Citește Descrierea Oficială

Scopuri

  • Pregăti oameni capabili de a efectua cu succes în lumea afacerilor, cu o perspectivă etică și socială.
  • Înțelegerea dinamicii companiei, înțelegerea și stăpânirea toate aspectele legate de managementul afacerilor, care să permită o viziune integrată și cuprinzătoare a acestei realități, care este esențială pentru a ajunge la cele mai înalte niveluri ale organizațiilor moderne de calitate.
  • Să dezvolte abilitățile de management necesare pentru a pune în aplicare strategii competitive de succes, prin integrarea modelelor de leadership personal, esențială pentru a efectua, în fața unor echipe formate din organizații de înaltă performanță.
  • Genera o viziune globală cu o ancoră puternică în afacerile regionale din America Latină.

destinatari

Profesioniști cu un minim de 3 ani de experiență în funcții de conducere, care doresc să se provocare și de a dobândi cunoștințele și aptitudinile necesare pentru a transforma cariera ta.

Planul de studiu

  • PROGRAME OBLIGATORII
  • PROGRAME OPȚIONALE
  • SFÂRȘITUL ACTIVITATI MASTER

Certificare

După completarea curriculum-ului participantul va primi titlul de "MBA în Management Internațional", titlul acordat pe teritoriul spaniol Universitatea Politehnică din Catalonia.

(*) Din titlu propriu recunoscut pe teritoriul spaniol, care urmează să fie emise în Spania, cu cerința de prezență săptămână academice în Barcelona. modul on-line cu acțiuni opționale suport clasă.

Metodologie

Acesta a dezvoltat un model interactiv de învățare pedagogic numit MODEL DE TRANSFER Pericle, care permite transferul de cunoștințe dobândite la locul de muncă, cu o abordare practică și care au loc într-o comunitate virtuală interactivă cu un supliment de clasă.

Pentru a consolida retenție și aplicabilitatea unui digital și de bord, pe baza unor modele matematice care permit să experimenteze și să se joace situații în lumea afacerilor, în cazul în care deciziile sunt luate și impactul acestora este verificată pe utilizarea intensivă a simulatoare este de făcut mediu jucaus.

În același timp, MBA este proiectat de la conceptul de auto-management, în timp ce fiecare participant alege profilul particular al propriei sale cariere, selectarea programelor de opțiune și, de asemenea, gestionează managementul timpului lor academice, prin obținerea de credite academice în termen de patru ani, avute în vedere un timp maxim finalizat.

Principalul factor determinant al procesului de predare-învățare master este dat un context în care studentul este în mod constant contestată, motivată și însoțită de o interacțiune constantă cu specialiștii responsabili pentru fiecare subiect în cadrul comunității virtuale.

Program predat în:
Engleză
Spaniolă

Vezi 1 mai multe cursuri de la ADEN Costa Rica »

Acest curs este Campus based
Start Date
Feb. 2020
Duration
După locații
După dată
Start Date
Feb. 2020
Termen limită de aplicare

Feb. 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date