Executive MBA (Londra)

Generalități

Programul de descriere

Studiați-vă Executive MBA la The Shard din Londra cu fracțiune de normă de peste doi ani.

Clasat pe locul 10 în lume și pe locul 2 în Marea Britanie *, Warwick Executive MBA vă va oferi abilitățile de leadership strategic de care aveți nevoie pentru a avea un impact imediat.

Învățământul și cercetarea noastră de renume mondial, combinate cu cultura noastră inovatoare și sprijinul complet pentru leadership și dezvoltare, vă vor oferi abilitățile, aptitudinea și viziunea de care aveți nevoie pentru a începe propria afacere, a urmări rapid către suite-C sau a vă transforma cariera prin redefinirea dvs. pasii urmatori.

Învățarea la Londra, capitala financiară a lumii

Aducând Warwick Executive MBA în The Shard, am creat un program intensiv și solicitant de doi ani în capitala, care vă permite să profitați la maxim de universitățile noastre prestigioase și să vă conectați la comunitatea WBS . The Shard este situat lângă London Bridge, astfel încât să ajungem la noi de oriunde în Londra nu ar putea fi mai ușor.

Opțiuni de studiu pe timp de zi sau de seară

Puteți alege să studiați Executive MBA (Londra), fie într-un format de zi, cu modulele necesare, de obicei taugt vineri și sâmbătă, la fiecare săptămână între septembrie și iulie, sau în format seara, în cazul în care modulele necesare sunt de obicei predate marți și Serile de miercuri pe o perioadă de patru săptămâni între septembrie și iulie.

Aptitudini și instrumente pentru a vă conduce organizația

Luați idei noi direct din clasă în munca dvs. de zi cu zi și demonstrați-vă noile abilități pe măsură ce se dezvoltă. Vă veți angaja în sesiuni interactive conduse de profesorii dvs., permițându-vă să discutați concepte și teorii cu colegii dvs. din diferite medii și culturi de afaceri și împreună veți găsi modalități noi și eficiente de a le aplica pe scenarii reale de la locul de muncă.

Cohorta locală - rețeaua voastră pe viață

Majoritatea participanților noștri își au sediul în și în jurul orașului Londra, oferindu-vă oportunități de a vă întâlni, de a studia împreună și de a discuta munca în grup în afara orelor de predare programate. Acest timp suplimentar de contact cu colegii tăi talentați vă va maximiza experiența de învățare, vă va ajuta să vă consolidați conexiunile și să vă extindeți rețelele profesionale.

Program bine stabilit livrat la Londra

Warwick Executive MBA este un program bine pus la punct care a fost livrat de-a lungul mai multor ani. Acest lucru ne-a permis să ne adaptăm programul în timp pentru a ne asigura că sunt predate doar cele mai actuale și relevante subiecte. Aducând Warwick Executive MBA în The Shard, am creat un program intensiv și solicitant de doi ani care vă permite să profitați din plin de academicienii noștri prestigioși și să vă conectați la comunitatea WBS .

Pentru informații actualizate despre curs și pentru taxele de școlarizare, vizitați www. WBS .ac.uk

* Clasificat în The Economist / CareMBA? 2018 Executive MBA ranking.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Warwick Business School isn't just a world-class business school at the heart of a world-class university; it's a hub of curiosity that is constantly challenging the status quo and championing busines ... Citeste mai mult

Warwick Business School isn't just a world-class business school at the heart of a world-class university; it's a hub of curiosity that is constantly challenging the status quo and championing business as a power for good. Citește mai puţin
Coventry , Londra + 1 Mai mult Mai Puțin

Acreditări