Executive MBA EBS // Durham

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

Două școli de afaceri de renume internațional, Școala de Afaceri a Universității Durham din Anglia și Școala de Afaceri EBS din Germania și-au unit forțele pentru a combina punctele forte și experiența de peste un an în educația ulterioară pentru ca directorii să creeze un program remarcabil: MBA Executive Durham EBS.

AT O POZIȚIE

 • Gradul: Master of Business Administration (MBA)
 • Durata studiului: 18 luni
 • Limba: engleză
 • Început: anual, în septembrie
 • ECTS: 60
 • Diplomă dublă: acordarea unui MBA de la Universitatea Durham, Marea Britanie și EBS Universität
 • Domeniul principal de studiu: Management, Leadership
 • Costuri: 40.000 EUR

REPERE

 • Program de studiu de limbă engleză
 • Două grade de la două universități de prestigiu
 • Grupuri mici de învățare
 • Antrenament individual
 • Contact corporatist excelent
 • Rețea extinsă

STRUCTURA PROGRAMULUI

Studienprogrammübersicht - Executive MBA EBS - Durham

Module de bază

În acest fel, obțineți expertiză esențială, cunoștințe mai aprofundate asupra corelațiilor de gestionare a afacerilor și vă dezvoltați abilitățile în cercetare și scris academic. Două dintre modulele de bază sunt livrate în timpul celor două șederi în Durham. Toate modulele de bază vor fi finalizate în primele treisprezece luni ale programului de studiu.

Module elective

Alegeți trei module elective dintre cele disponibile care corespund cel mai bine așteptărilor și obiectivelor dvs. personale în carieră.

Pentru a garanta flexibilitatea și diversitatea maximă, toate cele trei module elective pot fi completate la EBS, la Universitatea Durham sau la o combinație de ambele universități, precum și la o locație internațională alternativă. Vă rugăm să rețineți că alegerea modulelor poate varia de la an la an.

Proiect de afaceri strategic

Teza dvs., Proiectul de afaceri strategic, vă oferă posibilitatea de a vă concentra pe un subiect de management la alegerea dvs., aplicând astfel experiență, precum și cunoștințe teoretice și abilități învățate. În timpul modulului propriu-zis și la începutul programului de studiu, veți fi instruit în metode calitative și cantitative de cercetare economică. Acest lucru vă permite să pregătiți misiuni de înaltă calitate pe parcursul studiilor dvs., dezvoltând aceste abilități în continuare, culminând cu scrierea tezei.

Puteți urmări proiectul în sine în două moduri, fie în cooperare cu angajatorul dvs. sau cu o companie de găzduire sau cercetând un subiect specific de management. Proiectele anterioare au fost desfășurate în numeroase organizații, cum ar fi corporații multinaționale în producție, în sectorul serviciilor sau financiare, în întreprinderile familiale, în sectorul public sau în organizații non-profit.

CERINȚE

 • O diplomă universitară sau echivalent
 • Experiență de lucru de cel puțin 3 ani
 • Foarte bune abilități de limbă engleză
 • Trecerea procedurii de selecție

BENEFICII

Vei studia la una dintre școlile de top din întreaga lume: EBS Universität este clasată în mod regulat printre universitățile de top.

De două ori mai bun: EBS Universität este acreditat de Consiliul German de Știință și Umanități timp de 10 ani. Programul Executive MBA de la EBS Universität în cooperare cu Durham University Business School este acreditat de AMBA. Universitatea Durham este, de asemenea, acreditată de AACSB și EQUIS - ceea ce o face una dintre școlile de afaceri de top din întreaga lume.

Pregătire concentrată pentru a deveni un executiv: printr-un contact regulat cu oameni de știință și manageri internaționali în funcții de conducere, veți descoperi noi perspective și veți avea ocazia să învățați de la cei mai buni.

Programul dvs. complet de studiu este în engleză: la EBS studiați la nivel internațional și într-un mediu internațional, prin urmare, toate cursurile și evenimentele sunt, desigur, în engleză.

Obțineți cunoștințe practice cu o valoare adăugată autentică: organizăm contacte către companii precum Accenture, BCG, BMW, Danone, Deloitte, Deutsche Bank, Ernst & Young, L'Oréal, Morgan Stanley, P&G, PWC și altele.

Beneficiați de o calitate de învățare de top: veți obține un succes de învățare optim în grupuri mici, cu relevanță practică explicită și numeroase studii de caz. Programul nostru unic de coaching și curriculumul cuprinzător pentru dezvoltarea personalității individuale vă pun la dispoziție pentru cariera profesională.

În calitate de absolvent al EBS, obțineți un salariu de pornire peste medie: un grad de la EBS vă oferă beneficii financiare încă de la începutul carierei. Salariul mediu de început al absolvenților noștri de MBA este de 77.000 de euro (Raport de angajare 2017).

Cu programul nostru de studii, aveți o mare cerere pe piața locurilor de muncă: 82% dintre absolvenți primesc prima ofertă de muncă în timpul studiilor sau cel târziu la 3 luni de la absolvire (Raport de angajare 2017).

Ultima actualizare Aug 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Under the umbrella of the private, state-recognised EBS Universität für Wirtschaft und Recht you will find a programme portfolio that is unique across Germany consisting of Bachelors, Law, Masters and ... Citeste mai mult

Under the umbrella of the private, state-recognised EBS Universität für Wirtschaft und Recht you will find a programme portfolio that is unique across Germany consisting of Bachelors, Law, Masters and doctoral programmes as well as top-class executive education for working professionals. Our Business and Law School reap the benefit from their synergies, building a strong foundation for innovative research and continuing education activities of high practical relevance. Citește mai puţin
Oestrich-Winkel , Wiesbaden + 1 Mai mult Mai Puțin