Executive MBA - Durham-EBS (dublu premiu)

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

Executive MBA - Durham-EBS (premiu dublă)

Veți studia la două situri ale patrimoniului mondial UNESCO - Durham în Regatul Unit și regiunea Rinului Upper Middle din Germania. Deoarece programul Durham-EBS Executive EMBA este livrat în întregime în limba engleză într-un cadru de clasă, puteți continua să lucrați cu normă întreagă în timp ce studiați, deoarece cele mai multe ore de predare sunt livrate o dată pe lună în blocuri de trei zile (joi până sâmbătă).

Orientarea puternică la nivel internațional a programului se reflectă și în modulele principale și elective, modulul Electivă Internațională în Context, oferit la o destinație de top. Conexiunile de afaceri și absolvenții pe care le câștigați vă vor sprijini, de asemenea, în promovarea carierei.

Acest premiu dual se bazează atât pe experiența specifică în Marea Britanie, cât și pe cea europeană, oferindu-vă o perspectivă asupra conducerii în lumea afacerilor internaționale de astăzi.

Pe tot parcursul programului veți explora operațiunile piețelor globale, înțelegeți cum să conduceți relațiile de afaceri transnaționale și construiți în continuare o rețea internațională de contacte. Veți lucra, de asemenea, alături de un grup divers de profesioniști cu experiență în afaceri și cadre universitare din Marea Britanie, Germania și din întreaga lume.

Durham-EBS Executive MBA program începe în fiecare septembrie, cu o sedere de șapte zile rezidențiale în Durham, Anglia. În timpul programului de 18 luni veți completa:

 • Nouă module de bază; șapte module sunt livrate în Germania și două module sunt livrate în Durham
 • Trei module elective livrate în Germania, Durham sau altă locație internațională
 • Un proiect de afaceri strategic

Notă: Instruirea modulelor din Germania are loc o dată pe lună de joi până sâmbătă. Costul cazării și unele mese pentru fiecare ședere rezidențială de o săptămână în Durham este inclus în taxa de program.

 • Nouă module de bază
 • Trei electives
 • Proiect de afaceri (disertație)
 • Saptamana Inductiilor Rezidentiale

Nouă module de bază

Cele nouă module de bază ale programului vă vor stabili cunoștințele fundamentale, înțelegerea și abilitățile de cercetare:

 • contabilitate
 • Economie de Global Business
 • finanțe
 • Gestionarea Oameni
 • Marketing
 • Operațiuni și Tehnologie
 • Management Strategic
 • Sustenabilitate și etică
 • Exercițiul din sala de consiliu

Trei module elective

Selectați, de asemenea, cinci module electivă. Alegeri schimba la an la an, în funcție de facultate curente și relevante pentru afaceri.

Proiect strategic pentru afaceri (disertație)

După finalizarea modulelor opționale, veți întreprinde un proiect de afaceri strategic bazat pe cercetare. Puteți alege să continuați proiectul în două moduri, fie prin colaborarea cu propria companie sau cu o organizație gazdă, fie printr-o anchetă care nu este orientată spre o anumită organizație, ci analizează o problemă de management specifică.

Veți primi instruire în scrisul academic, precum și metode calitative și cantitative de cercetare de afaceri pe tot parcursul programului, ca parte a acestui modul.

Afaceri internaționale în context

Durham-EBS Executive MBA este modelată de lumea afacerilor conectată astăzi. Acest modul electiv ia această dimensiune globală unică, oferindu-vă posibilitatea de a vă absorbi în afacerile și cultura altei țări în timp ce studiați un anumit subiect de afaceri. Veți fi alăturat de studenții Durham Online MBA, permițându-vă să faceți contacte noi și să vă lărgiți rețeaua.

În 2017, studenții au călătorit cu studenții la Durham Online MBA la San Francisco pentru studii axate pe antreprenoriat și inovare în centrul culturii americane de pornire în Silicon Valley. În această săptămână au participat la cursuri, ateliere de lucru, sesiuni de coaching, vizite la companii, sesiuni de instruire, activități interactive de grup și o ceremonie de acordare a premiilor.

Rețineți: Locațiile și subiectele internaționale pentru acest modul pot varia de la an la an. Dacă alegeți să participați, este de așteptat să acoperiți costul călătoriei dvs. către și de la destinație, cazare, unele mese și cheltuieli indirecte. Este posibil să existe și o taxă suplimentară pentru module.

Două săptămâni rezidențiale

Primul dvs. rezidențial este o inducție de șapte zile în Marea Britanie la începutul călătoriei Durham-EBS Executive MBA, care vă va lansa în program. Este o modalitate excelentă de a vă prezenta la EMBA și de a vă îmbunătăți capacitățile cheie, cum ar fi team building, munca în grup, lectură și abilități de scriere academică (sprijinirea celor care ar fi fost departe de învățământul universitar de ceva vreme).

Nu numai că vă veți petrece timpul la Durham University Business School și veți avea șansa de a explora orașul Durham, veți descoperi o altă zonă din Marea Britanie. În anii anteriori, acesta a fost Lacul District, o regiune fermecătoare în nord-vestul Angliei.

Cerințe Subiect, nivel și gradul

 • Un minim de trei (preferabil cinci) experiență relevantă de muncă ani de natură managerială.
 • Un grad bun sau calificare profesională echivalentă.
 • Două referințe profesionale recente.

Dacă nu aveți aceste oficiale de calificare, vom lua în considerare, de asemenea, experiență de management. Dacă acest lucru este valabil pentru tine, vă vom cere să trimită un portofoliu de dovezi, prezentarea capacitățile de gândire, inclusiv si abilitatile de comunicare critice.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Prepare yourself to compete in an increasingly international job market. Study a globally-recognised postgraduate programme at Durham University Business School

Prepare yourself to compete in an increasingly international job market. Study a globally-recognised postgraduate programme at Durham University Business School Citește mai puţin
Durham , Oestrich-Winkel , Marea Britanie online + 2 Mai mult Mai Puțin

Acreditări