EMBA

Multimedia University

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

EMBA

Multimedia University

GSM Executive MBA cuprinde inovatoare curriculum pentru a potoli setea de educație de afaceri, cu accent pe rezolvarea problemelor de zi cu ziua de azi, mai degrabă decât cercetarea pentru soluții. Acest program zi de lucru fast-track-un an este oferit în Cyberjaya din octombrie 2013.

GSM Executive MBA combină o bază solidă în abilitățile de management cu flexibilitatea de a aborda interese specifice elevilor. Primul semestru se concentrează pe modulele de bază, care vor aduce cunoștințe esențiale de management. În al doilea semestru participanții pot alege un set de module electivă din rândul varietatea de module electivă oferite. Facultatea folosesc un mix de metode de predare, inclusiv studiu de caz, curs și discuții, grupuri de lucru, precum și exerciții analitice. Boxe executive, precum și invitați din clasa, aduce perspective suplimentare de lideri in afaceri și guvern.

De ce să alegeți Executive MBA @ GSM-MMU?

 • De lucru full-time și studierea EMBA vă permite să se aplice imediat idei noi, cadre și instrumente de gândire pentru a îmbunătăți performanța la locul de muncă.
 • Tu personaliza învățare prin una din alegerea cursuri elective de programul nostru de Executive MBA.
 • Expertiza afaceri practic și noi moduri de gândire de management pe care le dezvolta la Școala schimba abordarea dvs. la luarea deciziilor și vă va oferi idei, inspirație și date de contact pentru a modela cariera ta viitoare.
 • Veți fi capabil să se deplaseze rapid și cu încredere în carieră.
 • Tranziția la management general de la un rol tehnic sau funcțional va netezi și de succes
 • Tu dezvolta și perfecționa aptitudinile antreprenoriale pentru a vă ajuta să dezvolte propriul risc, sau de a pune în aplicare idei noi și inovatoare în cadrul organizației dumneavoastră.
 • Ca absolvent, CV-ul tau va fi îmbunătățită prin brandul recunoscut și reputația de la Universitatea Multimedia, ceea ce va duce în mod natural la creșterea salariului și avansare în carieră accelerată.

Programul vă oferă:

 • O extinderea modurilor de cunoștințe în afaceri și management. Domenii
 • Înțelegere, încredere și comanda de comunicare a influența strategia la toate nivelurile organizației dumneavoastră.
 • De conducere și de lucru în echipă abilitățile necesare pentru a face un impact în organizație și în avans în cariera ta.

Structura programului

Programul poartă 40 de credite cuprinde două părți.

Această școală oferă programe în:
 • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Ian. 2019
Duration
Durata
1 - 2 anii
Cu normă întreagă
Price
Preţ
24,550
Locations
Malaysia - Cyberjaya, Selangor
Data începerii : Ian. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Ian. 2019
Malaysia - Cyberjaya, Selangor
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala