ESSEC Global MBA

ESSEC Business School

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

ESSEC Global MBA

ESSEC Business School

Conceput pentru a vă capta cariera

A fi bine în afaceri pe gazonul de acasă nu mai este suficient. Pentru a reuși în lumea afacerilor care se schimbă rapid, astăzi, perspectivele globale și competențele interculturale sunt esențiale. ESSEC Global MBA își propune să vă ajute să vă dezvoltați abilitățile de creativitate și rezolvare a problemelor într-un context multicultural, în medii de afaceri foarte diferite și într-o serie de domenii de specialitate specializate.

MBA Global ESSEC este un full-time MBA, oferind cinci Majors, cu un accent general pe piețele internaționale. Impactul digital cu care se confruntă în prezent toate întreprinderile va fi puternic prezent în program, oferindu-i o structură unică.

Vă veți concentra pe concepte fundamentale de afaceri prin abordări academice puternice și inovatoare de învățare. Veți beneficia, de asemenea, de scufundări în proiecte din lumea reală și în situații de afaceri prin călătorii de teren și vizite de companie, care vă vor oferi abilitățile necesare pentru a reuși să vă aterizeze viitorul vis de vis.

Structura programului

Pe parcursul anului, veți obține o bază solidă în conceptele principale de afaceri, veți avea posibilitatea să vă specializați într-o anumită zonă, în mediul multicultural oferit de unul dintre campusurile noastre din Franța sau din Singapore. Cursuri de bază sunt luate de toți studenții împreună, în timp ce în timpul cursurilor electivă puteți fi în clasă cu studenții din alte programe. De-a lungul întregului an, studenții fac și activități de dezvoltare personală și profesională continuă, cum ar fi mentorat, networking, pregătirea CV-ului, interviuri, plasamente și așa mai departe.

Programul ESSEC Global MBA oferă cinci Majori:

  • 3 se poate face la campusul ESSEC din Franța
  • 1 la ESSEC Asia-Pacific (Singapore)
  • 1 la ambele campusuri ESSEC din Franța și Singapore

Ce face programul unic?

Facultatea internațională de clasă a ESSEC

Veți avea privilegiul de a fi învățat de facultatea de renume internațională a ESSEC , care cuprinde mai mult de 135 de indivizi reprezentând 35 de naționalități și cele mai prestigioase instituții din lume. Programul se bazează pe profesori internaționali care sunt experți în domeniile lor individuale și va îmbogăți experiența prin studii de caz care se bazează pe fiecare din aceste sectoare.

Programul de mentorat

Veți fi asociat cu un director cu experiență în sectorul dvs. de interes care servește ca mentor pe tot parcursul anului. Rolul mentorului este de a oferi o perspectivă asupra perspectivelor și oportunităților de carieră în domeniul dvs., precum și sprijinul în definirea ambițiilor dvs. profesionale și în construirea de rețele.

Majori ancorați în centrele de excelență ESSEC

ESSEC Global ESSEC permite studenților de la diferite specializări să beneficieze de cercetare, rețea și resurse de la diferite scaune de companie, centre de cercetare și centre de excelență. Veți fi expuși și implicați în cunoștințele aprofundate și bazele de cunoștințe ale facultăților implicate. Acestea oferă strategii pentru înțelegerea viitoarelor provocări și ghidarea dezvoltării parteneriatelor. Cercetarea de vârf a ESSEC alimentează în centrele de excelență în timp real, întărind rolul lor de incubatoare a inovării în domeniul învățării. Pentru partenerii corporatiști ai ESSEC , ei reprezintă laboratoare unde ideile pot fi testate și evaluate într-un context "intrapreneurial".

Leadership Training

Pentru a începe călătoria dvs. MBA în spiritul team building-ului, veți fi scufundați într-o situație de formare extremă de leadership, garantată să vă testați ipotezele și percepțiile asupra dvs. și a colegilor dumneavoastră. Citiți despre experiențele anterioare ale studenților pe blog. Pentru studenții din campusul din Franța, acest lucru are loc în școala militară franceză din St Cyr Coëtquidan. Pentru participanții din campusul Asia-Pacific, acest lucru are loc la Hotel Orangutan.

Concursul săptămânii digitale

ESSEC Global ESSEC vă pregătește cu adevărat pentru "Transformarea digitală" și inovațiile tehnologice care continuă să transforme lumea noastră de lucru. În timpul competiției ESSEC Digital Week, veți lucra în echipe mixte pe un proiect de consultanță pentru companii reale privind o "provocare digitală" și veți prezenta o propunere profesională la sfârșitul săptămânii în fața unui grup de reprezentanți ai companiei.

Excursie pe teren internațional

Călătoriile internaționale pe teren vă vor permite să înțelegeți provocările de afaceri contemporane în diferite contexte socio-economice și culturale. În timpul celui de-al doilea mandat, vă veți angaja într-o excursie pe o perioadă de o săptămână, a cărei locație se schimbă de la an la an. Această excursie pe teren este un amestec de activități culturale și profesionale pentru a vă ajuta să explorați modul în care se desfășoară afacerile într-o altă parte a lumii. În timpul acestei călătorii, veți finaliza un proiect de cercetare orientat către industrie, veți vizita companii și veți cunoaște absolvenții ESSEC locali. Excursii trecute au fost făcute în China, Africa de Sud, Rusia, Hong Kong, Dubai, Italia ...

Proiectul Capstone Consulting Field

Acest proiect final este conceput special pentru a vă oferi o experiență practică care lucrează cu o echipă pe o problemă de afaceri din viața reală, permițându-vă să aplicați și să vă demonstrați aptitudinile și cunoștințele nou dobândite. În funcție de majoritatea dvs., proiectul ar putea lua forma unui concurs de caz, sau a unei misiuni de consultanță, pe teme importante și strategice definite în colaborare cu companiile sponsorizate. Este centrat pe o scufundare de trei până la patru săptămâni, condusă de profesor-supervizor, care culminează cu un raport scris și o prezentare finală, finalizat în timpul seminarului capstone.

Am profilul care se potrivește?

Global MBA este conceput pentru profesioniști cu potențial ridicat care doresc să facă un salt de carieră.

  • Sunteți motivat să vă urmăriți rapid cariera la scară internațională prin dobândirea de competențe și rețele relevante?
  • Încercați să avansați la nivelul următor de conducere, să vă începeți propria afacere sau să vă îmbunătățiți abilitățile de afaceri existente?
  • Aveți o experiență de muncă postuniversitară de calitate?
  • Aveți un scor GMAT competitiv și un nivel avansat de engleză?
Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare July 3, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
1 an
Cu normă întreagă
Price
Preţ
45,000 EUR
De școlarizare pentru ESSEC Global MBA depinde de alegerea campusului
Information
Deadline
Contactează şcoala
Round 2 Deadline
Locations
Franţa - Cergy, Île-de-France
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Round 2 Deadline
Data terminării Contactează şcoala
Singapore - Singapore
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Round 2 Deadline
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Franţa - Cergy, Île-de-France
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Round 2 Deadline
Data terminării Contactează şcoala
Singapore - Singapore
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Round 2 Deadline
Data terminării Contactează şcoala
Videoclipuri

Start of the school year for participants of the new ESSEC Global MBA

Digital Week Competition for the ESSEC Global MBA

ESSEC Global MBA : Leadership training at Saint-Cyr Coëtquidan