Executive MBA în transport și logistică

Generalități

Programul de descriere

Executive MBA în transport și logistică

CBS Executive MBA în transport și logistică vă va oferi o perspectivă de neegalat în economie de transport maritim și teorii moderne de management și aplicarea lor în sectorul maritim. Pe parcursul programului, veți învăța să adoptați o viziune holistică asupra transportului maritim, care să integreze aspectele comerciale, tehnologice și financiare, precum și legislația maritimă, managementul lanțului de aprovizionare și provocările de conducere. După absolvire, veți fi dezvoltat o înțelegere completă a provocărilor din acest sector și veți înțelege pe deplin nevoile industriei într-o lume în care globalizarea, concurența sporită și viteza schimbărilor tehnologice plasează din ce în ce mai mult cerințe privind abilitățile de management executiv. Următoarele teme de guvernare sunt evidente în cadrul programului:

  • Înțelegerea pieței
  • Conducere
  • Tehnologia de informație
  • globalizarea
  • Probleme de mediu
  • Planificare strategica

Predarea se desfășoară în facilități de ultimă oră din Danemarca, Germania și Marea Britanie.

Cererea de studii superioare în domenii profesionale de studiu a crescut în ultimii ani. Această cerere a cerut o trecere la programe orientate spre industrie, în care managerii de nivel superior și cei de la jumătatea carierei caută competențe mai înalte.

Opt module

Programul este alcătuit din opt module, fiecare fiind urmat de o sarcină individuală, plus un proiect strategic final integrat (ISP); care constituie teza de master final.

După absolvirea programului, veți obține următoarele:

Cunoştinţe

Veți fi competitivi pentru piața internațională a locurilor de muncă, deoarece veți primi cunoștințe relevante și riguroase (= bazate pe cercetare) și cunoștințe furnizate de facultatea academică, în colaborare cu directori de nivel înalt. În program, know-how-ul interdisciplinar este transferat prin ateliere, seminarii și proiect interdisciplinar - combinând transportul maritim, legislația, economia, managementul lanțului de operațiuni / lanțului de aprovizionare, marketing, organizare și finanțe. Veți dobândi cunoștințe de conținut precum și cunoștințe sociale prin diversitatea facultății și a compoziției clasei.

Aptitudini

Veți avea teoriile, metodele și instrumentele necesare pentru a înțelege întreaga complexitate a industriei. De asemenea, vă veți dezvolta abilitățile sociale prin tehnicile de coaching, abilitățile de negociere, rezolvarea conflictelor și formarea în comunicarea interpersonală.

Competență

Veți putea aplica setul de teorii, metode și instrumente și veți putea rezolva probleme strategice, tactice și operative care acoperă întreaga gamă de probleme legate de transport. De asemenea, veți putea aplica abilități sociale pentru a demonstra conducerea.


Participanții sunt manageri cu experiență sau directori tineri remarcabili care au urmat rapid posturile de conducere. Acestea provin din diverse funcții din industria de transport și logistică, adăugând perspective și experiențe valoroase la discuțiile din sala de clasă./>

Pentru mai multe informații și întrebări frecvente, vă rugăm să vizitați: EMBA in Shipping

Ultima actualizare Ianuarie 2018

Despre facultate

Copenhagen Business School (CBS) was established in 1917. Today, with 20,000 students and 1,500 employees, CBS is one of the largest business schools in Europe and one of the 8 Danish universities.

Copenhagen Business School (CBS) was established in 1917. Today, with 20,000 students and 1,500 employees, CBS is one of the largest business schools in Europe and one of the 8 Danish universities. Citește mai puţin