MBASTUDIES.RO

Vezi toate cele Diplome de EMBA de Top în Venezuela 2019/2020

Venezuela este o ţară importantă pentru economia din America Latină. Ea are o infrastructura buna, peisaje frumoase şi o cultură bogată, ceea ce face atractiv pentru mulţi studenţi internaţionali.


EMBA Venezuela este conceput pentru profesioniştii din domeniul afacerilor care doresc să avanseze în carieră, fără întreruperea activităţii lor. EMBA Venezuela elevii vor dobândi o bază solidă în mediul de afaceri prin cursuri riguroase pe teme cum ar fi economia, tehnologia informaţiei, de marketing, şi de contabilitate. În programele de EMBA Venezuela, accentul va fi pus în construirea de management şi abilităţi de lider. Elevii de EMBA Venezuela vor să înveţe să gândească critic şi strategic atunci când iau decizii într-un mediu global în continuă schimbare. Absolvenţii care deţin o diplomă EMBA Venezuela merge de multe ori pe poziţii de management superior şi conducerea executivă.


A face următorul pas spre obiectivele tale cu un EMBA Venezuela.Uitaţi-vă la opţiunile de mai jos şi puteţi găsi programul perfect pentru tine!

rezultate găsite Filter

MBA pentru directori

IESA - Instituto de Estudios Superiores de Administración
Campus Part time Octombrie 2019 Venezuela Caracas Panama orasul Panama China Shanghai Columbia Bogota Franţa Paris Mexic Buenavista Statele Unite ale Americii New Orleans + 11 mai mult

Executive MBA oferă o viziune strategică, multidisciplinară și sistematică de management, metodologii și experiențe inovatoare de învățare ...