Executive MBA - 22 de luni

Rotterdam School of Management | Erasmus University

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Executive MBA - 22 de luni

Rotterdam School of Management | Erasmus University

Pentru liderii în mișcare, conduceți mai departe cariera dvs. la RSM.

Construirea viitorului tau necesita mai mult decat buzzwords si carti de vizita. În calitate de director în creștere, știi exact ce înțelegem. Succesul ia idei mari și conducerea luminată. Ea are un ochi critic, cu accent pe luarea deciziilor durabile care creează valoare pe termen lung. Este nevoie de o rețea puternică de profesioniști care sunt gata să facă mișcări mari - și dornici să te ajute să-ți faci atare. Acestea sunt toate valorile olandeze în timp, care au construit cariere luminoase în întreaga lume de secole. Și la RSM, veți câștiga direct de la acest tip de gândire valoroasă - este infuzată în toate aspectele noastre de Executive MBA part-time, care se predă în limba engleză, limba de afaceri internațională. Aflați cum aplicarea valorilor olandeze pentru o educație de afaceri internațională în Europa vă va extinde influența și va conduce cariera mai departe decât ați crezut vreodată posibil. Asta veți descoperi la Scoala de Management din Rotterdam, Universitatea Erasmus.

Program la o privire

Pentru cine este destinat acest program? Persoane motivați, cu experiență, la mijlocul carierei, cu dorința de a combina munca și studiul pentru a-și îmbunătăți oportunitățile manageriale. De obicei, managerii cu experiență internațională, diplomă de licență (sau echivalent) și o experiență profesională de cel puțin patru ani post-universitare, precum și o bună cunoaștere a limbii engleze. Ce nevoi îndeplinesc programul pentru participanți? Posibilitatea de a dezvolta în continuare abilitățile manageriale într-un cadru profesionist și provocator, împreună cu indivizi similari, precum și consolidarea abilităților lor de conducere și dezvoltarea unei rețele internaționale în pregătirea pentru un rol de conducere senior. Ce face un participant să iasă din program?

  • O diplomă de MBA de la una din școlile de afaceri din Europa;
  • Un program care combină angajarea cu comoditatea și posibilitatea aplicării imediate și a fertilității cunoștințelor de afaceri și a aptitudinilor nou dobândite;
  • Dezvoltarea abilităților profesionale de leadership încorporate în cadrul programului;
  • Un program de management bazat pe durabilitate și inovare, care oferă baza pentru dezvoltarea continuă a conducerii întreprinderilor și comunității.
Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Rotterdam School of Management | Erasmus University

Ultima actualizare May 13, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
22 luni
Cu jumătate de normă
Price
Preţ
49,000 EUR
Locations
Ţările de Jos - Rotterdam, South Holland
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Ţările de Jos - Rotterdam, South Holland
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala