Executive MBA (în limba spaniolă)

EAE Business School

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Executive MBA (în limba spaniolă)

EAE Business School

Master Executive MBA în Barcelona sau Madrid, SEA este conceput pentru a îmbunătăți și extinde competențele de afaceri și participanților profesioniști, oferind o astfel de formare pentru manageri care au nevoie de ambele companii.

Pe tot parcursul programului participantul dezvoltă aptitudinile necesare pentru a rula un proiect de afaceri.

Motivele pentru Executive Master MBA în Barcelona sau Madrid SEA: 1. SEA Executive MBA oferă posibilitatea de a efectua, în luna august, un program rezidențial, timp de trei săptămâni, în Advanced Strategia de afaceri de la Universitatea La Verne (California). Programul, predate în limba engleză, permite studentului de a împărtăși cu familia sa.

 1. Cu cele mai bune avizarea, ca de absolventii nostri care dețin funcții de răspundere internațională în cele mai bune companii: Repsol, Banco Santander, Philips, Nestle, Bayer, Diageo, P & G, printre altele. Avem, de asemenea cea mai bună recunoaștere în afaceri: mai mult de 3.000 de companii partenere.

 2. contactul headhunter cu 10 firme internaționale diferite pentru a relaxa în timp ce ocuparea forței de muncă Partener Executiv, Compania Ziua headhunter și Masa Rotundă.

 3. Dezvoltarea planului de afaceri pe tot parcursul Executive MBA, supravegheată de mănăstire EAE, încurajează punerea în aplicare a tuturor abilități și competențe dobândite în timpul programului. Programul include, de asemenea punerea în aplicare a unui joc de afaceri.

 4. Participanții la Programul Executive MBA a efectuat un week-end rezidential, unul dintre elementele cheie în Executive MBA. Acest lucru ajută la rezidențial participanții să se familiarizeze cu două aspecte esențiale ale dezvoltării managementului: obiceiurile de lucru în echipă și consolidarea integrării factorului uman al grupului.

 5. EAE este unul dintre top 30 scoli de afaceri din lume (Clasament 2014 America de Economia) și cea de a doua cea mai bună școală de afaceri în Spania (Clasament Merco 2015).

Scopuri

Cu Executive Master MBA în Madrid și Barcelona va afla despre: 1. Succesul și SCHIMBAREA mediu global: Pentru a pregăti participant de a lua roluri de conducere în transformarea afacerilor globalizate, competitive și de specialitate.

 1. Dezvoltarea competențelor: Consolidarea abilități de management, cum ar fi conducerea, negociere, vorbitul in public, managementul oamenilor și abilități interculturale.

 2. Directori în mediu multinațional: formare pentru managerii care le permite să se dezvolte o gândire strategică, inovație și abilități antreprenoriale după cum este necesar pentru a atinge avantaje competitive durabile în instrumentele de timp.

 3. PREZENTARE: Pentru a promova abilitățile de management ale participantului din perspectiva globală a unei companii, ceea ce duce la integrarea tuturor departamentelor strategia globală a organizației.

 4. Echipa de conducere: dobândească abilități interpersonale și de grup pentru a face o lucrare de colaborare, asertiv și participativă între toți membrii echipei să se dezvolte.

 5. Rețele profesionale: generarea de sinergii profesionale puternice prin crearea de rețele efectuate cu ceilalți participanți la program, promovarea schimbului de experiență profesională și povești de succes reale.

Oportunități de carieră

Servicii de carieră Profesii EAE Business School este responsabil pentru promovarea și va servi ca un punct de întâlnire pentru studenți, absolvenți, parteneri corporative si alte grupuri de afaceri interesați în angajarea de profesioniști EAE. An după an, acest serviciu îi ajută mulți dintre studenții noștri pentru a începe o relație profesională în cursul Master Executive MBA și după finalizarea acestuia.

Diplomă dublă

Oamenii care finalizează cu succes programul câștiga titlul de Executive MBA de la EAE Business School. În plus, participanții care îndeplinesc cerințele academice stabilite vor obține gradul în MBA - Master în Business Administration de la Universitatea Politehnica din Catalunya (în cazul în care programul se face în Barcelona) sau gradul de Master în Business Administration, Management și Organizare afaceri de Juan Carlos Universitatea Regele (dacă au fost efectuate în Madrid).

Pentru a obține grade care dau universitățile, trebuie să îndeplinească cerințele aplicabile ambelor instituții.

Procesului de admitere

Scopul fundamental al procesului nostru de admitere a master Executive MBA este de a asigura caracterul adecvat al candidaților, prin intermediul curriculum-ului lor profesionale și academice. Toți participanții trebuie să facă cele mai multe din această experiență de învățare, printr-un context în care este posibil să se dezvolte o relație pe termen lung cu colegii de clasă, profesori si absolventi. Pentru a porni procesul de aplicare trebuie să completeze o formă corespunzătoare, astfel încât profilul candidatului poate fi evaluată de către Comitetul nostru Academic. Dacă rezoluția de admitere emise de către Comitetul Academic al Executive MBA este pozitiv, candidatul va fi în măsură să se înscrie în acest master.

Această școală oferă programe în:
 • Spaniolă
Durata & Pret
Acest curs este Online şi campus combinate
Start Date
Data începerii
Oct. 2019
Duration
Durata
12 luni
Cu normă întreagă
Price
Preţ
28,000 EUR
Locations
Spania - Madrid, Community of Madrid
Data începerii : Oct. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Oct. 2019
Spania - Madrid, Community of Madrid
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala