EMBA

Generalități

Programul de descriere

Programul Executive MBA oferă o experiență educațională unică axată pe practicile internaționale de conducere și management aplicabile liderilor organizațiilor actuale și viitoare, atât în ​​sectorul privat, cât și în cel public. Învățământul este inspirat din perspectiva faptului că individul este cel mai important activ în orice afacere; prin urmare, veți fi instruit ca un expert care gestionează și îmbunătățește în mod profesionist capitalul uman din cadrul organizației dvs.

Programul are loc la Stockholm Business School din Kräftriket, situat la Brunnsviken și într-o locație din centrul orașului Stockholm. Programul eMBA este alcătuit din cincisprezece cursuri și o teză finală care combină echivalentul a 60 de credite ECTS. Fiecare semestru este format din patru cursuri necesare (3 ECTS fiecare) în primele trei semestre plus o săptămână de afaceri internaționale și un curs de dezvoltare personală care se întinde pe întregul program. Cel de-al patrulea semestru este alcătuit dintr-o teză (15 credite) realizată cu sprijinul consilierilor. Dacă este necesar, este permisă o pauză de studiu pentru unul sau două semestre.

Limba de predare este în principal suedeză, cu toate acestea, cele mai multe litterature și unele predare vor fi în limba engleză.

Clasificarea

Pentru a finaliza cu succes cursul este necesară o participare de cel puțin 75%. Fiecare modul de curs este clasificat printr-o înscriere individuală scrisă. Cea mai mare parte a ponderii este plasată pe sarcina individuală în care participanții combină cunoștințele teoretice dobândite în contextul organizării lor.

Certificat

După finalizarea cu succes a programului, participanții sunt premiați cu un Master în Administrarea Afacerilor (60 ECTS) de la Universitatea din Stockholm. Certificatele de la școala de afaceri vor fi, de asemenea, acordate pentru finalizarea Master în Administrarea Afacerilor.

Mai multe informații pe site-ul nostru www.sbs.su.se/emba

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

SBS is located in restored buildings dating back to 1912 in the traditional Kräftriket campus area, beautifully located near the picturesque Brunnsviken lake. The area is within walking distance of St ... Citeste mai mult

SBS is located in restored buildings dating back to 1912 in the traditional Kräftriket campus area, beautifully located near the picturesque Brunnsviken lake. The area is within walking distance of Stockholm city centre and is easily accessible by public transportation. Citește mai puţin