Executive MBA Americas

Generalități

Programul de descriere

Weekend-ul tău, orașul tău - câștigi un MBA din Ivy League aproape de casă.


Programul Executive MBA Americas este conceput pentru a răspunde nevoilor profesioniștilor care doresc să își dezvolte cariera fără a le întrerupe. Câștigați un MBA cu cursuri în fiecare sâmbătă și duminică în sala de clasă din orașul dvs. local.


Ce face programul Executive MBA Americas diferit?

Sala de clasă și rețeaua internațională. Conectează-te cu colegii de clasă din America de Nord și de Sud prin intermediul videoconferințelor interactive, în timp ce participi la cursuri personale cu cohorta orașului.

America este un program cu adevărat global care va avansa cariera și va spori potențialul dvs. de lider. Acest program de Executive MBA este oferit în parteneriat cu Școala Smith de Afaceri de la Queen's University. Veți termina cursul în 17 luni și veți câștiga două MBA-uri: unul de la Universitatea Cornell și unul de la Universitatea Queens.


Curriculum și cadre didactice

Programul de Executive MBA Americas Johnson oferă un curriculum de management general și secvențiat de management împreună cu proiecte personalizate și cazuri. Cursurile se concentrează pe fundamentarea managementului, gândirea strategică, antreprenoriatul, conducerea și multe altele. De asemenea, veți finaliza un nou proiect de investiții sau de consultanță și un proiect de afaceri la nivel mondial, bazat pe echipe, la o locație internațională.


Experiența studenților

La fiecare weekend, veți participa la curs cu colegii din sala de consiliu locală a orașului dvs. În același timp, vă veți conecta cu colegii de clasă din cinci țări prin tehnologie de conferințe video-clase sunt predate live de la campusul Cornell lui. Veți interacționa cu colegii de clasă și cu profesorii, veți pune întrebări, veți face sesiuni complete de pauză și veți lucra prin materialul cursului ca o echipă.


Pentru cursuri aprofundate și oportunități de networking, toate cohortele se reunesc împreună pentru trei sesiuni rezidențiale. Aceste sesiuni sunt împărțite între campusurile Universității Cornell și Queen.


Data începerii: iunie 2020
Durata: 17 luni
Preț: 148.890 USD - Pregătire totală și cheltuieli estimate pentru durata programului
Termen limită: rostogolire
Locație: Selectați orașe

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Served by one of the world’s largest business faculties at the only Ivy League university with a land-grant mission, the Cornell SC Johnson College of Business comprises three powerhouse schools unsur ... Citeste mai mult

Served by one of the world’s largest business faculties at the only Ivy League university with a land-grant mission, the Cornell SC Johnson College of Business comprises three powerhouse schools unsurpassed in their integration of rigor with relevance: Citește mai puţin