MBASTUDIES

Compară MBA Executive Part time în Statele Unite ale Rochester Statele Unite ale Americii

Programele de MBA Executiv (EMBA) sunt concepute pentru profesioniștii cu experiență care sunt pregătiți pentru a dobândi competențele necesare pentru a lucra în conducere executivă sau pe poziții de management. Programele exploră detaliile legate de conducere, finanțe, marketing și alte subiecte relevante.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Rochester, un oraș situat în județul Monroe, New York, Statele Unite ale Americii. Orasul este cunoscut sub nume diferite, cum ar fi din lume, centrul imaginii, orașul Făină și orașul flori. Împreună cu diferite campusuri, orașul este casa unui cuplu de universități acreditate.

Solicită Informații Programe de MBA Executiv Part time în Statele Unite ale Rochester în Statele Unite ale Americii 2021

rezultate găsite Filter

Executive MBA în managementul sănătății

Oakland University School of Business Administration
EMBA
<
Frecvență redusă
<
21 luni
Engleză
Campus

Proiectat pentru a oferi profesionistilor din domeniul sanatatii o intelegere a conceptelor de management si abilitati care le vor ajuta sa gestioneze in mod eficient in indus ...

Citeste mai mult