Read the Official Description

Dacă vă identificați cu oricare dintre aceste cazuri, acest lucru este programul tau!

 1. Vrei să avanseze și să se dezvolte sectorul profesional în performanțele actuale.
 2. Aș dori să direcționeze un departament în compania dumneavoastră curentă sau o companie din domeniul dvs. si profesie.
 3. Ai iluzia să întreprindă și să îndeplinească provocarea de a crea companiei dvs. sau o inițiativă pe cont propriu.
 4. Vrei să se specializeze în managementul afacerilor în domeniul infrastructurii.
 5. Te gândești cu privire la posibilitatea de a se dezvolta în America Latină sau Spania și ați putea împărtăși experiențele cu alți profesioniști ca tine într - un oraș cosmopolit ca Madrid.

Procesul de globalizare, care produce în prezent conduce, toți profesioniștii în general și inginerii industriale, în special, necesitatea de a fi deschise mobilității geografice, în funcție de oportunitățile care pot apărea în alte țări.

Pe piața internațională trebuie să subliniem importanța proiectelor în infrastructură, energie și industrie, din cauza nevoii de țări de durabilitate.

Acest tip de proiect ne cere să fim pregătiți pentru:

 • Gestiona eficient și eficace proiecte complexe.
 • Punerea în aplicare a strategiilor de internaționalizare și diversificare.
 • Incorporarea factor de durabilitate în strategia de afaceri.
 • Echipele de lucru îndreptate dezvolta abilități și tehnici de management al resurselor umane de management.
 • Aliniați nevoile actuale ale companiilor în managementul de proiect cu predarea de piață „cele mai bune practici“.

International MBA oferă expertiza necesară pentru a îndeplini aceste funcții și este capabil să formeze cei mai buni profesioniști pentru a gestiona cu succes astfel de proiecte.

Introducere

Executive MBA în companii din sectorul construcțiilor a devenit, după șaptesprezece ediții predate atât în ​​Madrid și Barcelona, ​​o referință în acest sector ca un program de formare în managementul afacerilor în Spania și America Latină.

Din 2010, când versiunea internațională a fost lansat, aceștia sunt studenți care participă la optsprezece țări din America Latină, cu sprijinul și colaborarea Organizației Statelor Americane (OSA).

Situația actuală a sectorului construcțiilor la nivel global și necesitatea de a promova internaționalizarea companiilor este motivul pentru prezentarea acestui program internațional care vizează profesioniștii din continentul vorbește limba spaniolă, atât europene și americane deosebit.

Informații generale

 • faza rezidențială:
  Faza rezidentiala de Master are loc în Madrid.
 • calificare:
  Participanții care trec toate subiectele și apăra cu succes proiectul lor va obține titlul „Executive MBA în Construcții Sectorul de afaceri internaționale.“ Emise de EOI School of Industrial Organization (EOI același studiu) și Structuralia.
 • Preț:
  Prețul total al academice master au totalizat $ 22650.
 • Burse și reduceri
  Burse de studiu OAS (Organizația Statelor Americane):
  Dedicată studenților care îndeplinesc condițiile de intrare indicate cu naționalitatea și / sau de ședere legală permanentă în oricare dintre țările membre ale OSA (cea mai mare parte a continentului).
  Numărul limitat de burse vor fi acordate studenților bază servit care îndeplinesc cerințele.
  Solicită informații cu privire la condițiile ajutorului.
 • 10 zile în Madrid

Cărora le este adresată

Profesioniști și manageri cu o diplomă universitară , cu cel puțin cinci ani de experiență în funcții de răspundere care doresc să extindă cunoștințele lor cu o pregătire solidă de afaceri.

Maestrul este predat forma cea mai mare parte on-line cu clase de contact prin intermediul videoconferințelor, lucrul în grupuri, forumuri de discuții ... Formarea este completată cu o perioadă față de unsprezece zile de la Madrid. Această metodologie permite participanților să combine formarea lor cu activitatea lor personală și profesională.

Programul este conceput pentru directori cu experiență profesională de cel puțin cinci ani și cu studii superioare tehnice sau superioare care doresc să pas înainte în cariera sa.

Formatul programului în sine atrage un profil profesional puternic internaționalizat de spirit de colaborare și dornici să știe mai profund și în mod direct particularitățile pieței internaționale. De diferite naționalități, formarea și cariera au în comun emoție, diversitatea și bogăția care permite succesul de colaborare și de afaceri dincolo de frontierele noastre.

Intrebati-ne pentru alte MBA de interes în cazul în care experiența dumneavoastră este mai mică de 3 ani.

Program

Academic Programul Executive MBA în infrastructură Internațional Sectorul de afaceri este structurată în trei domenii majore de formare, fiecare axat în special pe noile provocări de internaționalizare a sectorului.

 • Primul se adresează orientarea strategică a companiei. Elevii vor învăța diverse instrumente de analiză strategică și să analizeze atât situația actuală a sectorului, cum ar fi cele de așteptat în viitor, astfel încât să fie în măsură să propună mai multe strategii posibile pentru a aborda fata acest mediu incert.
 • Al doilea oferă studenților cu o nouă viziune globală a managementului companiilor din sectorul construcțiilor, astfel încât în domeniul lor profesional este în măsură să contribuie la satisfacerea nevoilor și preocupările societății cu o nouă abordare, nu numai mai eficient și profitabil, dar, de asemenea, durabil și mai conștienți de nevoile noastre și responsabilitățile noastre.
 • În cele din urmă a treia gestionare zona de formare abordează domeniul construcțiilor. Tocmai aceste discipline, care evoluează în prezent, dând naștere unor noi forme de gestionare și finanțare mai complexe, dar mai eficient. Deoarece diferitele moduri de gestionare financiare structurate integrat de proiecte la cheie mari, noi abordări în managementul internațional de comerț, managementul contractelor și administrație, etc ...

Programul are un total de 650 de ore. distribuite în următoarele module:

Managementul strategic în infrastructura Enterprise Industriei

 • direcţia strategică
 • Internaționalizarea: necesitatea
 • Diversificarea: Rupere riscuri
 • Inovarea în dezvoltarea și crearea de întreprinderi
 • Durabilitate: noi oportunități de afaceri

Companiile de management în sectorul infrastructurii

 • abilități de management
 • managementul financiar
 • impunere
 • Resurse umane
 • marketing
 • Cadrul de reglementare și consultanță juridică
 • Mediul social
 • Management de proiect

Activitatea sectorului infrastructurii unei companii

 • managementul afacerilor comerciale
 • operațiunile de afaceri internaționale
 • managementul contractelor
 • Achiziții și subcontractare
 • finanțarea proiectului

Scopuri

Obiectivul principal al acestui program este de a instrui manageri cu o viziune strategică în managementul companiilor din sectorul infrastructurii, oferindu - le acestora o imagine de ansamblu a afacerii și cunoștințele, instrumente și abilități de management necesare pentru a dezvolta cu succes managementul acesteia.

Această nouă ediție a Executive MBA a fost reproiectat pentru a satisface nevoile de formare prezentate de întreprinderile mari și mijlocii din sectorul infrastructurii din Europa și America , care având în vedere situația economică actuală, au pus în aplicare strategii de internaționalizare și diversificare. companiile din sectorul ar trebui să fie acum în măsură să dezvolte proiecte de inginerie civilă sau de construcție în țările lor de origine, nu numai, dar ei cer provocarea de finanțare, co-finanțare, exploatarea, întreținerea și gestionarea anumitor proiecte și servicii de infrastructură publice în alte țări.

La aceasta se adaugă necesitatea de a încorpora factorul de durabilitate în strategia de afaceri a face construcții durabile și pentru satisfacerea nevoilor prezentului , fără a compromite resursele pentru generațiile viitoare.

Dar vom vedea , de asemenea , factorul de durabilitate ca o oportunitate de a participa la afaceri viitoare și care încorporează inovația ca un factor cheie de afaceri, și o creștere de afaceri.

Pentru a răspunde acestor provocări aceasta este necesar să se adapteze organizarea la noua strategie, și , prin urmare , este necesar să aibă unii ingineri experiență , dar bine pregătiți în managementul companiilor. Provocarea este complicată de necesitatea de a introduce noi echipamente în țările în care pariază de ambele structuri comerciale și de sprijin operațiuni (consultanță juridică, achiziționarea de departament, resurse umane, etc ...).

În mod clar o formare adecvată în managementul strategic de internaționalizare și diversificare va fi cel mai eficient instrument pentru a face față acestor noi provocări.

certificate

Studenții care finalizează cu succes cursul de a primi titlul de „Executive MBA în Construcții Internaționale de Afaceri Industriei“ emis de EOI Școala de Organizare Industrială (EOI Același studiu) și Structuralia.

Program taught in:
Spaniolă

See 1 more programs offered by Structuralia »

Acest curs este Online şi campus combinate
Start Date
Oct. 2019
Duration
650 ore
La zi
Price
22,650 USD
By locations
By date
Start Date
Oct. 2019
Application deadline

Oct. 2019