MBASTUDIES.RO

Vezi toate cele 2 Studii de MBA Executiv de Top în Vietnam 2019/2020

Vietnam are potenţial de creştere ca un centru economic şi financiar pentru Asia. Poziţia sa este importantă, deoarece există multe oportunităţi comerciale cu ţările din apropiere mari. Vietnam este continuă să atragă investitori internaţionali, oameni de afaceri, şi studenţi.


EMBA Vietnam este structurat astfel încât profesioniştii din domeniul afacerilor pot continua să lucreze în cariera lor, în timp ce urmăresc educaţia lor. Elevii de EMBA Vietnam integreze experienţa lor de muncă cu educaţie şi să înveţe de cunoştinţe şi competenţe valoroase de la colegii în cadrul programelor. EMBA Vietnam subliniază construirea lideri puternici şi managerii care sunt capabile de a conduce într-un mediu în continuă schimbare de afaceri la nivel mondial. Nu numai că elevii de EMBA Vietnam învăţăm să devenim lideri puternici, dar ei invata, de asemenea principiile valoroase şi esenţiale şi teorii fundamentale de afaceri, precum şi aplicarea acestor teorii în practică.


EMBA Vietnam poate fi programul pe care vă va ajuta să atingeţi obiectivele.Derulaţi opţiunile de mai jos şi puteţi găsi programul pentru tine!                    

rezultate găsite Filter

Comandantul executiv de administrare a afacerilor - consulting de administrare internațională (emba - MCI)

Ho Chi Minh City University of Technology
Campus La zi 2 ani Septembrie 2020 Vietnam Orașul Ho Chi Minh

Executive Master of Business Administration - Consultanta in Management International (EMBA - MCI) este unul dintre programele de MBA pionier mondial care oferă educație de consultanță în management. În prezent, EMBA - MCI este oferit în Elveția, India și Vietnam, cu curs suplimentar oferit în China și Marea Britanie, care aduce EMBA - MCI studenților posibilitatea de a dezvolta un profil internațional de ...

Executive MBA, Universitatea din Hawaii, Campus Vietnam

The University of Hawaii, Shidler College of Business Vietnam
Campus Part time 21 luni Septembrie 2020 Vietnam Hanoi

Universitatea din Hawaii, Shidler College of Business a fost livrarea programului său de primă clasă Executive MBA care va instrui și va pregăti directorii de top din Vietnam care doresc să-și ridice abilitățile de leadership și management. Este cunoscut sub numele de VEMBA (Vietnam Executive MBA). VEMBA Hanoi a început prima cohortă în 2001 și sa extins la HCMC în 2007.