Executive MBA (primul semestru - gata online)

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Construiți-vă „antifragilitatea”

Am avut ocazia unică de a observa dezvoltarea și evoluția programului nostru de MBA în ultimii 40 de ani.

Primul program de MBA a fost conceput în urmă cu 100 de ani și a devenit motorul dezvoltării practicilor de management în lumea afacerilor sau în cadrul diferitelor organizații.

Saturația cu managerii care dețin o diplomă de MBA este cu siguranță cea mai mare din Statele Unite și este cu siguranță unul dintre cei mai importanți factori, ceea ce face ca economia țării să fie cea mai puternică din lume.

Programele MBA au propria lor filozofie și logică. Acestea sunt programe foarte cuprinzătoare care permit studenților să dobândească cunoștințe și abilități într-o gamă largă de domenii utilizate în managementul înțeles pe larg. Această versatilitate permite participanților la programul MBA să-și construiască „antifragilitatea” (conform lui Nassim Nicholas Taleb), adică capacitatea de a părăsi „întâlnirea” cu „lebede negre” cu pierderi relativ mici.

Programul MBA este o oportunitate unică de a face schimb de experiențe între studenți, care se exprimă prin stăpânirea unui fel de lingua franca sau a unui jargon managerial specific. La rândul său, acest lucru permite o excelentă înțelegere reciprocă de sine a managerilor din diverse departamente din companie, ceea ce afectează eficiența lor și a întregii organizații.

Aceasta este doar o mică parte din beneficiile pe care le veți obține din aventura noastră Executive MBA.

Prof. Witold T. Bielecki
Rektor al Kozminski University
Director al programului executiv MBA

Triple Crown of Accreditations

Kozminski University deține trei dintre cele mai prestigioase acreditări internaționale cunoscute sub numele de „Triple Crown” (AASCB, EQUIS, AMBA). Doar 99 de școli de afaceri la nivel global (mai puțin de 1% din toate școlile de afaceri) se bucură de o astfel de recunoaștere remarcabilă. Aceste acreditări atestă cea mai înaltă calitate certificată la nivel internațional a programelor educaționale administrate de universitate și oferă asigurarea că absolvenții vor obține competențe actualizate necesare pentru a face față provocărilor de afaceri contemporane și vor fi recunoscute la nivel internațional în diverse industrii.

Obiectivul programului executiv MBA

Scopul programului este de a vă oferi o perspectivă holistică asupra celor mai importante probleme manageriale. Manipularea deciziilor tactice și strategice luate la nivel executiv, monitorizarea performanței și luarea de acțiuni de remediere, abordarea schimbărilor din mediul de afaceri, negocierea tranzacțiilor pivotale, proiectarea sistemelor de comunicare flexibile și eficiente - toate aceste responsabilități necesită diligență, pregătire tehnică și inteligență emoțională. MBA nostru executiv este, în special, axat pe a vă ajuta să crească ca lider și să vă schimbați gândirea. Punem un accent deosebit pe dezvoltarea potențialului dvs. de conducere.

Acest program își propune să vă ajute să vă provocați în mai multe dimensiuni și, prin urmare, să vă ajutați să creați soluții mai inteligente pentru crearea de valori durabile.

Public țintă

Fiecare dintre participanții noștri la MBA este excepțional. Din această diversitate rezultă un cerc de învățare extrem de fructific. Studenții noștri provin din diferite industrii, cu domenii variate de expertiză și experiențe de afaceri și toate împărtășesc dorința dvs. de a crește. Credem că, atunci când toată lumea își împărtășește cunoștințele și experiența, toată lumea beneficiază. Veți vedea lumea afacerilor într-o altă dimensiune și veți descoperi noi oportunități.

Programul este destinat:

 • manageri cu potențial ridicat
 • persoane cu experiență care lucrează la funcții de conducere
 • proprietarii de întreprinderi private medii și mari
 • oameni care aspiră să devină manageri de top

Cerința este să ai cel puțin 8 ani de experiență profesională, inclusiv 5 ani care lucrează ca manager.

135117_pexels-photo-618613.jpeg

Program și program

Pe parcursul a 18 luni de cursuri intense bazate pe ateliere, discuții în direct și consultanță, participanții la program vor răspândi toate dimensiunile responsabilităților directorilor moderni.

Proiecte practice, simulări de afaceri bazate pe soluții de ultimă generație (software și baze de date), prezentări, examene și, cel mai important, un proiect de consultanță completă ar trebui să echipeze participanții cu un set de instrumente de ultimă generație capabil să își dezvolte cariera sau aducerea la bun sfârșit a unui proiect de afaceri pendent.

Subiecte și program

 • Sesiune de integrare-informare
 • Managementul Sinelui și al echipei și asumarea responsabilității pentru deciziile luate

Blocul I: cunoștințe manageriale fundamentale

Explorați tendințele care conturează economia modernă. Inferă consecințele asupra afacerii dvs. pe domenii financiare și manageriale. Obțineți o abordare puternică a finanțelor corporative, raportării strategice, marketingului, tehnicilor cantitative și analitice. Îmbunătățește-ți abilitățile de negociere.

 • Economie managerială
 • Contabilitate de gestiune
 • Corporate Finance
 • Statistici de afaceri
 • administrare
 • Drept civil și comercial
 • Marketing
 • negocierile

Blocul II: Management strategic și tactic

Elaborați un plan pentru gestionarea tuturor resurselor companiei. Înțelegeți și inversați sursele avantajului competitiv. Explorați factorii cheie de valoare și realizați o analiză cuprinzătoare a recordului de performanță al afacerii. Elaborați o cronologie pentru deciziile strategice importante și echipați-vă cu un set de instrumente adecvat pentru a le executa.

 • Management strategic
 • Strategii de e-business
 • Strategii HRM
 • Sisteme de suport decizional
 • Negocieri strategice
 • Simulare joc de afaceri

Blocul III: Conducere activă

Învață să navighezi pe transformări perturbatoare. Elaborați o strategie de digitalizare pentru compania dvs. Abonați-vă abilitățile de management al echipei. Aflați cum puteți converti capitalul personal de conducere într-un avantaj competitiv al companiei. Apreciați rolul încrederii și eticii în structurile moderne de management agil. Vino cu îmbunătățiri ale sistemelor de comunicații interne.

 • Conducere
 • Managementul schimbării
 • Comunicare interpersonală
 • Inteligență emoțională - activități de conducere personală
 • Transformarea digitală
 • Construirea avantajului strategic prin comportament etic și încredere
 • Rețele
 • Prezentare publică profesională

Blocul IV: Perspectivă internațională

Obțineți o perspectivă internațională asupra problemelor manageriale contemporane. Învățați să folosiți diferențele interculturale. Familiarizați-vă cu practicile de afaceri ale liderilor internaționali din industrie.

 • Strategia internațională
 • Inovare și spirit antreprenorial
 • Conducere interculturală
 • Vizita companiei

Blocul V: proiect de consultanță

Timpul de a reflecta asupra oportunităților de afaceri viitoare, un proiect esențial, care vă va duce cariera la nivelul următor. Un plan pentru o nouă acțiune, achiziție, restructurare operațională importantă, M&A. Planurile și ipotezele dvs. vor fi confruntate și examinate de un grup de experți din industrie (care garantează nedivulgarea)

Număr total de ore de predare: 580 * (inclusiv 92 de ore de cursuri online)

* o oră de predare = 45 minute

Cerințe pentru absolvire

Studiile se termină cu un proiect final scris care acoperă o soluție la o problemă specifică de management. Proiectul de diplomă este dezvoltat în grupuri de 3-4 și urmează să fie apărat în fața unei comisii de examinare. O condiție suplimentară pentru a termina studiile este de a trece toate cursurile predate pe parcursul a patru semestre ale programului.

Săptămâna rezidențială

Pe parcursul săptămânii rezidențiale din Berlin, participanții participă la o serie de cursuri predate de facultatea de conducere a ESCP Business School. Scopul este de a prezenta participanților o perspectivă internațională asupra antreprenoriatului, strategiei și inovării, care formează campioni din industrie.

În timpul săptămânii rezidențiale, participanții vizitează două companii pentru a explora cele mai bune practici manageriale, pentru a analiza avantajele competitive și pentru a înțelege provocările cu care se confruntă.

Companii vizitate în edițiile anterioare ale Executive MBA:

 • 2017 - BMW Motociclete și Hub: raum
 • 2018 - APX Axel Springer Porsche, Talentwunder, KORSCH AG
 • 2019 - Bridgemaker și IC! Berlin.

Cursuri care urmează:

 • Strategia internațională
 • Inovare și spirit antreprenorial
 • Conducere interculturală

Participanții primesc o acreditare recunoscută de la ESCP Business School: un certificat de finalizare a programului „Management internațional și antreprenoriat”.

