Citește Descrierea Oficială

Limbă: 80% germană, 20% engleză

MBA Internaționale Executive - Management de Proiect și Proces

Program unic de instruire pentru Manageri de Proiect și Proces

"Proiectul Executive MBA și Managementul Procesului" este în prezent cel mai înalt nivel de program de pregătire în domeniul managementului de proiect și proces. Acest program de studii, unic în Europa, combină formarea de bază cu pregătire profesională foarte înaltă cu know-how-ul general de management și se concentrează pe domeniul managementului de proiect și proces.

Scopul nostru este de a transmite conținutul managementului cu o bază științifică puternică, acordând o atenție specială orientării spre practică. MBA se ocupă de provocarea centrală a conducerii, a finanțelor, a controlului și a legii, cu o abordare strategică-antreprenorială. Aceste abilități vă permit să întâlniți competitiv și cu succes provocările economice internaționale actuale, într-un mediu care este din ce în ce mai complex. Modulele orientate spre practică corespund celor mai stricte cerințe ale economiei și mediului academic. Acest lucru are ca rezultat o pregătire adecvată pentru managementul de proiect și proces, care a devenit un loc de muncă central.

Locatii

Programul MBA are trei locații internaționale: Salzburg, Marburg / Frankfurt, St. Gallen, Washington și Toronto. Aceste locații individuale oferă o infrastructură excelentă cu săli de clasă moderne. Acestea fac parte dintr-un concept orientat pe plan internațional.

Grupuri țintă

  • Antreprenori, directori și tineri directori
  • Persoanele care își văd viitorul ocupațional în domeniul managementului de proiect și / sau proces și care ar dori să se pregătească pentru provocări internaționale prin transferul de cunoștințe oferit în MBA-PPM
  • Absolvenții domeniilor și ramurilor de studiu care ar dori să beneficieze de o formare profesională de înaltă calitate în domeniul managementului de proiect și de proces.
Program predat în:
Engleză

Vezi 3 mai multe cursuri de la SMBS - University of Salzburg Business School »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Oct 2019
Duration
2 anii
Part time
Price
17,650 EUR
€ 17.650, - (cu excepția PG + VG € 1.950, -)
După locații
După dată
Start Date
Oct 2019
Termen limită de aplicare

Oct 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date