Executive MBA București

Generalități

Programul de descriere

Te confrunți cu programul # 1 MBA din România

Indiferent dacă predăm la Viena, București sau SUA, vă oferim un mediu provocator, dar care vă permite să obțineți instrumentele necesare pentru a-ți îndeplini potențialul de a deveni un lider de afaceri de clasă mondială. Executive MBA București construiește o înțelegere profundă a subiectelor de bază în toate domeniile funcționale majore, accentuând în același timp abilitățile și abilitățile necesare pentru recunoașterea și adaptarea la tendințele emergente și noile tehnologii.

Aflați de la cele mai bune minți din Academia și din lumea afacerilor

Pentru a oferi studenților noștri o educație de primă clasă și de vârf, am reunit directori recunoscuți la nivel internațional, precum și pe unii dintre cei mai buni profesori din universități din întreaga lume. Începând cu WU Viena, Școala de Management Carlson (SUA), Universitatea din Carolina de Sud (SUA) și IESE Business School (Spania) - în multe alte instituții - facultatea noastră se străduiește să ofere educația dificilă și educativă necesară pentru ca studenții să devină lumi - lideri de afaceri de clasă.

Obțineți o perspectivă globală cu rezidențe internaționale

Furnizarea studenților cu o perspectivă globală se află în centrul programului Executive MBA din București. Nu numai că studenții învață de la facultate internațională alături de colegii lor internaționali, ci și de rezidențe internaționale la WU Viena, Austria și atât la Școala de Management Carlson, cât și la Universitatea din Minnesota din SUA Această experiență neprețuită, practică și internațională, te pregătește să excelează pe piața mondială în timp ce devii expus unor idei, atitudini și culturi noi.

MBA-ul nostru flexibil este conceput pentru profesioniști ocupați

Înțelegem cerințele de timp pe care mulți dintre directorii de astăzi le întâmpină și, astfel, au proiectat programul Executive MBA pentru a fi flexibil. Programul nostru MBA cu program part-time utilizează o platformă de eLearning de ultima generație, astfel încât să puteți petrece cât mai puțin timp departe de muncă, continuând să câștigați în timp ce învățați. Prin cursurile orientate și concentrate, puteți câștiga un MBA în doar 18 luni.

Obțineți acces la rețeaua noastră de absolvenți

Pe parcursul programului, elevii construiesc legături durabile cu colegii, profesorii și liderii de afaceri. Totuși, acesta este doar începutul oportunităților care vă așteaptă. Atât în ​​timpul, cât și după studii, veți avea acces la rețeaua noastră de absolvenți din peste 85 de țări din peste 85 de țări diferite.

Ultima actualizare Iunie 2018

Despre facultate

The WU Executive Academy, the business school of the Vienna University of Economics and Business (WU) brings more than 100 years of experience and an excellent reputation to the field of executive edu ... Citeste mai mult

The WU Executive Academy, the business school of the Vienna University of Economics and Business (WU) brings more than 100 years of experience and an excellent reputation to the field of executive education. Thus it belongs to the leading business universities worldwide. The executive education portfolio of the WU Executive Academy includes MBA and Master of Laws programs, university certificate programs, custom programs and open programs. In recent years, the WU Executive Academy has become one of the leading providers in Central and Eastern Europe. Citește mai puţin

Acreditări