Executive MBA - 22 de luni

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Pentru liderii în mișcare, conduceți mai departe cariera dvs. la RSM.

Construirea viitorului tău necesită mai mult decât cuvinte cheie și cărți de vizită. În calitate de executiv în creștere, știi exact ce ne referim. Succesul ia idei mari și conducere strălucitoare. Este nevoie de un ochi critic, cu accent pe luarea de decizii durabile care creează valoare pe termen lung. Este nevoie de o rețea puternică de profesioniști care sunt gata să facă mișcări mari - și dornici să vă ajute să vă faceți al tău. Acestea sunt toate valorile olandeze cu cinste, care construiesc cariere strălucitoare în întreaga lume de secole. Și la RSM, veți câștiga direct din acest tip de gândire valoroasă - este infuzat în fiecare aspect al MBA-ului nostru executiv part-time, care este predat în engleză, limba internațională de afaceri. Aflați cum aplicarea valorilor olandeze educației internaționale de afaceri din Europa vă va extinde influența și vă va duce cariera mai departe decât ați crezut posibil. Asta veți descoperi la Rotterdam School of Management, Universitatea Erasmus.

Program la o privire

Pentru cine este destinat acest program?

Indivizi motivați, cu experiență, la mijlocul carierei, cu dorința de a combina munca și studiul pentru a-și îmbunătăți oportunitățile manageriale. De obicei, managerii cu o pregătire internațională, o diplomă de licență (sau echivalent) și minimum patru ani de experiență profesională postuniversitară, precum și o bună conducere a limbii engleze.

Ce nevoi îndeplinește programul pentru participanți?

Oportunitatea de a dezvolta în continuare abilitățile de management într-un cadru profesionist și provocator împreună cu indivizi asemănători, precum și îmbunătățirea abilităților lor de leadership și dezvoltarea unei rețele internaționale în pregătirea unui rol managerial superior.

Ce scoate un participant din program?

  • O diplomă de MBA de la una din școlile de afaceri din Europa;
  • Un program care combină angajarea cu comoditatea și posibilitatea aplicării imediate și a fertilității cunoștințelor de afaceri și a aptitudinilor nou dobândite;
  • Dezvoltarea abilităților profesionale de leadership încorporate în cadrul programului;
  • Un program de management înrădăcinat în sustenabilitate și inovare care oferă baza pentru dezvoltarea continuă a conducerii afacerilor și a comunității.
Ultima actualizare Aug 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Over the past 40 years, Rotterdam School of Management, Erasmus University has firmly established its reputation as one of Europe’s leading business schools.

Over the past 40 years, Rotterdam School of Management, Erasmus University has firmly established its reputation as one of Europe’s leading business schools. Citește mai puţin