Executive MBA în Singapore

Aalto Executive Education Academy Singapore

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Executive MBA în Singapore

Aalto Executive Education Academy Singapore

Aalto Executive MBA în Singapore

O călătorie de conducere Transformare

Acest program este înregistrat cu CPE

Aalto Executive MBA (cunoscut anterior ca Helsinki School of Economics EMBA) este una dintre cele mai importante programe de Executive MBA la nivel global. Ea deține "Triple Crown" acreditărilor - cele trei acreditari universitare de cele mai respectate, acordate doar 0,5% din școlile de afaceri din lume: AACSB, AMBA și equis - și este cotat printre primele 100 de programe din lume de către Financial Times.

Aalto Executive Education Academy este o filială a Universității Aalto - o universitate multidisciplinară inovatoare din Finlanda. Universitatea Aalto este un produs al unei fuziuni între cele trei universitati de top din Finlanda, cu o istorie combinată de mai mult de 300 de ani. Aalto Executive MBA reprezintă standarde înalte de educație finlandez și-a oferit în Singapore din 1999.

De la cele mai recente cunoștințe la abilități practice

MBA Singapore Programul Aalto Executive este conceput în jurul celor patru domenii majore de strategie, leadership, finanțe, și de marketing, cu un accent deosebit pe strategie și conducere într-un context global. Modulele sunt livrate de o facultate de clasă mondială de la Universitatea Aalto si scoli de afaceri de renume din întreaga lume. În plus față de calificările academice, acestea sunt profesori excelent și au o experiență semnificativă cu managerii de nivel superior în cadrul organizațiilor internaționale.

Aalto EMBA este conceput pentru a maximiza interacțiune și participare. Abordarea se concentrează pe integrarea teoriei și practicii și este ajustată pentru a lua diferențele de stiluri de învățare în considerare. O varietate de metode de a facilita învățarea, inclusiv prezentări, dezbateri de grup, cazuistica, jocuri de rol, prelegeri, studii de caz reale de viață, și întâlniri cu lideri de afaceri.

Executive MBA se alăture Aalto în Singapore și începe călătoria Leadership-Transformare.

O alegere mai largă prin intermediul portofoliului global

Programul EMBA Aalto este oferit în șapte locații: Singapore, Finlanda, Coreea de Sud, Taiwan, Indonezia, Polonia și Iran. Până la șase module pot fi luate în alte locații Aalto EE din Europa, Asia sau Orientul Mijlociu. Două elective Aalto Executive reuniuni la nivel înalt și mai multe vizite de studiu elective în străinătate contribuie în continuare la dezvoltarea competențelor inter-culturale.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Aug. 2019
Duration
Durata
18 - 20 luni
Cu jumătate de normă
Price
Preţ
71,250 SGD
SGD 71,250
Locations
Singapore - Singapore
Data începerii : Aug. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Aug. 2019
Singapore - Singapore
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala