Executive MBA în transport și logistică (Blue MBA)

Generalități

3 locații disponibile
Citește mai multe despre acest program pe site-ul web al instituției

Programul de descriere

MBA Executive MBA în transport maritim și logistică (AKA: Blue MBA) are o reputație de clasă mondială în industria maritimă și a fost conceput special pentru directori de transport maritim cu potențial ridicat.

Despre CBA Executive MBA în transport și logistică

MBA Executive MBA în transport și logistică vă va oferi o perspectivă de neegalat în economia de transport maritim și teoriile moderne ale managementului și aplicarea lor în sectorul maritim.

O abordare holistică unică pentru transport și logistică

Pe parcursul programului, veți învăța să adoptați o viziune holistică a transportului maritim, care integrează aspecte comerciale, tehnologice și financiare, precum și drept maritim, gestionarea lanțului de aprovizionare și provocări de conducere. După absolvire, veți fi dezvoltat o înțelegere completă a provocărilor din acest sector și veți avea o înțelegere completă a nevoilor industriei într-o lume în care globalizarea, concurența sporită și viteza schimbării tehnologice îndeplinesc cerințe tot mai mari de abilități de management executiv. Pe parcursul programului sunt evidente următoarele teme de guvernare:

 • Înțelegerea pieței
 • Conducere
 • Tehnologia de informație
 • globalizarea
 • Probleme de mediu
 • Planificare strategica

Predarea se desfășoară în facilități de ultimă oră din Danemarca, Germania și Marea Britanie.

Prezentare generală a programului

MBA Executive MBA în transport și logistică (AKA: Blue MBA) vă oferă o perspectivă de neegalat în domeniul economiei navale, precum și teoriile moderne ale managementului și aplicarea acestora în sectorul maritim.

Nivel internațional de top

Prin intermediul MBA Executive CBS în transport și logistică, veți învăța să adoptați o viziune holistică a transportului maritim, integrând aspecte comerciale, tehnologice și financiare, precum și drept maritim, gestionarea lanțului de aprovizionare și provocări de conducere. Vei fi dus la cel mai înalt nivel internațional în administrarea afacerilor, reflectând nevoile industriei într-o lume, în care globalizarea, concurența sporită și viteza schimbării tehnologice cer cerințe tot mai mari de abilități de management executiv.

Conținut și structură

Înțelegerea industriei

Modulul 1 vă va oferi o înțelegere de bază a industriei de transport maritim. Accentul va fi pus pe rolul transportului maritim în economia globală și o introducere în economia maritimă.

Înțelegerea mediului global

Modulele 2 și 3 vă vor oferi un fundal pentru înțelegerea modului în care funcționează economia mondială. Acest lucru va include factorii care determină globalizarea, modelele comerciale, gestionarea lanțului de aprovizionare și implicațiile logistice ale acestei dezvoltări.

Concentrați-vă pe problemele maritime

Modulele 4 și 5 sunt dedicate problemelor specifice industriei, reflectând viziunea holistică asupra afacerii; acestea acoperă dreptul maritim, proiectarea navei și managementul operațional tehnic, inclusiv aspectul important al dezvoltării tehnologiei informației și comunicațiilor.

Probleme de bază ale managementului

Modulele 6, 7 și 8 se vor concentra pe teme centrale ale managementului afacerilor, care se ocupă cu analiza investițiilor, finanțarea și managementul riscului, teoria organizațională și strategia companiei.

Proiectul de strategie integrată (ISP)

Ultima parte a programului este redactarea tezei, în urma unui proces în trei etape, în care fiecare etapă este încheiată printr-o prezentare orală, iar prezentarea finală servește ca apărare orală a ISP / tezei. Scopul este de a demonstra capacitatea de a analiza în detaliu o problemă practică, bazându-se pe toate cunoștințele din program. O introducere la fiecare dintre cele trei etape va fi dată în timpul ultimului modul.

Format

MBA Executive MBA în transport și logistică este un program modular cu module de opt săptămâni programate pe parcursul a 22 de luni. Învățarea este susținută de o platformă virtuală, unde sarcinile individuale / de grup și discuțiile de grup îmbunătățesc procesul de învățare. Predarea are loc în Danemarca, Germania și Marea Britanie. (Locurile supuse modificărilor.)

Unde și când

Cererea de educație avansată în domeniile profesionale de studiu a crescut în ultimii ani. Această cerere a cerut o schimbare către programe bazate pe industrie, unde managerii seniori și cei de la mijlocul carierei caută competențe mai înalte.

Opt module

Programul este format din opt module, fiecare urmat de o misiune individuală, plus un proiect final de strategie integrată (ISP); care constituie teza finală de master.

Când ați absolvit programul, veți fi dobândit următoarele:

Cunoştinţe

Vei fi competitiv pentru piața internațională de locuri de muncă, deoarece vei primi cunoștințe relevante și riguroase (= bazate pe cercetare) și cunoștințe furnizate de facultatea academică în cooperare cu directori de înalt nivel. În cadrul programului, know-how-ul interdisciplinar este transferat prin ateliere, seminarii și proiectul interdisciplinar - combinând servicii de transport maritim, drept, economie, operațiuni / gestionarea lanțului de aprovizionare, marketing, organizare și finanțe. Veți dobândi cunoștințe de conținut, precum și cunoștințe sociale prin diversitatea din compoziția facultăților și a clasei.

Aptitudini

Veți deține teoriile, metodele, instrumentele necesare pentru a înțelege întreaga complexitate a industriei. De asemenea, îți vei îmbunătăți abilitățile sociale prin tehnici de coaching, abilități de negociere, rezolvarea conflictelor și instruire de comunicare interpersonală.

Competență

Veți putea aplica setul de teorii, metode și instrumente și veți putea rezolva probleme strategice, tactice și operative care acoperă întreaga gamă de probleme legate de transport. Veți putea, de asemenea, să aplicați abilități sociale pentru a demonstra leadership.

credite

60 puncte ECT

Examenuri și învățare

Programul Executive MBA în Transport și Logistică constă din opt module de o săptămână plus un proiect de strategie integrată finală (teză). Toate modulele se vor ocupa de probleme de leadership și dezvoltare personală.

Despre module

Fiecare modul oferă o introducere minuțioasă a materialului de citire și te motivează pentru studiile tale independente. Veți studia materialul între module și veți scrie o sarcină individuală sau de grup pentru toate, cu excepția modulului final. Alocările de grup sunt încurajate puternic pentru primele două module. Aceste misiuni, pe cât posibil, se vor concentra pe o problemă legată de propria companie.

Despre proiectul de strategie integrată

Pentru proiectul de strategie integrată finală (ISP), subiectele ar trebui să fie alese în scopul lor strategic și integrarea naturii, oferind companiilor participante o analiză valoroasă și practică. În procesul de colaborare cu ISP, veți oferi trei prezentări, a treia și ultima funcționare ca apărare orală a ISP / teză.

Prezentare generală a conținutului programului

Patru teme de guvernare sunt evidente în întregul program:

 • Provocări de conducere
 • Globalizarea economiei mondiale
 • Implicații în dezvoltarea tehnologiei informației și comunicațiilor
 • Modificări ale cerințelor logistice.

Proiectul de strategie integrată finală are două scopuri:

 • Pentru candidat, scopul este de a integra toate subiectele abordate în program, folosind date din lumea reală cu privire la o problemă legată de compania candidatului.
 • Pentru compania candidatului, scopul este de a analiza în detaliu o problemă strategică, cu soluții propuse și planuri de implementare.

MBA Executive MBA în transport și logistică este un program modular cu module de opt săptămâni pe parcursul a 22 de luni, susținut de o platformă virtuală. Atribuțiile individuale / de grup și discuțiile de grup îmbunătățesc procesul de învățare.

Facultatea de renume mondial

Prelegerile sunt susținute de un grup de experți de renume mondial din diferite domenii ale industriei maritime din întreaga lume.

Atât facultatea rezidentă CBS, cât și facultatea externă se numără printre grupurile de experți care au o mare cerere ca consilieri și consultanți pentru instituții maritime, companii și guverne. Pe lângă abilitățile și metodele lor excelente de predare, ei îi ajută pe studenții noștri să construiască o rețea internațională de contacte.

Facilităţi

Clădirea executivă de la CBS a fost proiectată de Henning Larsen Architects și se caracterizează prin spații deschise, vederi panoramice ale parcului și multă lumină naturală. Crearea unui mediu inspirat de învățare în care elevii noștri pot prospera este în partea de sus a listei noastre.

