Executive MBA, Edinburgh

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Nici doi oameni nu sunt la fel. Circumstanțe diferite, motivații diferite, viziuni diferite de succes.

De aceea oferim experiențe de învățare care sunt la fel de unice. Indiferent dacă echilibrați angajamente personale și profesionale și doriți să studiați un MBA, suntem gata să vă ajutăm să vă atingeți obiectivul.

Aici, este vorba despre învățarea pe tot parcursul vieții în termenii dvs.; un concept pe care am încercat să-l facem accesibil cât mai multor indivizi posibil prin programele noastre MBA , Master și pre-doctorat și DBA și doctorat .

Îmbunătățiți învățarea prin idei și experiențe împărtășite cu colegii

Programul part-time Executive MBA este predat de către facultatea noastră internațională cu experiență la campusul Universității noastre din Edinburgh.

"Cursul mi-a permis flexibilitatea de a fi un practicant tata, în timp ce, de asemenea, lucrez din greu la cursuri. Acest lucru însemna că am avut puțină dramă chiar înainte de examene gândindu-mă că nu am făcut destul. " Charlie Bingham, Edinburgh absolvent de MBA

117442_Keystone.jpg

Structura programului

Programul durează doi ani, în opt termeni. Cele șapte cursuri de bază sunt livrate prin seminarii intensive de patru zile (joi până duminică), conduse de o facultate de la Edinburgh Business School . Aceste sesiuni includ simulări, studii de caz și discuții de clasă. Apoi veți avea două zile de revizuire (sâmbătă și duminică) pentru a vă pregăti pentru examen.

Structura noastră de seminar vă oferă ocazia de a vă împărtăși experiențele, de a face schimb de cunoștințe și de a învăța de la colegii dvs., creând un mediu bogat de învățare. Programul este susținut în campus de către o echipă dedicată cu normă întreagă.

Ca student cu fracțiune de normă, puteți alege dintr-o gamă largă de discipline elective (detaliate mai jos).

Pentru a finaliza programul, trebuie să treceți în total nouă cursuri; șapte cursuri de bază și două electives alese de dvs. Cursurile de bază sunt:

Interesat?

Aplicați acum pentru a începe în ianuarie 2020.

evaluările

Fiecare curs este evaluat prin examen, pentru care aveți două zile de revizuire dedicată clasei (sâmbătă și duminică) pentru pregătire.

Taxe

Calculatorul nostru de taxe vă va oferi o imagine de ansamblu asupra costului programului.

Întrebări? Avem răspunsurile.

Consilierii noștri ar dori să audă de la dvs. și vă vor ajuta să răspundeți oricăror întrebări pe care le puteți avea despre studierea cu dvs.

Campusul din Edinburgh
Edinburgh Business School
Universitatea Heriot-Watt
Edinburgh
EH14 4AS
44 (0) 131 451 3090
oncampusmba@ebs.hw.ac.uk

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Edinburgh Business School has been helping working professionals become business leaders for over 25 years, offering high quality and accessible postgraduate programmes in business. Our popular online ... Citeste mai mult

Edinburgh Business School has been helping working professionals become business leaders for over 25 years, offering high quality and accessible postgraduate programmes in business. Our popular online MBA, Masters, DBA and PhD programmes have accelerated the careers of over 20,000 graduates, with many experiencing an increase in their salaries, promotions within their companies and others starting their own businesses. Citește mai puţin
Edinburgh , Dubai , Putrajaya + 2 Mai mult Mai Puțin
Vizitează site-ul școlii