Executiv mba (emba)

Generalități

Programul de descriere

Executive MBA de la SMU Cox este o experiență de conducere globală, cu ritmuri rapide și în profunzime. Executive MBA a fost lăudat de către participanți, sponsori și cei din lumea afacerilor pentru pregătirea pe care o oferă celor pregătiți pentru provocările unice ale suitei executive. În mod consecvent clasat unul dintre cele mai bune programe Executive MBA din lume, curriculum-ul este de gândire înainte și predate de către unii dintre cei mai notabili profesori din mediul academic.


Elevii noștri Executive MBA reprezintă mintea de top în afaceri dintr-o gamă variată de industrii și discipline. Prin abordarea "cohortă" a învățării, voi și colegii voștri veți interacționa prin clase, grupuri de studiu, exerciții de team building și activități sociale, oferindu-vă noi perspective și lărgind foarte mult perspectivele personale și profesionale. Foarte des, veți putea aplica imediat cunoștințele pe care le obțineți în sala de clasă la provocările de zi cu zi cu care vă confruntați la locul de muncă. De asemenea, situațiile de la locul de muncă sunt aduse în sala de clasă pentru discuție și chiar rezoluție.Executive MBA va crește dramatic capacitatea dumneavoastră de a gândi la nivel global, planificați intuitiv, comunicați eficient și acționați strategic. Acest lucru adaugă o valoare extraordinară a carierei prin faptul că vă expune cunoștințele de afaceri inter-funcționale, conexiunile profesionale îmbunătățite și o încredere sporită care adesea vine cu o experiență care schimbă viața.


Caracteristici ProgramulUrmătoarele caracteristici ale programului SMU Cox EMBA oferă o bogată experiență educațională profesioniștilor experimentați care caută următorul nivel de realizare.

Oportunități de networking profesionale
Comunitatea Cox --- o rețea de peste 33.000 de lideri de afaceri care acoperă majoritatea industriilor, reprezintă o resursă și o îmbunătățire semnificativă a experienței SMU Cox. Chiar mai importante sunt relațiile pe care le dezvoltați cu colegii tăi în interiorul și în afara clasei, atât pentru îmbogățirea personală, cât și pentru cea profesională.

Experiențe globale de învățare
Imersiunea în economia globală este importantă pentru orice profesionist afacerist. Studenții EMBA trebuie să călătorească atât în ​​Asia cât și în America Latină pentru prezentări de companii care evidențiază companiile străine, culturile acestora și mediile în care operează, oferind o înțelegere mai profundă a dinamicii afacerilor internaționale.

Mici, mediul școlar privat
Multe programe EMBA au loc în setări non-campus, cum ar fi clădirile de birouri. SMU Cox EMBA este livrat pe campusul plin de farmec SMU, remarcat pentru arhitectura georgiana traditionala. Dimensiunea redusă a școlii permite o abordare colaborativă, de echipă. În timp ce SMU Cox EMBA este cel mai mare program din North Texas, clasele sunt împărțite în secțiuni și detaliate mai departe în grupuri de studiu de la cinci la șapte studenți, o caracteristică pe care majoritatea studenților le găsesc extrem de utile și uneori vitale.

Cariere de auto-determinare
Căutarea unui grad de MBA, așa cum a recunoscut studenții din trecut, a fost de a-și aprofunda opțiunile de carieră, fie în interiorul organizațiilor, fie în afara lor. Având un MBA poate instila un sentiment mai mare de încredere și de autodeterminare --- îmbunătățirea abilității de a avea și de a face mai multe alegeri pe tot parcursul vieții.

Locație într-un oraș dinamic, de clasă mondială
Școala Cox este situată în mijlocul epicentrului economic prosper al orașului Dallas, TX, care permite apropierea de oportunități de afaceri și lideri de afaceri din aproape orice domeniu. SMU Cox continuă să joace un rol important în modelarea peisajului intelectual din Dallas, cu perspectivele sale luminoase continue de creștere și oportunități.


Curriculum

Ca un student Cox Executive MBA, veți fi expuși unui program de învățare extrem de interesant și de cercetare revoluționară concepută să vă pregătească pentru nivelul executiv. De-a lungul programului de 21 de luni, veți stăpâni astfel de fundamente ca Economie Aplicată, Management financiar, comportament organizațional, Statistică, Cercetare de marketing și Contabilitate. În plus, veți studia, de asemenea, elementele de curs recente cum ar fi Fuziuni și Achiziții, Negocierea și Teoria Portofoliului. Există două călătorii internaționale - o excursie de 4 zile în America Latină în luna august a celui de-al doilea an și o excursie de 10 zile în Asia în luna martie a ultimului modul. În timpul acestor călătorii, vă veți întâlni cu directori de top și veți vizita o serie de companii pentru a vă consolida înțelegerea fundamentală a conceptelor și strategiilor internaționale de afaceri.

O mare parte din cursuri vor avea loc în cadrul grupurilor mici de studiu pentru a identifica și rezolva probleme care adesea reflectă provocările din lumea reală. În mai puțin de doi ani, veți avea capacitatea de a gândi, planifica și acționa strategic pentru a răspunde provocărilor conducerii într-o piață globală competitivă. Mai jos sunt descrierile cursului.

Ultima actualizare Sept 2017

Despre facultate

Founded in 1920, the SMU Cox School of Business equips students with the skills, knowledge, and experiences they need to succeed in business. Major publications, including BusinessWeek, The Economist, ... Citeste mai mult

Founded in 1920, the SMU Cox School of Business equips students with the skills, knowledge, and experiences they need to succeed in business. Major publications, including BusinessWeek, The Economist, Financial Times, Forbes, U.S. News & World Report and The Wall Street Journal rank SMU Cox among the top business schools in the nation and around the world. Citește mai puţin