Executiv medical MBA

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Executiv medical MBA

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Prezentare generală

Vă pregătește pentru provocările legate de organizarea și gestionarea serviciilor complexe de asistență medicală, Executive MBA Healthcare noastre a fost numit de Academia de Leadership NHS.

Clasat pe locul 21 în lume, al doilea în Marea Britanie și primul pentru creșterea salariilor după absolvire în cel mai recent MBA Economist Executive, poate fi studiat cu fracțiune de normă în decurs de 2-4 ani.

Proiectat pentru cei care doresc să continue să se concentreze asupra sectorului asistenței medicale, beneficiind totodată de o educație largă în domeniul MBA, vă dezvoltă competența de a genera valoare, îmbunătățește eficiența organizațională și îmbunătățește capacitatea dvs. de a lucra cu alții pentru a obține schimbări reușite.

Împreună cu modulele de la programul Executive MBA, cei care se concentrează pe asistența medicală vor întreprinde două module special concepute. Modulele sunt conduse de cadre universitare a căror cercetare se concentrează în mod special asupra managementului asistenței medicale și experților invitați din sectorul sănătății.

Această specializare este susținută de Centrul de Business School pentru Inovare în Sănătate, Leadership și Învățare, un centru de conducere pentru cercetare în management și organizații în domeniul asistenței medicale. Acesta vă va oferi o perspectivă generală de gestiune asupra funcțiilor unei afaceri și a modului în care acestea pot fi integrate într-un mediu în continuă schimbare, împreună cu o cunoaștere actuală și înțelegere a operațiunilor unei întreprinderi și abilitățile practice pe care trebuie să le gestionați lor. Membrii cursului au de obicei o experiență de management de cel puțin cinci ani, în timp ce media este mai mare de 10 ani.

Studenții noștri Executive MBA provin din întreaga lume, inclusiv Africa, Australia, Europa și Orientul Îndepărtat, și Marea Britanie. Veți studia alături de participanți din organizații private, publice și non-profit, oferind o gamă largă de experiențe, perspective proaspete privind problemele de afaceri și oportunități de rețea excepționale.

Locația ideală din Nottingham și legăturile de transport excelente permit managerilor localizați oriunde în Marea Britanie sau în străinătate să participe.

Pe măsură ce apreciem că trebuie să vă planificați cu atenție programul Executive MBA pentru a se potrivi cu munca dvs. și alte angajamente, vă oferim flexibilitate maximă, permițându-vă să vă adaptați studiile la stilul dumneavoastră de viață. Puteți alege din mai multe puncte de plecare pe parcursul întregului an, pentru a modifica numărul de module pe care le faceți în fiecare an, în funcție de angajamentele dvs. și puteți răspândi costurile prin plata fiecărui modul pe măsură ce progresați.

"Flexibilitatea de a alege modulele pe care am vrut să le fac sau de a le amâna uneori mi-a permis să-mi încadrez studiile în viața personală și profesională. Ca cineva cu un loc de muncă pretențios, flexibilitatea Nottingham oferă și sprijinul tutorilor și întreaga echipă este incredibil de importantă. "

Adam Brooks, Executive MBA

Directorul clinicii medicale, Centrul major de traume din East Midlands, Spitalele din Nottingham University NHS Trust

Fapte fundamentale

 • Numit de Academia de Leadership NHS, ca parte a programului NHS MBA
 • Sprijinit de Centrul pentru Inovare în Sănătate, Leadership și Învățare, un centru de conducere pentru cercetarea în domeniul managementului asistenței medicale
 • Clasat pe locul 21 în lume, al doilea în Marea Britanie și primul pentru creșterea salariilor după absolvire în ultimul MBA Economist Executive
 • Parte a unui grup de elită de școli de afaceri acreditate EQUIS și AMBA
 • Al 6-lea în Marea Britanie pentru putere de cercetare în cel mai recent Cadru de excelență în cercetare, cu predare informată de ultimele evoluții

Detaliile Cursului

Veți lua o serie de module de bază, concepute pentru a îmbunătăți cunoștințele și abilitățile manageriale și două module de specialitate în domeniul sănătății. Modulele opționale vă permit să vă concentrați pe subiecte mai specifice, în funcție de interesele și cerințele dvs. de carieră.

Acest program implică lucrul cu membrii cursului dintr-o varietate de medii industriale și comerciale. Scopul său este de a vă îmbunătăți abilitățile de luare a deciziilor și de a crea manageri de cea mai înaltă calitate.

Modulele sunt oferite în mod obișnuit în timpul zilei și seara în fiecare an, cu câteva opțiuni intense disponibile în decurs de o săptămână. Etapa finală a Executive MBA Healthcare implică un proiect individual sau grup de management al asistenței medicale, cu un raport individual.

Evaluare

Veți fi evaluat printr-o combinație de cursuri și / sau un examen de două ore la sfârșitul semestrului relevant.

Module

Etapa întâi: extinderea experienței manageriale

 • Contabilitate și Finanțe
 • Economie de afaceri
 • Gestionarea Oameni
 • Marketing
 • Managementul Operatiunilor
 • Management Strategic

Etapa a doua: aprofundarea experienței manageriale

 • Antreprenoriat și Creativitate
 • Decizii și Organizații durabile

Specialist

 • Punerea in functiune si service Redesign
 • Etica, guvernare și de risc

Două din:

 • Avansate de management strategic: o abordare multi-perspectivă
 • Etica în afaceri
 • Business Intelligence în economia digitală
 • Jocuri și strategii de afaceri pentru
 • Managementul inovației
 • International de studiu de turism
 • Conducere și Managementul schimbării
 • Dezvoltare personala
 • Management de proiect
 • Relații strategice de piață: construirea, gestionarea și valorificarea relațiilor de piață
 • Capital de risc și fonduri de capital privat

Etapa a treia: Pregătiți-vă pentru cariera viitoare

 • Proiectul de management al sănătății

Modulele pe care le oferim sunt inspirate de interesele de cercetare ale personalului nostru și ca rezultat se poate modifica din motive, de exemplu, dezvoltarea de cercetare sau modificări legislative. Această listă este un exemplu de module tipice pe care le oferim, nu o listă definitivă.

Cariere

Acreditare profesională

Acest curs a fost numit de Academia de Leadership NHS, ca parte a programului NHS MBA.

Destinații de carieră

MBA nostru oferă o platformă excelentă pentru accesoriu de carieră, schimbare de cariera sau activități antreprenoriale. Destinațiile pentru absolvenți includ consultanță în management, finanțe și contabilitate, resurse umane, marketing / vânzări, tehnologia informației, operațiuni și logistică.

Companiile și organizațiile pe care absolvenții noștri au continuat să le lucreze includ Accenture, Apple, Bosch, Credit Suisse, Deloitte, Ernst & Young, Fidelity Bank, HSBC, Crucea Roșie și Grupul Santander.

Carieră postuniversitară

Studenții MBA beneficiază de sprijinul echipei de carieră postuniversitară, care vă va ajuta să explorați opțiunile de carieră și să vă dezvoltați planurile de carieră viitoare. Programul de dezvoltare personală și profesională MBA combină activitățile de dezvoltare a carierei și dezvoltarea competențelor, completate de consultări individuale în carieră și evenimente de networking.

Printr-o combinație de studii academice și suportul carierei oferite, MBA oferă o platformă excelentă pentru îmbunătățirea carierei, schimbarea carierei sau activitățile antreprenoriale.

Capacitatea de angajare și salariul mediu inițial

82,1% dintre studenții postuniversitari de la Nottingham University Business School, care erau disponibili pentru ocuparea forței de muncă, au obținut un loc de muncă securizat sau au continuat studiile în termen de șase luni de la absolvire. £ 28,500 a fost salariul mediu de pornire, cel mai mare fiind de £ 50,000. Acest lucru reflectă salariile mai mari obținute de MBA-urile noastre care au o experiență profesională de mai mulți ani înainte de a-și desfășura studiile. Pentru această cohortă, creșterea imediată a salariului post-MBA a fost de 69%. *

* Destinații cunoscute de postuniversitare de zi full-time 2015/16. Salariile se calculează pe baza mediei celor angajați cu normă întreagă în Marea Britanie.

Cerințe de intrare

2: 1 (sau echivalent internațional) în orice disciplină cu calificări profesionale relevante, de asemenea, luată în considerare; plus cinci ani de experiență de lucru cu normă întreagă

Cerințe de limbă engleză

IELTS: 6.5 (nu mai puțin de 6.0 în orice element)

Această școală oferă programe în:
 • Engleză


Ultima actualizare December 31, 2017
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Înscriere Deschisă
Duration
Durata
2 - 4 anii
Cu jumătate de normă
Locations
Regatul Unit - Nottingham, England
Data începerii : Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Înscriere Deschisă
Regatul Unit - Nottingham, England
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala