Executive MBA (Warwick)

Warwick Business School

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Executive MBA (Warwick)

Warwick Business School

Executive MBA


Noastre de predare și cercetare de renume mondial combinate cu cultura noastră inovatoare și sprijinul de conducere și de dezvoltare cuprinzătoare vă va oferi abilitățile, aptitudinea și viziunea de care aveți nevoie pentru a vă începe propria afacere, pentru a vă deplasa rapid la C-suite sau pentru a vă transforma cariera redefinirea următorilor pași./>

Clasamentul nostru impresionant și învățământul de înaltă calitate atrag directorii cei mai ambițioși și dinamici, asigurându-vă că învățați atât de la cât și de la cei mai buni. Dimensiunea dvs. de clasă va fi de obicei între 25 și 40 de directori, permițându-vă să integrați pe deplin și să construiți conexiuni puternice care durează o viață.

Luați idei noi direct din sala de clasă în munca de zi cu zi și demonstrați-vă noile abilități pe măsură ce se dezvoltă.

Veți participa la sesiuni interactive conduse de profesorii dvs., permițându-vă să discutați concepte și teorii cu colegii voștri din diverse medii și culturi de afaceri și, împreună, veți găsi modalități noi și eficiente de a le aplica scenariilor reale la locul de muncă.

Studiați-vă Executive MBA cu opțional Healthcare, Finanțe, spirit antreprenorial sau specializare în leadershipul strategic pentru a vă pregăti cunoștințele de specialitate ale industriei alese.

Toate informațiile sunt corecte în momentul publicării. Pentru informații actualizate despre curs și pentru taxele de școlarizare, vizitați www. WBS .ac.uk.

* Clasat în Financial Times Executive MBA Ranking 2017

Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare February 27, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Aug. 2019
Duration
Durata
Cu jumătate de normă
Locations
Regatul Unit - Coventry, England
Data începerii : Aug. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Aug. 2019
Regatul Unit - Coventry, England
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala