Citește Descrierea Oficială

Executive MBA AESA / IESE

Am finalizat 10 ani pe prima ediție a EASA Executive MBA / IESE. Experiența, din ce în ce bogat, ne permite să ofere participanților o învățare intensă,
potențând dezvoltarea lor profesională și personală.

Viața și activitatea economică sunt în valoare, și mult, în cazul în care obiectivul este de a crea bunăstare pentru toți, punând inteligenta de a inova și de a folosi eficient intrări.
La evaluarea unei abordări umaniste a afacerilor, plasarea oamenilor în centrul organizației, Executive MBA urmărește nu numai să răspundă cum se fac lucrurile, dar, de asemenea, la ceea ce este că ei fac.

Unul dintre șoferi este schimbul de experiență și învățarea de noi realități, realizate în strânsă legătură între grupul de participanți, selectate pentru maturitatea și experiența lor; celălalt este orientarea unei profesori naționale și internaționale - mănăstire care investighează, predau și jucătorii sunt în realitate de afaceri - ajutând participanții să raționeze cu profunzime și precizie și cu un simț realist și prudent.

Înțelegerea economiei mondiale, cu atât mai relevantă astăzi, este alimentat de trei săptămâni intensiv internațional la IESE, Madrid, Ross School of Business, SUA și Institutul Indian de Management din Ahmedabad, India, în cazul în care contactul cu profesorii lor și contexte semnificative de afaceri are caracteristici de captare ale lumii din jurul lor, în special cele mai inovatoare și dinamice.

Structura programului de MBA este o provocare și exigent. Participanții care termina cu o bună utilizare a programului va fi atribuit gradul în comun de ambele instituții EASA / IESE. Executive MBA AESA / IESE este recunoscut ca un program de formare de referință, demn de EPAS acreditare internațională.

Dacă aveți un grad acreditate și cinci ani de experiență profesională, contactați-ne, vizitați site-ul nostru și de a participa la una dintre sesiunile „Open House“ de la AESA, care vor fi abordate aspecte ale structurii, metoda și procedurile de selecție uzuale.

Program predat în:
Engleză
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Oct. 2019
Duration
2 anii
Part time
Price
28,500 EUR
+ TVA
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Oct. 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Oct. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date