MBASTUDIES

Programe de MBA Executiv de Top în Statele Unite ale West Lafayette Statele Unite ale Americii 2020

Un EMBA ar putea fi soluția. Acesta vă permite să păstrați locul de muncă, să învețe de la experți și aplica noi competențe imediat înapoi în forța de muncă.

Educația în Statele Unite este asigurată în principal de sectorul public, cu controlul și finanțarea provenind de la trei niveluri: de stat, locale și federale, în această ordine.Cerințele comune pentru a studia la un nivel de învățământ superior din Statele Unite va include eseu de admitere (de asemenea, cunoscut sub numele de declarația de scop sau de ordin personal), foaia matricolă, recomandare / scrisori de referință, limba teste

West Lafayette este un oraș din Indiana cotat ca fiind cel mai populat oraș din Indiana, cu o populație de 29.000 de locuitori. Acesta găzduiește Universitatea Purdue, care este de prestigiu instituție inscrierea mai mult de 40.000 de studenti.

Vezi Programe de MBA Executiv în Statele Unite ale West Lafayette în Statele Unite ale Americii 2020

rezultate găsite Filter

Executive MBA

Krannert Executive Education, Purdue University
EMBA
Sept 2020
<
Frecvență redusă
<
19 luni
01 Sept 2020
Engleză
Online & Campus Combinate
Campus
Online

Programul EMBA de la Purdue oferă soluții educaționale pentru profesioniști care lucrează de mai bine de 35 de ani. Programul oferă facultăți Krannert de top și vorbitori renu ...

Citeste mai mult

IMM Global Executive MBA

Krannert Executive Education, Purdue University
EMBA
Mart 2021
<
Frecvență redusă
<
19 luni
04 Feb 2021
Engleză
Online & Campus Combinate
Campus
Online

Timp de mai mult de 20 de ani, programul IMM Global Executive MBA a ajutat directorii și corporațiile să devină participanți mai eficienți în economia internațională.

Citeste mai mult