Citește Descrierea Oficială

Nostru 12 luni Executive MBA în Administrarea Ospitalitate se bazează pe experiența anterioară a împuternici studenții cu o combinație unică de aptitudini pentru sectorul hotelier.

Acest program este foarte personalizat, și se pregătește de participanți pentru oportunități specifice și piețe de nișă oferite de industria ospitalitatii. Atrage profesioniști cu experiență și începători, artiști și oameni de știință, gânditori și împlinitori, toate conduse de un sentiment de speranță de și o dorință de schimbare.

Cerințele de admitere

O diplomă de licență
Pentru a vă înscrie în program, elevii trebuie să fi obținut o diplomă de licență recunoscută (în orice domeniu).

GMAT (Graduate Management Admitere Test)
Scorul GMAT include secțiuni scris verbale, cantitative și analitice.

Limbi
Programul nostru de master este livrat doar în limba engleză și o comandă de excelenta a limbii este expected.The următoarele sunt necesare note minime:

  • Testare TOEFL (Test de limba engleza ca limba straina), pe bază de internet iBT: scor minim 100. EHL-TOEFL Raportul Codului, care urmează să fie menționat în momentul în care ia testul, este 9090-02.
  • IELTS (Sistemul Internațional de Testare English Language) Modulul Academic: minim bandă de ansamblu 7.

Notă: Dacă ați lucrat sau studiat, și să aibă o cunoaștere bună a limbii engleze de afaceri s-ar putea fi scutite de la furnizarea de un test de limba engleză. Nu vi se cere să vorbească o altă limbă fluent.

Experiență de muncă
Minimum doi ani de experiență profesională permanente la nivel de supraveghere / cu responsabilități este necesar pentru a intra în program de Master. Experiență de muncă poate fi de la orice industrie, nu neapărat ospitalitate.

Varsta minima
Vârsta medie a studenților noștri de masterat este de 30 de ani, minim 25 de la începutul programului.

Program predat în:
Engleză
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Feb 2020
Duration
1 an
La zi
După locații
După dată
Start Date
Feb 2020
Termen limită de aplicare

Feb 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date