Proiect de consultanță

Programul se încheie cu pregătirea unui proiect de consultanță. Proiectele sunt pregătite în grupuri de 3-4 participanți, ceea ce încurajează crearea de rețele și crearea de echipe manageriale interdisciplinare inter-industrie capabile să ofere soluții de afaceri complexe.

Proiectele sunt pregătite sub supravegherea unui membru al facultății cu experiență. Pe parcurs, participanții au posibilitatea de a primi mai multe opinii cu privire la mai multe aspecte ale proiectului lor. La sfârșitul programului, proiectele sunt apărate în fața unui grup de experți.

Orice importantă decizie de afaceri tactică sau strategică, care a fost luată la nivel superior, necesită o analiză detaliată și discuții. În timp ce unii susțin ideea finalizării unor noi proiecte de afaceri, alții gestionează structuri corporative ierarhice complexe care necesită proceduri de implementare pe mai multe niveluri și construiesc consens pentru a aduce la bun sfârșit orice proiect de afaceri la scară largă. Structura modulului de consultanță permite adaptarea specificului oricărui mediu de afaceri.

O altă opțiune: Master

Cei care doresc să-și extindă mediul academic și să obțină o acreditare recunoscută de la Kozminski University pot alege să-și extindă studiile cu un semestru suplimentar care acoperă programa de master în programul de management.

Master in Management este un program academic riguros administrat de Kozminski University . Este administrat ca program de absolvire. În mod normal, studiile durează 4 semestre, cu toate acestea, studenții Executive MBA ar trebui să completeze doar un semestru de studii suplimentare pentru a se califica pentru grad.

Cursuri care urmează:

 • Metode de cercetare: calitativ și cantitativ
 • Seminar de disertație
 • Procesul de dezvoltare a produselor noi
 • Proiectarea gândirii în procesele de inovare și tehnici de cercetare inovatoare

Disertarea maestrului

Proiectul de masterat al programului de Master se încheie cu apărarea unui Dissertation Master - un proiect academic pregătit sub supravegherea unui membru al facultății KU cu experiență. Corectitudinea metodologică și rigoarea academică sunt principalele caracteristici distinctive ale unei teze de master.

În urma apărării cu succes a disertației și finalizarea tuturor cursurilor obligatorii, absolvenții vor primi premiul de master în management.

Programa Cursuri în primul semestru

Cursurile au loc o dată sau de două ori pe lună, pe:

 • Joi, 13:45 - 20:30
 • Vineri, 12:00 - 20:30
 • Sâmbătă, 8:45 - 15:45
 • 15-17.10.2020
 • 19-21.11.2020
 • 10-12.12.2020
 • 14-16.01.2021
 • 11-13.02.2021
 • 04-06.03.2021
 • 18-20.03.2021

Cerințe de admitere

Primul semestru al programului este gata ONLINE, dacă este nevoie, orele pot fi desfășurate într-un mediu virtual.

Admiterea este deschisă până pe 15.09.2020, iar programul este programat să înceapă în septembrie 2020.

Procesul de admitere este competitiv și constă în două etape:

 1. test de admitere de tip GMAT efectuat în spațiile universității;
 2. interviu de admitere cu membrii facultății și consilierii educației.

Comitetul de admitere investește un efort considerabil pentru a se asigura că corpul studenților este divers, reprezentând diferite industrii, căi de viață, funcții de conducere și medii educaționale. Amestecarea mai multor perspective este sursa unicității programului.

Cerința este să ai cel puțin 8 ani de experiență profesională, inclusiv 5 ani care lucrează ca manager și un învățământ superior finalizat anterior . Cunoașterea limbii engleze este verificată în timpul testului de admitere.

Documente necesare

 • O copie a diplomei de învățământ superior
 • CV
 • O scrisoare motivațională
 • O fotografie în format digital (JPG)
 • DNI sau pașaport național
 • Dovada achitării taxei de admitere

Pentru a vă informa amabil că, dacă numărul de candidați este prea mic, este posibil ca programul să nu înceapă.

Taxe și taxe

 • Taxa pentru procedura de admitere: 950 PLN
 • Preț: 79 500 PLN - opțiune de plată în trei tranșe, 26 500 PLN fiecare
 • Preț, inclusiv o reducere pentru absolvenții KU: 71 550 PLN - o opțiune de plată în trei rate, 23 850 PLN fiecare
 • Preț, inclusiv o reducere pentru o singură plată: 73 400 PLN
 • Reducerile oferite (reducere pentru absolvenți, reducere pentru o plată unică, eventuale reduceri suplimentare) nu sunt cumulate.

Taxa de școlarizare include atât clase predate la Kozminski University și clase predate în străinătate - la ESCP din Berlin (inclusiv costurile de călătorie, pensiune și cazare).

O altă opțiune: costurile de master
 • Preț: 15 000 PLN - o opțiune de plată în trei tranșe, 5 000 PLN fiecare
 • Preț, inclusiv o reducere pentru absolvenții KU: 13 500 PLN * - o opțiune de plată în trei tranșe, 4 500 PLN fiecare
 • Preț, inclusiv o reducere pentru o singură plată: 13 850 PLN
 • Reducerile oferite (reducere pentru absolvenți, reducere pentru o plată unică, eventuale reduceri suplimentare) nu sunt cumulate.
Detaliile contului bancar

Kozminski University
03-301 Varșovia, ul. Jagiellońska 57/59
BANK PEKAO SA din Varșovia 20 1240 1024 1111 0010 1646 0637

facturile

Oricine este interesat să primească o factură, vă rugăm să o contactați pe doamna Agnieszka Fabiańska.

Alumni

"Dacă ar fi să aleg din nou dacă să încep un MBA executiv, aș lua cu siguranță imediat aceeași decizie. Beneficiez în continuare de ceea ce am învățat și, mai ales, de cei pe care i-am cunoscut. Acestea sunt două puncte forte incontestabile ale Executive MBA - nivelul programului și comunitatea sa - oferind absolvenților oportunități vaste de a-și dezvolta nu numai purtătorii și afacerile, ci și viața. Suntem cu toții în diferite etape ale dezvoltării noastre și provenind din medii diferite și exact acest amestec de indivizi extrem de motivați face ca Experiență executivă MBA atât de unică. "Dariusz Dolczewski
Manager de livrare pentru soluții Web și mobile + Cloud Enterprise LINGARO

"Programul Executive MBA a fost o perioadă provocatoare și foarte inspirată pentru mine. O provocare - pentru că timp de doi ani a trebuit să combin viața profesională și cea privată cu studierea - intensitatea a fost enormă. Inspirantă - pentru că este vorba de studii practice - schimb continuu de experiență între manageri de înaltă clasă, precum și antreprenori. Nivelul ridicat de cadre didactice deschise dezbaterii - în multe cazuri practicieni de piață, ne-a permis să privim spre viitor printr-un mediu în schimbare rapidă.Această atmosferă a favorizat antreprenoriatul.

Programul a fost și o șansă pentru mine de a întâlni oameni foarte interesanți și de a-mi extinde semnificativ rețeaua profesională. Kozminski University garantează cunoștințe, practică, contacte de afaceri și deseori chiar prietenii. Folosirea acestei oportunități la maximum depindea doar de noi înșine ".Sławomir Żurawski
Director comercial - PKP CARGO SA internațională și intermodală

Executive MBA oferă o oportunitate unică de a extinde rețeaua de contacte atât în interiorul, cât și în afara propriei sale zone de expertiză. În doi ani, am reușit să construiesc o echipă de experți de încredere, cu medii diverse.

După ce a cerut eforturi și dăruire substanțiale, decizia de a întreprinde studiile a fost plătită cu noi abilități, cunoștințe, creșterea încrederii în sine și o bază pentru demersuri în carieră. "Agnieszka Durlej
Director, Oficiul de vânzări a piețelor financiare, Banca Pekao

Rețele

Se crede că rețeaua, precum și crearea de relații este în centrul fiecărei afaceri și facem tot posibilul să vă oferim spațiul pentru o astfel de activitate - în timpul studiilor și, de asemenea, după. Sperăm că, chiar și după absolvirea Kozminski University și veți avea diploma de MBA, putem fi în continuare în legătură cu dumneavoastră. Suntem întotdeauna încântați să vă vedem la Reuniunile noastre MBA Alumni, la Crăciunele MBA Alumni Reunions, la diverse evenimente în rețea, la concursul Kozminski Lions și la multe, multe alte activități pe care le organizăm doar pentru dvs.!

Ultima actualizare May 2020

Despre facultate

Kozminski University, founded in 1993, is a private institution of higher education with full academic rights. The university has obtained Polish and international accreditations, as well as excellent ... Citeste mai mult

Kozminski University, founded in 1993, is a private institution of higher education with full academic rights. The university has obtained Polish and international accreditations, as well as excellent results in global and national educational rankings which shows the high quality of its programs and services. Due to these qualities, KU diplomas themselves have become coveted. The university’s offer includes various bachelor, master’s, MBA’s as well as Ph.D. programs. All of these are also offered in English. Citește mai puţin

Acreditări