Executive MBA (EMBA)

Generalități

Programul de descriere

Executive MBA axat pe antreprenoriat

Flanders Business School vede antreprenoriatul și inovarea ca fiind una dintre cheile principale progresul social, chiar dacă am da o interpretare largă a cuvântului „întreprindere“. În opinia noastră, și anume spiritul antreprenorial mult mai mult decât lansarea unui nou capital de risc. Aceasta include, de exemplu. De asemenea, crearea unor noi activități în cadrul organizațiilor existente (antreprenoriat corporative sau intrapreneurship).

Vedem campusul nostru ca un loc de discutii deschise (model de afaceri) de inovare, strategie și management: Scopul nostru este de a sprijini inițiativa personală a studenților noștri. Facem acest lucru cu o minte deschisă, o cultură a libertății și solidarității. Prin urmare, suntem puternic inter-și multidisciplinare orientate și lucrăm în mod activ cu partenerii de acasă și în străinătate.

Focus pe antreprenoriat și inovație: Executive MBA este un element central

Programul nostru de Executive MBA este, fără îndoială, cel mai bun exemplu de ambiția noastră. Acest program de doi ani combină pregătirea teoretică și momente individuale de coaching, care se sunt construite în jurul viața reală călătoriile antreprenoriale ale participanților.

Este experiența noastră că studenții, în cursul acestui proces, o perspectivă mai bună asupra ei înșiși, aspirațiile lor, punctele lor forte și îmbunătățirea acestora. Acolo ei aleg, atât în ​​profesional și în mediul lor personale, beneficiile. Prin urmare, suntem ferm convinși că programul nostru de Executive MBA vă pregătește pentru următorul pas în cariera ta profesională.

„Programul de Executive MBA de la antreprenoriat Flanders Business School consolidată prin dezvoltarea atât de afaceri și perspective personale în afara zonei normale de confort, oferindu-vă un aspect proaspăt, alternativă la provocările de afaceri.“

Un Van GervenDirector Business Unit, vaccinuri, Pfizer

influență puternică asupra dezvoltării carierei

Peste 70% dintre absolvenții noștri confirmă programul lor de MBA de la Flanders Business School a avut o influență puternică sau foarte puternică pe parcursul carierei lor. Absolventii nostri sunt mai conștienți de rolul lor in cadrul companiei lor - și perspectivele lor de viitor, sau lipsa acesteia. Cuplat cu faptul că își dezvoltă abilitățile lor prin formare, acest lucru înseamnă că ei iau adesea decizii decisive. Aproape jumatate dintre absolventii nostri aleg pentru a realiza ambițiile antreprenoriale pornind propria afacere sau să devină independente. Cele de mai sus se obține gradul de MBA conduce la credibilitate și de credit în cadrul întreprinderilor și, adesea, înseamnă un prim pas spre promovare și / sau o funcție la nivel de bord.

O diplomă și un beton, de afaceri realizabile

În Flandra Business School ne apropiem de afaceri ca o cale care se confruntă fiecare dintre studenții noștri într-un mod personal. Am ales acest traseu în centrul educației noastre, care se reflectă în structura programului nostru.

În caz contrar, veți găsi toate subiectele din curriculum-ul nostru, de asemenea, pe care le găsiți într-o educație „standard“ MBA. Este o combinație de formare bun management cu antreprenorii personale - calea de MBA de la Flanders Business School este unic: programul nostru ofera talentul antreprenorial posibilitatea de a se dezvolta în mod liber și de a contribui cu adevărat la viitorul afacerii lor. De aceea acordăm o atenție constantă la cazuri concrete și să ia timp pentru a discuta cele mai bune practici. Acolo unde este posibil, de asemenea, ne îndepărtăm de cazurile în care sunt prezentate de către participanți.

MBA Executive iese în evidență chiar și cele mai multe programe de MBA tradiționale de cerința ca trebuie să furnizați o dovadă poate, în scopul de a - pentru a fi eligibil pentru titlul de MBA. Pe lângă examinarea tradițională a cunoștințelor teoretice, pentru ca va fi, de asemenea, evaluate pe capacitatea de a pune în practică aceste cunoștințe. În al doilea an al programului de MBA este de spațiu și de sprijin acordat antreprenoriatului dvs. - pentru a aduce ambițiile în practică. Înveți să caute o oportunitate de afaceri valoroasă, apără grupul și de a dezvolta ideea ta de cercetare bine fundamentată, rezultând într-un plan de afaceri viabil.

În Flandra Business School nu va fi absolvit doar cu o diplomă, care servește ca dovadă a cunoștințelor și abilităților dumneavoastră, dar, de asemenea, cu o atitudine antreprenorială și un plan de afaceri concret. Prin urmare, suntem încrezători că MBA nostru, de asemenea, vă pregătește pentru următorul pas în cariera ta!

Vino se întâlnesc în timpul sesiunilor de informare MBA sau contactați-ne

Flanders Business School vă invită profesioniști ambițioase pentru o discuție. candidații MBA se pot simți liber și într-o atmosferă informală pentru a se întâlni cu viziunea FBS a antreprenoriatului și a programului de inovare și de abordare. Este, de asemenea, o oportunitate excelentă de a întâlni profesorii noștri, personalul și alumni.

Un program olandez, cu o perspectivă internațională

Focus pe interacțiune

În timp ce unele scoli de afaceri opta pentru a oferi programul lor completă în limba engleză, permițându-le să recruteze, de asemenea, la nivel internațional, am optat pentru FBS pentru a oferi educația noastră de MBA în principal, în limba olandeză. Aceasta este o alegere conștientă, care este o extensie a punerii în aplicare a MBA nostru. Noi folosim caz bazat pe dezvoltarea și aplicarea de noi modele de afaceri concrete pentru actorii locali. Mai mult, am constatat că utilizarea olandeză ca limbă mai multe discuții și pentru a facilita permisele de interacțiune în timpul diferitelor seminarii.

Această alegere a olandeză, desigur, implică faptul că studenții noștri MBA provin din aproape toate Flandra. Cu toate acestea, vom menține, de asemenea, necesară perspectivă internațională, chiar și la nivel mondial. Înțelegerea inter - contextul național în care operează companiile de astăzi este pur și simplu indispensabil. Internaționalizarea deschide noi perspective de creștere, chiar și pentru companiile care încep mici.

Componenta internațională ne aduce în curriculum-ul programului nostru de MBA, inclusiv prin pista internațională, dispuse la fiecare doi ani, pentru primul și al doilea an de MBA împreună, și care formează o parte integrantă a pregătirii noastre. Veți găsi, de asemenea, în această componentă informări executive cu inserție internațională, schimb regulat - proiecte și vizite la instituțiile partenere. Acestea sunt deschise pentru studenții noștri MBA si absolventi. Scopul nostru este de a organiza în fiecare an două programe internaționale.

Ultima actualizare Iun 2017

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Flanders Business School, opgericht in 1977, is tot op heden een onafhankelijke onderwijsinstelling. Dit laat ons toe, in alle vrijheid, eigen en eigenzinnige opleidings concepten uit te werken op maa ... Citeste mai mult

Flanders Business School, opgericht in 1977, is tot op heden een onafhankelijke onderwijsinstelling. Dit laat ons toe, in alle vrijheid, eigen en eigenzinnige opleidings concepten uit te werken op maat van onze studenten. We zijn er trots op, dat we dicht bij onze bedrijfspartners staan en soepel kunnen inspelen op hun noden, ook wanneer die veranderen. Citește mai puţin