Executive MBA (Warwick)

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Executive MBA

Clasat pe locul 6 în lume și pe locul 1 în Marea Britanie de către Economist / WhichMBA? Clasamentul MBA Executive 2020, MBA nostru executiv vă va oferi abilitățile de leadership strategic de care aveți nevoie pentru a avea un impact imediat. În timpul tău alături de noi și nu numai, te vom susține și te motiva, precum și împingerea, critica și te vom provoca să-ți scoți la lumină schimbătorul interior.

Așadar, dacă sunteți încântat să explorați imaginea mai mare, dacă sunteți gata să vă extindeți rețeaua, dacă doriți ca instrumentele să transforme următorul pas al carierei dvs., atunci MBA nostru executiv ar putea fi doar ceea ce căutați.

Un Executive MBA cu rang înalt
Warwick Executive MBA este pe locul 10 în lume și pe locul 2 în Marea Britanie *. Reputația noastră este construită pe un echilibru sănătos între teorie și practică, iar o cultură care provoacă ipotezele depășește clasa și crede în afaceri ca o putere definitivă. De asemenea, suntem mândri că suntem prima școală de afaceri din Marea Britanie care este triplu acreditată și că primim premiul Athena SWAN Silver Award pentru îmbunătățirea egalității de gen.

Perspective diverse
Vă veți alătura altor participanți la Executive MBA, care provin dintr-o gamă largă de țări și medii, oferindu-vă posibilitatea de a împărtăși voci noi, puncte de vedere noi și idei noi. La fel ca și semenii tăi, veți întâlni, de asemenea, studenți în vizită din întreaga lume și veți studia organizații globale. Veți efectua un modul de peste mări livrat fie de una dintre instituțiile partenere, fie de WBS .

Conducători universitari și profesori de practică
Vei fi inspirat și învățat de la unii dintre cei mai importanți universitari din lume, alături de oameni de afaceri seniori care ni se alătură ca Profesori de Practică. Veți dezvolta o minte interesantă și antreprenorială care vă va permite să aduceți o contribuție pozitivă organizației dvs. datorită cercetării transformatoare a facultății noastre care stă la baza predării noastre.

Abilități de business și leadership pe care le puteți folosi imediat
Vă vom sprijini în deblocarea întregului dvs. potențial, oferind o dezvoltare intensivă a leadershipului pe întregul program; permițându-vă să luați ideile, teoriile și soluțiile pe care le-ați învățat în clasă direct în locul dvs. de muncă, astfel încât, dacă îmbunătățiți ceva care există deja sau începeți ceva nou, puteți avea un impact pozitiv imediat.

Personalizați-vă MBA pentru a vă atinge aspirațiile în carieră
Cu o gamă largă de electivi față în față, precum și opțiuni suplimentare de învățare la distanță din care să selectați, vă puteți concentra MBA pe anumite domenii de interes. De asemenea, aveți ocazia să vă specializați MBA în Sănătate, Finanțe, Antreprenoriat sau Conducere strategică.

Pentru informații actualizate despre curs și pentru taxele de școlarizare, vizitați www. WBS .ac.uk.

* Clasat în Economist / CareMBA? 2018 Executive MBA ranking

Ultima actualizare Sept 2020

Despre facultate

Warwick Business School isn't just a world-class business school at the heart of a world-class university; it's a hub of curiosity that is constantly challenging the status quo and championing busines ... Citeste mai mult

Warwick Business School isn't just a world-class business school at the heart of a world-class university; it's a hub of curiosity that is constantly challenging the status quo and championing business as a power for good. Citește mai puţin
Coventry , Londra + 1 Mai mult Mai Puțin

Acreditări