Executiv part-time mba

Generalități

Programul de descriere

Combinați un studiu cu o carieră cu normă întreagă, cu flexibilitatea Aston Executive MBA. Veți învăța o perioadă mai lungă de timp prin ateliere de lucru online, precum și rezidențiale de weekend aici la Aston Business School. Acest lucru vă oferă posibilitatea de a vă aplica imediat noile tale abilități și cunoștințe teoretice.

60465_Skjermbilde2017-11-11kl.16.28.48.png

Cursuri de curs

Aston MBA este următorul capitol din cariera ta. Indiferent dacă ambiția dvs. este de a conduce în organizații internaționale sau de a începe ceva mai aproape de casă, cursul vă va perfecționa gândirea și capacitățile strategice, pregătindu-vă pentru o carieră în prim-planul afacerilor.

Cei mai buni lideri au stăpânit arta de luare a deciziilor și de acțiune bazată pe gândirea critică. Aston MBA vă va învăța cum să reflectați asupra propriei cariere, să percepeți oportunitățile emergente și să dezvoltați o mentalitate de creștere. Veți deveni întreprinzători în tot ceea ce faceți.

Aston Executive Part-time MBA vă oferă flexibilitatea de a învăța pe o perioadă mai lungă de timp decât programul nostru Full-time și este conceput special pentru persoanele care doresc să combine o carieră cu normă întreagă cu studiu. Acest lucru vă oferă ocazia să vă îmbogățiți învățarea prin discutarea problemelor de afaceri curente și să aplicați imediat competențele și cunoștințele dvs. noi în practica profesională.

Ghid de specializare și module

Aston Executive MBA este format din șase module de bază, un proiect electivă și un proiect de afaceri predat pe o perioadă de 30 de luni. Apoi, se încheie cu un proiect de afaceri major în ultimele 6 luni de studiu.

Module de bază

Modulele noastre de bază vă vor oferi o cunoaștere aprofundată a aspectelor cheie de afaceri și de management necesare în afaceri moderne. Modulele principale sunt:

 • Întocmirea strategiei organizaționale

Veți învăța să conectați teoria și practica strategiei pentru a vă dezvolta abilitățile ca un gânditor strategic și inovator și antreprenor. Veți dezvolta, de asemenea, înțelegerea dvs. privind modul de utilizare a analizelor financiare pentru luarea deciziilor strategice. Acest modul este împărțit în două părți, prima jumătate se concentrează asupra strategiilor de înțelegere, în timp ce a doua jumătate arată și antreprenoriatul și inovația.

 • Principalele organizații complexe

Acest modul este împărțit în două părți, prima parte este de implementare a schimbării la nivel individual și organizațional. Gestionarea strategică și capacitățile de conducere vor fi realizate utilizând instrumentele de simulare de ultimă oră. A doua parte se concentrează pe modelarea organizațiilor complexe în care veți dezvolta competențele de bază necesare pentru a fi un manager internațional de succes.

 • Crearea și livrarea valorii clienților

Veți învăța și pune în practică conceptele și teoriile cheie în strategia și managementul de marketing, inclusiv cum să cercetați și să înțelegeți comportamentul clienților, să inovați piețele globale și să interpretați datele pentru a dezvolta strategii de marketing.

 • Măsurarea și sporirea performanței financiare

Acest modul va îmbunătăți înțelegerea dvs. de evaluare a sănătății financiare a unei afaceri. Printr-o simulare de afaceri de ultimă oră, veți lucra în echipe, luând decizii financiare pentru afacerea dvs. comună în timp ce concurați împotriva colegilor dumneavoastră. Această simulare este o modalitate de angajare pentru a pune teoria în practică.

 • Proiectarea și gestionarea operațiunilor, sistemelor și proceselor

Vă vom prezenta noi tehnici pentru obținerea eficienței operaționale și vă vom învăța cum să le puneți în practică cu vizite la organizațiile locale precum Jaguar Land Rover și Cadbury.

 • Strategii antreprenoriale
 • Aston Edge

Un program de dezvoltare personală și profesională bazat pe cele mai recente cercetări în domeniul științelor comportamentale pentru a vă oferi abilitățile de bază de care aveți nevoie pentru a reuși în afaceri.

Module elective

Veți selecta un modul electiv pentru a vă aprofunda cunoștințele despre un domeniu cheie de afaceri. Mai jos este o listă a tipurilor de module care pot fi disponibile pentru alegerea dvs.:

 • afaceri internaționale
 • FINANCE BUSINESS
 • Internațional de Management Marketing
 • Operațiuni internaționale
 • Global Etica în afaceri

proiect de afaceri

Cursul se încheie cu un proiect de afaceri important, care vă oferă posibilitatea de a vă proiecta propria experiență de învățare pentru a vă potrivi domeniului dvs. de interes. Acest proiect acționează ca o rampă de lansare pentru viitoarea carieră și, ca atare, o puteți completa în mai multe moduri:

 • consultanță în numele unui client sau al organizației dvs.
 • plan de afaceri pentru propria afacere
 • industrie / proiect tematic de cercetare.

Tip de proiect în funcție de disponibilitate.

Învățare și evaluare

Învățați la Aston Business School

Programul este împărțit peste 30 de luni pentru a se ocupa de munca cu normă întreagă și de responsabilitățile personale. Veți combina mai multe rezidenți de weekend la Aston Business School pe an cu Blackboard, o platformă interactivă online de învățare. Blackboard creează un mediu virtual de învățare în care puteți să vă implicați în modulul de conținut, să participați la seminarii live și să comunicați cu colegii dumneavoastră. Există, de asemenea, o vastă bibliotecă online de conținut pentru a vă susține studiile.

Cu Aston Executive MBA aveți toată flexibilitatea de a învăța în jurul angajamentelor personale și de muncă, cu experiența bogată de învățare pe campus într-un mediu față în față cu colegii și mediul academic.

Învățarea prin practică

La Aston Business School credem în învățarea experiențială pentru a pune teoria în practică. Aston MBA se bazează pe o bază de învățare prin practică. Nu vă învățăm doar teoria, vă arătăm cum să o folosiți.

Învățarea prin experiență este valoroasă deoarece:

 • oferă o oportunitate de feedback imediat asupra conceptelor de bază
 • aceasta creează un impact de lungă durată și vă poate schimba mentalitatea
 • vă ajută să dezvoltați abilități de reflecție, permițându-vă să învățați mai repede
 • este o experiență de învățare personalizată
 • învățarea practică stimulează creativitatea.

Învățarea prin practică poate fi utilă în numeroase situații, în special pentru a vă ajuta să dezvoltați strategia, să gândiți creativ, să rezolvați problemele și să dezvoltați echipa și conducerea.

Ne place să vă învățați din clasă și în afaceri reale. Datorită parteneriatelor strânse cu mediul de afaceri, luăm MBA pentru a vizita companii cum ar fi Clubul de Fotbal Aston Villa, Ford și Jaguar Land Rover.

Evaluare la Aston Business School

Modulele sunt evaluate prin sarcini individuale și lucrări de grup în care veți avea posibilitatea de a analiza probleme complexe de afaceri.

Cursul se încheie cu un proiect de afaceri major care vă permite să vă puneți cunoștințele noi în practică. Acest lucru poate fi abordat în mai multe moduri, printre care un proiect de consultanță live cu o afacere, un proiect de cercetare tematică, elaborarea unui plan de afaceri pentru lansarea unui proiect sau scrierea unui raport despre o companie în care lucrați sau care faceți un internat.

Aston Edge

Mai mult decât un MBA

Ascultați gândirea dvs. cu un program de dezvoltare personal conceput și eliberat de profesori și practicieni în știința comportamentală.

Aston Edge este modul nostru de a vă pregăti pentru partea mai dificilă, socială și personală a afacerii. Psihologia umană este alunecoasă, așa că Edge este conceput pentru a vă ajuta să vă stăpâniți strategiile când gestionați o gamă complexă de părți interesate și proiecte de afaceri.

Viitorul tău

Te vom învăța pe frânghii, ca să poți ajunge la vârf. Programul nostru cuprinzător de management al carierei este conceput pentru a vă îmbunătăți capacitatea de angajare și pentru a vă ajuta să faceți următorul pas, fie că vă aflați într-un rol nou, fie că vă schimbați cariera, fie că lansați un start-up.

Aston MBA Alumni

În timp ce banca de investiții și consultanța în management au fost mult timp considerate cariere tipice de MBA, lista companiilor care acum angajează absolvenți de MBA este extinsă. Rolurile recente ale absolvenților noștri de MBA includ:

 • Manager de marketing internațional cu o companie de producție
 • Product manager cu un producător de asistență medicală
 • Consultant senior in finanțe strategice cu consultanță
 • Contabilul financiar cu o bancă
 • Șef de strategie și planificare cu un producător de electronice
 • Consultant proces de afaceri cu o companie de IT
 • Chief Financial Officer cu un producător de oțel

Acreditari profesionale

Suntem în topul 1% din școlile de afaceri din întreaga lume, cu acreditare triplă de la AMBA, AACSB și EQUIS, organisme principale de acreditare pentru școlile de afaceri din Marea Britanie, SUA și Europa.

Taxe, burse și finanțare

Aston Executive Part-time MBA taxe - septembrie 2018 de admisie

 • Studenți din țările din Regatul Unit și din UE: £ 20,100
 • Elevii din țări din afara UE: £ 20,100

Finanțarea angajatorilor

Dacă intenționați angajatorul să vă finanțeze Executive MBA, este posibil să fiți mai potrivit pentru MBA Executive Ucenicie. Angajatorul dvs. vă va aloca MBA utilizând alocația de aprovizionare pentru ucenicie.

Plata taxelor de școlarizare

Puteți plăti integral taxele la începutul programului sau alegeți să plătiți în trei tranșe pe termen de 50% (termenul 1), 25% (termenul 2) și 25% (termenul 3). Vă rugăm să rețineți că taxele vor varia în funcție de bursele pe care le-ați acordat.

Plata depozitului MBA

Când vă acceptați locul în Aston MBA, vi se va cere să plătiți un depozit de 1.000 de lire sterline. Această sumă va fi dedusă din suma totală a taxei de școlarizare la înscriere.

Burse de studiu

Oferim sprijin financiar pentru candidații potriviți printr-o serie de burse. Acestea pot fi solicitate în timpul aplicării sau când o ofertă pentru un loc a fost făcută de noi și acceptată de dvs.

FINANȚAREA

Studenții la domiciliu și cei din UE sunt eligibili pentru un împrumut postuniversitar, oferindu-vă până la 10.000 de lire sterline pentru taxele de curs.

Cerințe de intrare

Data de începere: septembrie 2018

Durata programului: 30 de luni

Mod de studiu: studiu cu frecvență redusă

Taxă: 20,100 £

Finantare: Burse disponibile

Procedura de depunere a cererii: Informații despre modul de aplicare

Cerințe de intrare:

Pentru înscrierea directă în programul Aston MBA, veți avea nevoie de unul din următoarele:

 • Un bun grad de onoruri din Marea Britanie, sau
 • Un grad echivalent de peste mări, recunoscut de Universitatea Aston, sau
 • O calificare profesională la nivel de diplomă.

La care se adauga

 • Cel puțin trei ani de experiență post-postuniversitară relevantă în momentul în care începeți programul
 • O copie academică oficială a notelor dvs. (în limba engleză)
 • Două referințe - de preferat unul de la un arbitru academic, celălalt de la angajatorul dvs. actual sau anterior (Două referințe profesionale pot fi acceptate de la solicitanții cu experiență de muncă substanțială).

Limba engleză cerințele pot fi găsite aici.

* Solicitanți cu experiență îndelungată de muncă

Acceptăm cereri de la candidații cu experiență vastă de lucru care nu au absolvit o diplomă de absolvent.

Luăm o abordare holistică în evaluarea aplicațiilor. Dacă doriți să obțineți o idee mai bună înainte de a vă înscrie, sunteți binevenit să contactați un consultant al MBA pentru o discuție informală.

Informațiile conținute pe acest site detaliază cerințele tipice de intrare pentru acest curs pentru cele mai frecvent oferite calificări. Solicitanții cu calificări alternative ar putea dori să se adreseze echipelor de admitere relevante înainte de depunerea candidaturilor, indiferent dacă calificările lor sunt considerate acceptabile. Pentru calificările mai puțin frecvente, aceasta va fi judecată de la caz la caz, în consultare cu tutorele academice de admitere.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

At Aston business School it’s our ambition to help you make the most of yours. Our MSc and MBA portfolio has been designed in close partnership with business and industry in the UK and internationally ... Citeste mai mult

At Aston business School it’s our ambition to help you make the most of yours. Our MSc and MBA portfolio has been designed in close partnership with business and industry in the UK and internationally, giving you an ideal platform on which to build you future career. Impressive accreditation, a worldwide reputation and staff who can pass on the benefit of genuine commercial experience will enhance your prospects and progression. Our course structures enable you to gain the skillsets needed to succeed in today’s competitive workplace, such as negotiation, communication, leadership, teamwork and innovative thinking. It is skills such as these that keep our graduates highly sought after by some of the world’s leading organisations. Innovative, grounded and relevant, the breadth of courses and diversity of the student community will give you a rounded, international perspective, making you ready for life at the forefront of business. For full details visit www.aston.ac.uk/abs. Citește mai puţin
Birmingham , Lyon , Munchen + 2 Mai mult Mai Puțin