Facilități deosebite în inima Copenhaga

CBS este o universitate modernă, cu campusul său principal, situat în clădiri moderne din Frederiksberg, aproape de inima Copenhaga. Programele Executive MBA sunt găzduite la Råvarebygningen, anterior, clădirea de depozitare a materiilor prime din Porcelænshaven (Grădina Porțelanului), o zonă ocupată anterior de porțelanul Royal Copenhagen. Această clădire a fost acum transformată imaginativ într-un design câștigător de competiție de către Henning Larsen Architects.

Biblioteca CBS

Biblioteca CBS, care este, de asemenea, biblioteca națională din Danemarca pentru economia afacerilor și conține cel mai cuprinzător catalog de cărți despre toate aspectele vieții organizaționale și de afaceri din Danemarca. Cu peste 300.000 de volume și acces la peste 5.000 de reviste și publicații electronice, este singurul loc din Danemarca, unde participanții la Executive MBA se pot bucura de acces la cunoștințe și cercetări de afaceri la zi. Biblioteca online CBS este îmbunătățită continuu pentru a integra resursele electronice cu colecția tradițională a bibliotecii, astfel încât personalul și studenții să aibă acces facil la toate resursele electronice atât în campusul cât și în afara campusului.

E-Campus

Platforma E-campus este campusul virtual al CBS. Aici veți găsi informații despre evenimente, prelegeri de invitați și informații generale despre ce se întâmplă la universitate. De asemenea, vă oferă acces la toate resursele online care sunt accesibile din locații off-campus.

CBSLearn

Aceasta este o platformă sigură de partajare a cunoștințelor bazate pe web, ceea ce înseamnă că veți putea împărtăși gânduri și oferi contribuții la discuțiile cu colegii dvs. participanți la MBA, fără ca acesta să devină cunoștințe publice. Profesorii folosesc platforma CBSlearn pentru a încărca materiale utilizate în clasă și / sau a împărtăși unele dintre oportunitățile pe care le oferă rețelele lor profesionale vaste.

Viața la CBS

Campusul CBS acoperă o mare parte din Frederiksberg cu facilități de cercetare și predare la Solbjerg Plads, Dalgas Have, Kilen (The Wedge), Howitzvej și Porcelænshaven. Fiecare instalație are un stil arhitectural unic și atmosferă care contribuie la transformarea CBS într-un loc special. În calitate de participant la Executive MBA cu sediul la Porcelænshaven, veți avea oportunități de a vizita majoritatea site-urilor din campus. În fiecare clădire, veți găsi facilități pentru calculatoare, camere pentru lucru în grup și cafenele. Pagina Facilități Campus oferă mai multe informații despre facilitățile și facilitățile disponibile. Ca participant executiv la MBA și elev, veți avea acces la evenimente exclusiviste de MBA, unde veți avea ocazia să ascultați unii dintre cei mai importanti lectori pe diverse subiecte de afaceri. Temele evenimentelor variază și încercăm să le facem cât mai diversificate pentru a vă satisface nevoile și pentru a vă inspira.

CBS Maritime

CBS Maritime a fost lansat la începutul anului 2013 și își propune să coordoneze activitățile și competențele maritime la CBS și să dezvolte cercetarea și predarea maritimă în strânsă asociere cu comunitatea de afaceri. Cu CBS Maritime, cercetările maritime Blue MBA și CBS au devenit strâns legate. Concentrarea expertizei maritime în cadrul programelor și cursurilor de studiu maritim CBS, precum și a mediului de cercetare va fi de folos pentru toate părțile.

Marturii

Aflați ce spun studenții noștri actuali și studenți despre program și aflați cum și-a îmbunătățit cariera CBS Executive MBA în transport și logistică.

Călătoria se încheie: întâlnește doi absolvenți CBA Blue MBA chiar înainte de absolvire

În acest videoclip, întâlnește-l pe căpitanul Prashant S. Widge și pe Peggy Hoeegh Grays, întrucât urmează să absolveze MBA Blue CBS. Alăturați-vă lor, în timp ce privesc în urmă în ultimii doi ani și împărtășiți-le de a lua din MBA.

MBA albastru explicat

În acest videoclip, Irene Rosberg, directoarea programului CBS Blue MBA și participanții Adam Kobren și Monika Lemajic explică de ce Blue MBA este o potrivire excelentă pentru directorii de transport maritim din întreaga lume care doresc să ajungă mai departe.

Mărturii scrise

„Participanții la Blue MBA au o platformă ideală pentru a absorbi cele mai bune teorii strategice internaționale și abordări practice ale piețelor dificile în care acționăm cu toții.”

Anne H. Steffensen, director general, Asociația armatorilor danezi

Acreditari

MBA Executive MBA în Transport și Logistică aparține grupului exclusiv de școli de afaceri la nivel mondial pentru a deține acreditarea triplă (AMBA, EQUIS, AACSB), stabilind programul în afară de alții și asigurând că o diplomă de MBA de la CBS este recunoscută, respectată și răsplătită la nivel global. .

Asigurarea calității

Pentru a asigura calitatea vieții și recunoașterea globală a MBA, este important să aveți în vedere acreditările. CBS se numără printre cele la sută dintre școlile de afaceri din lume care dețin căutarea triplă de acreditare: AACSB, AMBA și EQUIS. Prin această recunoaștere internațională și largă a calității școlii și a programului CBS Executive MBA în transport și logistică, puteți fi sigur că beneficiază de cea mai bună educație de afaceri. În plus, programul este acreditat de ACE și PIMS în Danemarca.

Admitere

cerinţe

 • O diplomă de licență de la o instituție academică recunoscută sau echivalent;
 • Testul de admitere la administrare absolvită (GMAT) sau calificare documentată similară;
 • Minim cinci ani de experiență de muncă într-un domeniu relevant;
 • Două recomandări personale.

Înainte de admitere, solicitanții sunt intervievați și se face o evaluare individuală a adecvării solicitantului pe baza cerințelor de mai sus și a rezultatului interviului. Pentru solicitanții pe distanțe lungi, interviul poate fi realizat telefonic.

Următorul admis și termenul limită

Următorul aport pentru MBA Executive în programul de transport și logistică este septembrie 2021. Toate formularele de cerere împreună cu documentele relevante, precum și întrebările pentru informații suplimentare ar trebui să fie direcționate către directorul de program Irene Rosberg pe ir.mba@cbs.dk.

Forme necesare

 • Formular
 • Formular de recomandare
 • Formular de sponsorizare
 • Vă rugăm să contactați directorul de program Irene Rosberg pe ir.mba@cbs.dk pentru a primi formularele.

Consiliul de admitere se întrunește în fiecare săptămână, iar cererile sunt examinate în mod continuu, așa că vă încurajăm să depuneți cererea imediat ce ați luat decizia.

Taxe

Finanțarea MBA în transport și logistică

Aproximativ 60% din toți participanții la programul executiv de transport maritim și logistică MBA sunt sponsorizați de angajatorii lor.

Detalii comision:

Taxa de școlarizare a programului este de 320.000 DKK (Kroner danez) - sau aproximativ 43.000 EUR - care trebuie plătită în patru rate egale de 80.000 DKK la începutul fiecărui semestru.

 1. 80.000 DKK - septembrie 2021 (25.000 DKK taxe de înregistrare nerambursabile și 55.000 în baza unui acord după primirea scrisorii de acceptare)
 2. 80.000 DKK - martie 2022
 3. 80.000 DKK - septembrie 2022
 4. 80.000 DKK - martie 2023

Participanții non-UE trebuie să plătească o taxă de admitere suplimentară de aproximativ 15.000 DKK.

Această taxă nu include costurile de călătorie, de călătorie și de cazare.

Fondul maritim danez

Fondul maritim danez susține inițiative care servesc la dezvoltarea industriei maritime daneze și, ca participant executiv la MBA, care lucrează în industrie, este posibil să fiți eligibil pentru finanțare.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Copenhagen Business School (CBS) is a century-old institution and one of the largest business schools in Northern Europe with over 22,000 students in total. As one of just a handful of business school ... Citeste mai mult

Copenhagen Business School (CBS) is a century-old institution and one of the largest business schools in Northern Europe with over 22,000 students in total. As one of just a handful of business schools to be accredited by AMBA, EQUIS and AACSB, an MBA from Copenhagen Business School is a globally-respected qualification. Designed to offer a challenging combination of theory and practice, you will benefit from an unrivaled business focus that draws heavily from real-life scenarios. You will also develop a strategic understanding of the theories, concepts, and methods that drive managerial decision making in the 21st Century. Citește mai puţin
Frederiksberg , Londra , Hamburg + 2 Mai mult Mai Puțin