Executive MBA (Londra)

Generalități

Programul de descriere

Studiați-vă Executive MBA la The Shard din Londra cu fracțiune de normă de peste doi ani.

Clasat pe locul 10 în lume, Warwick Executive MBA vă va oferi abilitățile de conducere strategică de care aveți nevoie pentru a avea un impact imediat.

Noastre de predare și cercetare de renume mondial, combinate cu cultura noastră inovatoare și sprijinul de conducere și de dezvoltare cuprinzătoare vă va oferi abilitățile, aptitudinile și viziunea de care aveți nevoie pentru a vă începe propria afacere, pentru a vă adapta rapid la C-suite sau pentru a vă transforma cariera prin redefinirea următorii pași.

Clasamentul nostru impresionant și învățământul de înaltă calitate atrag directorii cei mai ambițioși și dinamici, asigurându-vă că învățați atât de la cât și de la cei mai buni. Dimensiunea dvs. de clasă va fi de obicei între 20 și 40 de participanți, permițându-vă să integrați pe deplin și să construiți conexiuni puternice care durează o viață.

Studiind MBA la The Shard vă menține apropierea de unele dintre cele mai proeminente companii din lume ale căror sedii se află în oraș. Combinați acest lucru cu profesorii noștri de practică și veți primi cunoștințe de primă mână, de vârf, pe care le puteți aplica imediat în organizația dvs. globală atunci când vă întoarceți la birou luni.

Studiați-vă Executive MBA cu opțional Healthcare, Finanțe, spirit antreprenorial sau specializare în leadershipul strategic pentru a vă pregăti cunoștințele de specialitate ale industriei alese.

Pentru informații actualizate despre curs și pentru taxele de școlarizare, vizitați www. WBS .ac.uk

* Clasificat în The Economist / CareMBA? 2018 Executive MBA ranking.

Ultima actualizare Decembrie 2018

Despre facultate

Warwick Business School is one of the UK’s top providers of finance and business research and education. Our world-class reputation is reflected in our league table rankings, attracting strong links w ... Citeste mai mult

Warwick Business School is one of the UK’s top providers of finance and business research and education. Our world-class reputation is reflected in our league table rankings, attracting strong links with the business community. Citește mai puţin
Coventry , Londra + 1 Mai mult Mai Puțin