Executive MBA (Part-time)

Generalități

Programul de descriere

Comunitatea noastră de studenți la nivel mondial învață tehnici de conducere din lumea reală, atât de la cercetători de vârf, cât și la executivi de afaceri performanți. Atitudinea noastră globală este evidentă în clasă; studenții noștri sunt incredibil de diversi, iar echipa noastră de predare se potrivește acelui nivel de diversitate.

Indiferent dacă doriți să vă urmăriți traiectoria actuală în carieră, sau să pivotați într-o direcție cu totul nouă, MBA Executive Trinity stabilește o călătorie de învățare care îi ajută pe elevi să își atingă potențialul. Livrat peste doi ani, MBA Trinity Executive este conceput pentru a-ți realiza obiectivele în timp ce se potrivesc cu programul tău.

Cele trei arii noastre de excelență sunt:

 • Învățare cu acțiune live
 • Conducere
 • Focus internațional

Acreditare

Trinity Business School este recunoscută de următoarele prestigioase organisme internaționale de acreditare: Association of MBAs (AMBA) și EQUIS (European Quality Improvement System). Aceasta ne plasează printre primii 1% din școlile de afaceri din întreaga lume.

 • Învățare cu acțiune live

MBA Trinity se desprinde de abordarea tradițională. Ne concentrăm pe învățarea prin acțiune în direct - să vă aducem în companii reale cu probleme reale. Dându-te în afara zonei tale de confort, te vei baza pe ceea ce ai învățat în clasă și îl vei aplica la problemele de afaceri din lumea reală.

Vei întreprinde trei proiecte ale companiei într-o gamă de industrii pe parcursul programului; fiecare abordând probleme specifice de afaceri strategice. Lucrând în grup, veți efectua o analiză a problemelor, veți crea o strategie și veți furniza soluții direct părților interesate superioare ale fiecărei companii. În fiecare etapă, veți fi susținut de un îndrumător, antrenor individual și de echipă și diverse ateliere de abilități.

 • Dezvoltarea conducerii

Conducerea și dezvoltarea profesională este parte integrantă a MBA Trinity. Instruire individuală și de echipă, ateliere și prelegeri de invitați din industrie se desfășoară continuu pe parcursul programului. Trei module distincte de învățare a leadershipului oferă instrumentele pentru a vă dezvolta stilul personal de conducere, conștientizarea de sine și cunoașterea. Trinity MBA începe cu o săptămână de inducție unică în County Mayo, Irlanda. O experiență cu totul imersivă, rustică și offline, veți începe călătoria dvs. de Leadership și Dezvoltare Profesională și să creați legături cu colegii de clasă.

 • Focus internațional

Studenții MBA și facultățile noastre sunt o comunitate extrem de internațională și diversă. Colegii de clasă vor avea un palmares de succes și vor veni din toate colțurile lumii. Integrăm un accent global în tot ceea ce facem, de la modulele pe care le oferim până la experiențele globale disponibile. Există trei electivi de rezidență internațională de o săptămână în Africa de Sud, Brazilia și Belgia care aduc la viață învățarea în clasă.

Locație

Livrat în principal în campus seara. Trinity Business School se află în inima Trinity College Dublin, cea mai veche și mai prestigioasă universitate din Irlanda, în centrul Dublinului; un hub vibrant pentru afaceri globale. Noua noastră clădire de ultimă generație găzduiește facilități de talie mondială și o facultate internațională axată pe valorile noastre fundamentale de management modern, durabilitate și leadership etic.

Statistici cheie

 • 11 ani de experiență medie de muncă
 • 41% internațional
 • 46% Femeie / 54% Bărbat Soldul de gen129158_photo-1552664730-d307ca884978.jpeg

Tu X Ventures / Unsplash

Procesul de aplicare

Aducem o abordare holistică pentru evaluarea aplicațiilor. Alături de experiența dvs. profesională și de acreditările academice, dorim să aflăm mai multe despre dvs. și obiectivele dvs. prin procesul de cerere.

Cerințe de intrare

 • Diplomă de licență sau echivalent
 • Minim 3 ani de experiență profesională sau managerială
 • Scorul GMAT minim preferat de 550 sau un scor GRE echivalent *
 • Dovada competenței englezești, dacă engleza nu este limba ta maternă

Cum se aplică:

Completați formularul de cerere online, atașați documentația dvs. justificativă (CV, transcrieri, GMAT) și răspundeți la trei întrebări de eseu.

Bursa de studiu

Candidații care se auto-finanțează sunt sfătuiți să solicite o bursă, descărcând formularul din secțiunea Taxe și burse de pe site-ul MBA Trinity și încărcați formularul completat în formularul dvs. de cerere online. tcd.ie/business/mba

Vă rugăm să ne contactați pentru detalii suplimentare sau trimiteți-ne CV-ul dvs. pentru a examina pre-cererea. e-mail: TheTrinityMBA@tcd.iePhone: 353-1-896-4867

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Our graduates benefit from having earned a cutting edge business degree from a university that is both well-known and highly ranked across the world. Trinity is ranked 1st in Ireland and among the top ... Citeste mai mult

Our graduates benefit from having earned a cutting edge business degree from a university that is both well-known and highly ranked across the world. Trinity is ranked 1st in Ireland and among the top global universities. Citește mai puţin

Acreditări