MBASTUDIES

Programe de MBA Executiv de Top în Statele Unite ale Chicago Statele Unite ale Americii 2021

Chicago este un oraș esențial în lumea mondială a afacerilor. Un EMBA în Chicago îți va oferi o educație de cea mai bună calitate într-un oraș internațional palpitant.

Programele EMBA în Chicago oferă actualilor profesioniști cu experiență în afaceri abilitățile și experiența necesară pentru a deveni lideri executivi. Studenții vin adesea din diferite fundale ale afacerilor precum management, finanțe, marketing, consultare, operații și tehnologia informației. Cursurile la programe EMBA în Chicago se concentrează pe subiecte ca și management strategic, medii regulatorii, afaceri internaționale, comportament organizatoric și nu numai. Absolvenții unui EMBA în Chicago vor avea cunoștințele și educația necesară pentru a obține poziții în management superior, atât în afaceri mici cât și în corporații internaționale.

Dacă vreai să urmezi un EMBA în Chicago, atunci aruncă o privire la opțiunile de mai jos și găsește educația pe care o căutai!

rezultate găsite Filter

EMBA

The University of Notre Dame, Mendoza College of Business
EMBA
<
Frecvență redusă
<
17&nbsp;-&nbsp;21 luni
Engleză
Campus

Liderii de afaceri au nevoie de mai mult decat aptitudini tehnice; au nevoie de capacitate, curajul, perspectiva și caracterul de a fi lideri eficienti, strategice. Programul ...

Citeste mai mult