ESMT-DI EMBA / EMPA Programul de diplomă dublă

Generalități

Programul de descriere

Programul de diplomă EMBA-EMPA pregătește manageri condimentați pentru rolul de conducere executiv atât în ​​sectorul privat, cât și în cel public, prin combinarea celor mai bune practici de management al afacerilor cu o înțelegere a experților în materie de guvernare și de analiză a politicilor.

Programul EMBA de la Școala Europeană de Management și Tehnologie din Berlin (ESMT) este un program riguros de management general care vă ghidează trecerea de la conducere la roluri de lider senior și antreprenoriale. Programul este conceput pentru a oferi experiențele și abilitățile necesare pentru a vă transforma într-un lider eficient, integrat, capabil să implementeze schimbarea și inovația în mediile complexe de afaceri internaționale.

Programul EMPA la Școala de Administrare Publică și Economie pentru Dezvoltare (SPADE) pregătește profesioniștii din sectorul public și viitor să conducă organizațiile prin dobândirea abilităților necesare pentru a guverna, a gestiona și a lua decizii politice și administrative, respectând în același timp valorile serviciului public.

Școlile

Școala Europeană de Management și Tehnologie (ESMT)

ESMT, în Berlin, Germania, a fost fondată de 25 de companii și instituții de top la nivel mondial. Școala internațională de afaceri oferă un MBA cu normă întreagă, un MBA executiv, un master în management, precum și de înscriere deschisă și programe personalizate de educație executivă. ESMT se concentrează pe trei teme principale: conducerea și responsabilitatea socială, competitivitatea europeană și managementul tehnologiei. În plus, școala de afaceri oferă o platformă interdisciplinară de discurs între politică, afaceri și mediul academic. ESMT este o școală privată de afaceri cu dreptul de a acorda doctorat, acreditat de statul german, AACSB, AMBA, Equis, și FIBAA. Financial Times a clasat ESMT pe locul 17 printre școlile europene de afaceri pentru anul 2017.

Doha Institute for Graduate Studies (DI) - Școala de Administrație Publică și Economie de Dezvoltare (SPADE)

SPADE face parte din Doha Institute for Graduate Studies din Doha Institute for Graduate Studies , fondat în 2015, cu un curriculum conceput pentru a spori valoarea socială a burselor și impactul lor potențial asupra comunității mai largi. În prezent, SPADE oferă un Master în Administrarea Publică (MPA), un Master în Administrarea Publică (EMPA), un Master în Politici Publice (MPP) și un Master of Economic Development (MDE). De asemenea, găzduiește Centrul de excelență pentru educația executivă, care oferă programe de formare executivă pentru funcționarii publici din sectorul public din Qatari. Programele de la SPADE echipează studenții cu competențe, cunoștințe și instrumente analitice în managementul afacerilor publice, inclusiv elaborarea politicilor și analiza. Cu programele sale licențiate de Ministerul Educației și Învățământului Superior din Qatar, SPADE este, de asemenea, membru al Rețelei de Școli de Afaceri și Administrare a Politicii Publice (NASPAA), o asociație internațională de programe de educație postuniversitară în Politici Publice, Afaceri Publice, Administrarea și managementul nonprofit.

Un program unic

Curriculum dual - două grade

Câștigați două diplome de Master Executive: Un Master Executive în Administrarea Afacerilor și un Master Executive în Administrația Publică.

Distinsi specialiști în Facultatea și Industria Internațională

Interacționați cu și învățați de la oamenii de știință recunoscuți pe plan internațional, conducători de stat și experți de renume mondial.

Leadership Focus

Îmbunătățiți capacitățile dvs. de conducere și de gestionare și îngrijiți-vă efortul pentru inovare și schimbări de impact.

Expunerea internațională

Îmbunătățiți capacitatea dvs. de a naviga într-o lume globalizată, printr-o vizită de studiu de o săptămână la campusul ESMT din Berlin.

Învățarea experimentală

Experimentează impacturile reale ale cunoștințelor dobândite din program printr-un proiect capstone realizat cu un partener de marcă în Qatar.

Alinierea cu Qatar Vision 2030

Fii parte din ea! Programul este aliniat cu viziunea Qatar National Vision 2030. Ne așteptăm ca absolvenții noștri să fie în mare cerere datorită abilităților manageriale antreprenoriale și superioare.

Beneficii în carieră

Creșterea potențialului de angajare

Implicați-vă în evenimente personalizate și activități menite să vă îmbunătățiți potențialul de angajare, inclusiv o serie de vorbitori cu lideri influenți, precum și servicii academice și de carieră și evenimente sociale.

Creșterea potențialului de câștig

Deblocați oportunitățile de salarizare sporite cu experiența neprețuită și specializarea pe care o oferă diploma duală.

Competențe manageriale de bază

Veți învăța instrumentele necesare pentru a rula o afacere sau o unitate de afaceri de succes.

Flexibilitate în carieră

Excel în sectorul public, în sectorul non-profit și / sau în sectorul privat! Diploma duală vă va conduce succesul ori de câte ori vă va duce cariera de conducere.

Rețea intersectorială și internațională

Obțineți acces la o rețea internațională din sfera publică și privată și aparține comunităților de absolvenți ai ESMT și DI.

Creșterea influenței

Obțineți două seturi de competențe complementare care vă permit să ocupați poziții strategice influente prin oferirea unui pod peste sectoare.

Aplicații de învățare imediate

Aplicați pentru a afla imediat! Programul este conceput pe o bază modulară pentru a vă permite să vă transformați imediat instituția.

Ideal pentru

 • Managerii din sectorul corporativ care lucrează în domeniul relațiilor guvernamentale, al strategiei și al afacerilor de reglementare.
 • Managerii întreprinderilor publice.
 • Manageri și experți în rolurile administrației publice.
 • Manageri în organizații neguvernamentale (ONG) și organizații non-profit.
 • Proprietari de afaceri.
 • Consultanți în sectorul privat și public.
 • Managerii care doresc să-și continue cariera în sectoarele public și privat.

Cerinte de eligibilitate

 • Cel puțin cinci ani de experiență de management.
 • Diplomă de licență sau echivalent.
 • Profesională în engleză

Cerințe de admitere

 • Aplicație online
 • Studii universitare de licență.
 • Diplome de studii universitare (dacă este cazul).
 • Declarație personală.
 • Scrisoare fără obiecții din partea angajatorului solicitantului.
 • Limba engleză:
  • Un scor minim de 90 în testul IBT TOEFL sau;
  • Un scor minim de 6,5 în testul IELTS Academic sau;
  • Dovada obținerii unei diplome de licență în care limba de predare a fost în întregime în limba engleză.
 • Scorurile testului fie:
 • Testul de admitere în afaceri (administrat de DI) sau;
 • Absolvent examen de înregistrare (GRE), sau;
 • Absolvent de admitere de management de testare (GMAT).
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The Doha Institute for Graduate Studies (DI) is an independent institute for learning and research, based in Doha, in the fields of social sciences, humanities, public administration and development e ... Citeste mai mult

The Doha Institute for Graduate Studies (DI) is an independent institute for learning and research, based in Doha, in the fields of social sciences, humanities, public administration and development economics. Programs of study are offered at the master’s degree level in its three schools: the School of Social Sciences and Humanities and the School of Public Administration and Development Economics and the School of Psychology and Social Work. The DI is also home to the Center for Conflict and Humanitarian Studies. Citește mai puţin