Executive MBA (EMBA)

Generalități

Programul de descriere

Du-ți cariera la nivelul următor, cu un grad executiv de MBA (EMBA)

Programul Tulba Executive MBA (EMBA) reunește manageri și profesioniști cu șapte sau mai mulți ani de experiență profesională. Acest program alternativ de weekend-ul MBA, conceput pentru directori, oferă cunoștințele avansate de afaceri și abilitățile de management necesare pentru a se ridica la provocări mai mari, pentru a îmbunătăți oportunitățile de carieră și pentru a impulsiona creșterea corporativă.

Programul de 17 luni te conectează cu facultatea recunoscută la nivel mondial a lui Freeman și o rețea de profesioniști cu experiență într-un cadru unic, interactiv. Veți dezvolta tehnici creative de rezolvare a problemelor și instrumente strategice de luare a deciziilor, toate cu o perspectivă globală.

Experiență Freeman Executive MBA Learning

Freeman EMBA prezintă un curriculum robust, pe bază largă, care acoperă subiecte avansate în management, modelarea deciziilor, finanțe, marketing, antreprenoriat, negocieri, strategie și leadership.

Concentrațiile Executive MBA în finanțe și management și elective în domenii, de la strategia corporativă la marketing global și teoria portofoliului, înseamnă că puteți personaliza experiența dvs. Freeman EMBA la propriile interese profesionale.

Știm că ești ocupat. De aceea, gestionăm toate detaliile administrative pentru dvs. - de la înregistrare, cărți și mese până la logistică și seminarul internațional. Programul nostru EMBA este conceput pentru profesioniști ocupați, la fel ca tine.122434_emba-infographic.jpg

Curriculumul executiv MBA (EMBA)

Pre-program

În lunile imediat înainte de începerea curriculumului EMBA, cursurile de pregătire în domeniul abilităților contabile și cantitative ajută la alinierea competențelor elevilor la cerințele cursurilor timpurii din curriculum. Sesiunile ulterioare de orientare și formare a echipei vor familiariza noii studenți cu politicile și procedurile și vor introduce facultăți, colegi de clasă și echipe de studiu.

Săptămâni intense

Programul EMBA începe în ianuarie cu o sesiune de o săptămână, Intensive Week I. Studenții finalizează două cursuri, inclusiv examene, în acest 8 zile intensiv. Aici studenții sunt reintroduși în viața academică și încep să practice managementul timpului, echilibrarea responsabilităților de muncă, acasă și școală.

O săptămână intensivă multi-culturală are loc în campusul din New Orleans în ianuarie al doilea an. În cadrul acestei săptămâni a II-a intensivă, studenții formează noi echipe globale de studiu, colaborând și împărtășind o sală de clasă cu omologii lor EMBA din universitățile partenere Tulane din Asia, Europa și America Latină.

Weekend-uri alternative

După săptămâna intensivă I, orele trec apoi la o structură alternativă de sfârșit de săptămână, unde elevii participă la cursuri în zilele de vineri și sâmbătă de weekenduri alternative. Fiecare set de două cursuri este de obicei completat în 7 săptămâni.

opţionale

În a doua jumătate a curriculumului, sunt introduse cursuri elective. Studenții pot câștiga finanțări sau concentrări de management prin selectarea pistelor de curs elective în acele zone.

Seminar internațional

Acest seminar în străinătate aduce o profunzime globală programului, oferind studenților cunoștințe de primă mână despre practicile globale de afaceri și management. Ne ocupăm de toate rezervările, transportul, cazările și logistica pentru seminar.

Seminarul de afaceri internațional se concentrează pe problemele strategice și operaționale ale activității în străinătate.

Piețele de astăzi și interdependența lor economică cer ca managerii să înțeleagă imperativele strategice globale. Aceste cunoștințe de management esențiale fac din această experiență de afaceri internațională o componentă critică și necesară a curriculumului EMBA.

În cadrul seminarului internațional:

 • Studenții explorează mediile economice, tehnologice și politice care influențează inițiativele globale de afaceri și descoperă oportunități de afaceri globale specifice țării gazdă.
 • Studenții dezvoltă o înțelegere acută a provocărilor globale de afaceri și a strategiilor de management pentru a face față acestor provocări.
 • Studenții dobândesc cunoștințe de primă clasă despre cultura și practicile globale de afaceri prin interacțiunea față în față cu liderii de afaceri internaționali.
 • Studenții învață provocările specifice cu care se confruntă aceste companii și strategiile folosite pentru a face față acestor provocări.
 • Studenții lucrează adesea direct cu aceste companii globale pentru a rezolva probleme reale de afaceri.

Pentru seminar, ne ocupăm de toate planificarea academică și logistică, inclusiv transportul aerian, transportul la sol, logistica, cazarea, mesele de grup și vizitele companiei. Aceste costuri ale seminarului sunt incluse în costul total al programului. Singurele costuri suplimentare ar include mese individuale în afara programului structurat și orice cheltuieli personale.

Destinația seminarului este de obicei determinată cu opt până la douăsprezece luni înainte. În anii trecuți au avut loc seminarii la Beijing, Cape Town și Paris, fiecare prezentând studenților un mediu de afaceri distinct și cultural unic.

Obiective:

 • să înțelegem imperativele strategice globale pentru secolul XXI și nu numai,
 • să deschidă o discuție despre mediile economice, tehnologice și politice care influențează inițiativele globale de afaceri,
 • să furnizeze informații despre oportunitățile de afaceri globale specifice țării gazdă,
 • pentru a înțelege mai bine provocările cu care se confruntă afacerile din țara gazdă,
 • pentru a afla despre strategiile utilizate pentru a face față provocărilor direct de la acei manageri.

Cost

Costul seminarului, inclusiv transportul aerian, cazarea și unele mese, este inclus în costul programului executiv MBA.

Câștigă capital de carieră cu un executiv MBA

După absolvirea programului nostru de MBA Executive, veți avea o diplomă de prestigiu și valoroasă MBA dintr-un program listat constant printre cei mai buni din lume, prin publicații de afaceri de top. Studenții Freeman EMBA dezvoltă o înțelegere holistică a luării deciziilor în afaceri și a capitalului de cunoștințe necesar pentru a fi lideri de afaceri proactivi și eficienți de-a lungul carierei lor.

Explorați afaceri în străinătate cu programul nostru EMBA

În fiecare an, studenții noștri Executive MBA călătoresc în străinătate pentru a obține o perspectivă globală de prim-plan asupra afacerii. Studenții noștri dezvoltă o înțelegere mai profundă a piețelor internaționale și a avantajelor competitive ale acestora. Destinațiile includ țări din America Latină, Asia și Europa.

De-a lungul Seminarului Internațional, veți explora intersecția dintre tehnologie, economie, politică și cultură pe măsură ce formează inițiativele globale de afaceri. Studenții află despre oportunitățile de afaceri unice țării gazdă și interacționează cu factorii de decizie la nivel mondial. Seminarul este o parte integrantă a programului EMBA și este inclus în costul programului.

Calificări ale solicitantului

Comitetul de admitere executiv MBA evaluează fiecare candidat pentru programul de MBA Executive Tulane pe baza acestor criterii de admitere.

 • Experiență profesională și potențial de leadership: Solicitanții ar trebui să aibă minimum șapte ani de experiență de muncă postuniversitară cu normă întreagă, cu cinci dintre acei ani într-o poziție de responsabilitate semnificativă a managementului. Comitetul va lua în considerare excepții bazate pe evoluția carierei, profunzimea și lărgirea experienței și nivelul responsabilității de conducere.
 • Abilitate demonstrată: În evaluarea abilității academice a unui candidat, comitetul consideră istoricul profesional și performanța academică a candidatului, așa cum rezultă dintr-un CV și transcrieri.

Cerințe de aplicare

 • Cerințe de licență și transcrieri: O diplomă de licență este necesară; cu toate acestea, nici un grad de afaceri și nici cursuri specifice de afaceri nu sunt necesare pentru admitere. Transcrierile oficiale de la registratorul tuturor colegiilor și universităților participate trebuie solicitate de către candidat și trimise direct la Oficiul de admitere aplicabil al Universității Tulane. Adresa de e-mail și poștă sunt listate în partea de jos a acestei pagini. Un număr limitat de candidați fără degresare poate fi admis la program ca o excepție a politicilor de admitere. Procesul de admitere pentru solicitanții neegresivi este competitiv, extrem de selectiv și vor fi luați în considerare doar candidații restanți pentru admitere. GMAT este necesar pentru toți candidații care nu sunt degresate.
 • Reluare: un CV care detaliază istoricul angajării și istoricul academic. Enumerați distincțiile, afilierile și activitățile profesionale.
 • GMAT: Oferim renunțări la GMAT - vă rugăm să trimiteți CV-ul dvs. la adresa lrabon@tulane.edu pentru o evaluare prealabilă. După primirea CV-ului dvs., vă vom contacta cu feedback despre calificările sau întrebările dvs. pentru discuții suplimentare.
 • Eseuri cu răspuns scurt: sunt necesare două eseuri și nu trebuie să depășească 350 de cuvinte fiecare. Eseele sunt cel mai bun mod de a vă prezenta la Comitetul de admitere.
 • Interviu personal: Interviul ajută Comitetul să evalueze punctele forte, motivațiile, angajamentul personal și capacitatea de a răspunde cerințelor programului. Interviul oferă, de asemenea, candidatului oportunitatea de a pune întrebări și de a discuta considerente individuale cu directorul programului. Contactați biroul programului aplicabil pentru a programa un interviu. Interviurile timpurii sunt încurajate.
 • Recomandări: Sunt necesare două recomandări, care atestă abilitățile academice și profesionale ale solicitantului. O recomandare ar trebui să fie de la un ofițer de rang înalt din organizația candidatului. O secundă ar trebui să fie de la un supraveghetor imediat (sau pentru solicitanții independenți, un asociat de afaceri) care are cunoștințe personale despre activitatea candidatului.
 • Taxa de cerere: O taxă de cerere nerambursabilă de 125 USD este necesară odată cu depunerea formularului de cerere. Această taxă poate fi plătită online cu cardul de credit. Verificările sau comenzile de bani pot fi trimise prin adresele de mai jos. Această taxă este renunțată la solicitanții care participă la o sesiune de informare în ultimul an.
Ultima actualizare Oct 2019

Despre facultate

A. B. Freeman School of Business at Tulane University, originally the College of Commerce and Business Administration, was established in 1914 and is a founding member of the Association to Advance Co ... Citeste mai mult

A. B. Freeman School of Business at Tulane University, originally the College of Commerce and Business Administration, was established in 1914 and is a founding member of the Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB), the premier accrediting body for collegiate schools of business. Today, the Freeman School is a leading internationally recognized business school with nearly 3,000 students in programs spanning the globe. Citește mai puţin