Executiv în domeniul gestionării utilităților

Generalități

Programul de descriere

Executive MBA în TIC sau Managementul Utilității

Sunteți în căutarea pentru o provocare & accesoriu de carieră profesională? Apoi, obțineți-vă Executive MBA, în Tehnologiile Informației și Comunicațiilor (ICT) sau Utility Management, și să devină parte a rețelei noastre!

Executive MBA oferă participanților abilitățile analitice, funcționale și interpersonale necesare pentru succesul într-un mediu de business și management al TIC, precum și al mediului de afaceri și al mediului de afaceri.

Executive MBA în TIC sau Utility Management reprezintă în total 15 săptămâni curs cu 30 de module și poate fi finalizat cu jumătate de normă de normă întreagă. Programele sunt organizate în blocuri săptămânale (de luni până sâmbătă), fiecare bloc alcătuit din două module. Jumătatea timpului de clasă este dedicată dobândirii de noi cunoștințe în domeniul respectiv, în timp ce timpul rămas este alocat studiilor practice și studiilor de caz (în domeniul TIC sau al Utilității).


Limba instructiunilor


Limba engleză este singura limbă de predare. Prin urmare, participanții la cursuri de iimt necesită cunoștințe de această limbă.


examinările


Fiecare dintre cele 30 de module este urmat de un examen scris sau oral bazat pe materialul acoperit în timpul cursurilor.


ECTS-credite


Prin completarea unui EMBA, elevii primesc 90 ECTS-Credite, inclusiv Master recunoscut la nivel internațional Executive de Administrare a Afacerilor în domeniul TIC sau Utility Management al Universității din Fribourg.

avantaje

  • TIC cuprinzător și conținut utilitar

Toate cursurile au o viziune integrată asupra TIC sau Managementul Utilității. Cu lectori științifici și experți în afaceri este garantat un echilibru între cunoștințele teoretice și abilitățile practice.

  • Structura de program flexibil

Cursurile sunt concepute pentru a permite desfășurarea în paralel a activității profesionale și a studiilor. Structura modulară oferă un design individual și flexibil de studii de la cursuri complete la cursuri cu frecvență redusă.

  • Mediu internațional

Rețeaua vastă de profesori și lideri în domeniul TIC sau Utility de la Iimt oferă participanților la curs cea mai avansată formare disponibilă.

  • Întreruperi în industrie

Membrii facultății și participanții pot construi o rețea de colegi. A deveni parte a limbajului permite îmbunătățirea rețelei pe 3 nivele: studenți, lectori și institut cu rețeaua de absolvenți ai iimt.

  • Diplomă universitară

Prin diploma universitară obținută, studiile vor fi recunoscute în întreaga lume.

  • Dezvoltarea personalului

Prin abilitățile sporite de conducere, combinate cu know-how-ul teoretic, veți promova dezvoltarea personalului și vă veți întări abilitățile manageriale.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The international institute of management in technology IIMT affiliated to the University of Fribourg is in Switzerland and Europe a leading and dynamic Institute for continuing education and research ... Citeste mai mult

The international institute of management in technology IIMT affiliated to the University of Fribourg is in Switzerland and Europe a leading and dynamic Institute for continuing education and research. Citește mai puţin