Filter
EMBA
Venezuela Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi toate cele Diplome de EMBA de Top în Venezuela 2020

Venezuela este o ţară importantă pentru economia din America Latină. Ea are o infrastructura buna, peisaje frumoase şi o cultură bogată, ceea ce face atractiv pentru mulţi studenţi internaţionali.


EMBA Venezuela este conceput pentru profesioniştii din domeniul afacerilor care doresc să avanseze în carieră, fără întreruperea activităţii lor. EMBA Venezuela elevii vor dobândi o bază solidă în mediul de afaceri prin cursuri riguroase pe teme cum ar fi economia, tehnologia informaţiei, de marketing, şi de contabilitate. În programele de EMBA Venezuela, accentul va fi pus în construirea de management şi abilităţi de lider. Elevii de EMBA Venezuela vor să înveţe să gândească critic şi strategic atunci când iau decizii într-un mediu global în continuă schimbare. Absolvenţii care deţin o diplomă EMBA Venezuela merge de multe ori pe poziţii de management superior şi conducerea executivă.


A face următorul pas spre obiectivele tale cu un EMBA Venezuela.Uitaţi-vă la opţiunile de mai jos şi puteţi găsi programul perfect pentru tine!

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte oportunități de program {în țară}

rezultate găsite

IESA - Instituto de Estudios Superiores de Administración

Executive MBA oferă o viziune strategică, multidisciplinară și sistematică de management, metodologii și experiențe inovatoare de învățare ... ... [+]

Executive MBA

Executive MBA oferă o viziune strategică, multidisciplinară și sistematică de management, metodologii și experiențe inovatoare de învățare, expunând participantul la stadiul actual al cunoștințelor de arta pe probleme de management și provocatoare experiențe pentru luarea deciziilor.

Absolvenții Executivului EMBA:

- Ai o capacitate mai mare de a sistematiza cunoașterea diferitelor zone funcționale ale organizațiilor

- se va realiza o afacere holistică sisteme

- Integrarea semne și sisteme informatice de management utilizate pentru a lua decizii într-un mediu de incertitudine

- Identificarea oportunităților de afaceri și au capacitatea de a extrage valoare din situațiile de conducere... [-]

Venezuela Caracas
Octombrie 2020
Spaniolă
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză