Executive MBA (Warwick)

Generalități

Programul de descriere

Executive MBA

Clasat pe locul 10 în lume *, Warwick Executive MBA vă va oferi abilitățile de conducere strategică de care aveți nevoie pentru a avea un impact imediat.

Noastre de predare și cercetare de renume mondial combinate cu cultura noastră inovatoare și sprijinul de conducere și de dezvoltare cuprinzătoare vă va oferi abilitățile, aptitudinea și viziunea de care aveți nevoie pentru a vă începe propria afacere, pentru a vă deplasa rapid la C-suite sau pentru a vă transforma cariera redefinirea următorilor pași.

Clasamentul nostru impresionant și învățământul de înaltă calitate atrag directorii cei mai ambițioși și dinamici, asigurându-vă că învățați atât de la cât și de la cei mai buni. Dimensiunea dvs. de clasă va fi de obicei între 25 și 40 de directori, permițându-vă să integrați pe deplin și să construiți conexiuni puternice care durează o viață.

Luați idei noi direct din sala de clasă în munca de zi cu zi și demonstrați-vă noile abilități pe măsură ce se dezvoltă.

Veți participa la sesiuni interactive conduse de profesorii dvs., permițându-vă să discutați concepte și teorii cu colegii voștri din diverse medii și culturi de afaceri și, împreună, veți găsi modalități noi și eficiente de a le aplica scenariilor reale la locul de muncă.

Studiați-vă Executive MBA cu opțional Healthcare, Finanțe, spirit antreprenorial sau specializare în leadershipul strategic pentru a vă pregăti cunoștințele de specialitate ale industriei alese.

Toate informațiile sunt corecte în momentul publicării. Pentru informații actualizate despre curs și pentru taxele de școlarizare, vizitați www. WBS .ac.uk.

* Clasat în Economist / CareMBA? 2018 Executive MBA ranking

Ultima actualizare Decembrie 2018

Despre facultate

Warwick Business School is one of the UK’s top providers of finance and business research and education. Our world-class reputation is reflected in our league table rankings, attracting strong links w ... Citeste mai mult

Warwick Business School is one of the UK’s top providers of finance and business research and education. Our world-class reputation is reflected in our league table rankings, attracting strong links with the business community. Citește mai puţin
Coventry , Londra + 1 Mai mult Mai Puțin