MBASTUDIES

Compară MBA Executive Cu jumătate de normă în Statele Unite ale Fort Myers Statele Unite ale Americii

Un MBA executiv, sau EMBA, este un grad de afaceri la nivel de absolvent. Un program de Executive MBA este o mulțime ca un program regulat de MBA. Principala diferență este că un program de Executive MBA este în primul rând proiectat pentru a educa directori de lucru, manageri, antreprenori, și alți lideri de afaceri.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Fort Myers, Florida, servește ca un centru comercial major în statul mari datorate la infrastructura dezvoltata, care include un aeroport internațional. Orasul are patru școli majore ridicate pe lângă varietate de școli publice gasite aici. Cele trei universități principale și două colegii găsit aici oferă o gamă largă de programe în diferite profesii.

Solicită Informații Programe de MBA Executiv Cu jumătate de normă în Statele Unite ale Fort Myers în Statele Unite ale Americii 2021

rezultate găsite Filter

Executive MBA

Florida Gulf Coast University Lutgert College of Business
EMBA
<
Frecvență redusă
<
2 ani
Engleză
Campus

Programul oferă instrumente de management avansate într-un mediu de învățare provocator și interactiv, care sprijină atingerea excelenței manageriale și a conducerii de către ...

Citeste mai mult