Un program internațional part-time

Moda Global Management este un curs part-time și singurul Executive MBA în domeniul modei și de management de design, care permite participanților să-și continue cariera lor.

Cursul este organizat în parteneriat între Institutul Francez de la Mode, Fashion Institute of Technology din New York și Hong Kong Universitatea Politehnica din Hong Kong. Cu o perspectivă internațională adevărată, pregătește potențial ridicat directori de responsabilități de conducere de nivel superior în modă și industriile creative la mare.

Acesta oferă tinerilor specialiști cu competențe cheie ale sectorului pentru a le permite acestora să planifice și să ruleze strategii pentru brandurile existente sau să creeze propria afacere, consolidând în același timp cunoștințele lor despre codurile modei, de lux și de creație într-un context internațional.

Programul are ca scop directori cu experiență, foarte motivați să lucreze în industria modei și de design, cu sau fără experiență în acest sector.

  • calificări de licență: management, economie, științe politice, drept, arte, comunicare, arta aplicata, inginerie ...
  • grad de patru ani (echivalența profesională posibilă).
  • Cel puțin 5 ani de experiență profesională.
  • Fluent engleză.

Predarea are loc în cele trei mari ale lumii capitalele modei. În plus față de cursul de la OFIs la Paris, seminarii intensive au loc în New York și Hong Kong, care permite participanților să creeze legături solide și privilegiate cu o rețea internațională de profesioniști de modă și design.

Program predat în:
  • Engleză
Acest curs este Bazat în Campus
Duration
Price
27,000 EUR
După locații
După dată