Executive MBA - Global

Generalități

Programul de descriere

Practic. Global. Masterat.

MBA nostru executiv global este proiectat pentru manageri ocupați și experimentați, cu ambiția de a-și îmbunătăți leadershipul și abilitățile manageriale.

Executive MBA (EMBA) - Global

Lumea de afaceri conectată la ora actuală necesită o perspectivă mai largă, noi abilități și moduri diferite de a gândi. Henley Executive MBA (EMBA) - Global este conceput pentru a dezvolta lideri de afaceri remarcabili, gata să asume provocările și oportunitățile de a opera în economia globală complexă și în mișcare rapidă de astăzi. Dezvoltă lideri puternici, responsabili și adaptabili.

Prin conectarea învățării dvs. la problemele organizaționale globale și relevante din punct de vedere organizatoric, beneficiile EMBA global EMBA pot fi măsurate clar, oferind un ROI substanțial pentru dvs. personal și, mai pe larg, companiei dumneavoastră.

EMBA Henley - Global este structurat pentru a vă permite să continuați să lucrați full time și să studiați MBA dvs. part-time. Este ideal dacă nu sunteți în imposibilitatea de a lua timp semnificativ din locul de muncă pentru a studia și doriți o flexibilitate mai mare în ceea ce privește cum, când și unde obțineți gradul dvs. de MBA. Pe parcursul celor 21 de luni ale programului, veți studia și veți împărtăși experiențe cu profesioniști simpli dintr-o mare varietate de medii manageriale și industrii de afaceri.

EMBA Henley - Global este în prezent singurul program EMBA din Finlanda care oferă o diplomă de master la nivel universitar. Prin urmare, EMBA Henley este scutită de TVA în conformitate cu secțiunile 39 și 40 din Legea finlandeză privind TVA.

Imbarcați-vă pe Henley EMBA - Global pentru o experiență îmbogățitoare care vă va conecta la afaceri globale și la o rețea mondială. Vei găsi una dintre cele mai valoroase investiții în tine pe care le poți face.

EMBA la nivel mondial Henley este triple-acreditat de AMBA, EQUIS și AACSB și printre cele mai renumite MBA-uri din lume. Conform ultimelor clasamente, Henley Business School este cel mai bine cotat furnizor de programe EMBA din Finlanda.


EMBA Henley - Global pe scurt

 • Date de început: martie și octombrie
 • Durata: 21 sau 27 luni (cu posibilitate de prelungire până la 7 ani)
 • Ateliere: 57 de zile
 • Locații de atelier: în special în Finlanda, ateliere selectate în Danemarca, Germania și Marea Britanie
 • Vizite de studiu: Africa de Sud, China și SUA
 • Lucrări: 11 misiuni practice proiect final de cercetare
 • e-Resources: baze de date online de e-learning
 • ECTS: 90
 • Limba: engleză
 • Facultate: Marea Britanie International
 • Tutori: cadre didactice din mediul de învățământ Suport didactic academic
 • Taxa (Finlanda): 45.000 € (TVA 0%), fără costurile de călătorie

EMBA - Prezentare generală a programului

MBA Henley Executive (EMBA) - Global este un program de masterat part-time care oferă o experiență cu adevărat internațională, cu o atenție globală asupra programului și cercetării, module livrate în campusurile internaționale Henley, călătorii de studiu îmbogățite și o cohortă multinațională a fost elaborată dintr-o varietate de sectoare și industrii.

EMBA Henley - Global este format din trei etape cheie (90 ECTS) cu o structură de premiere opțională la finalizarea cu succes a fiecărei etape:

Etapa 1: Fundații fundamentale de afaceri (certificat)

Veți afla despre aspectele de bază ale afacerii gestionării unei organizații, cum ar fi gestionarea persoanelor, operațiunile și finanțele. Această etapă vizează dezvoltarea unei fundații puternice într-o serie de funcții de afaceri.

Etapa 2: Strategie

În această etapă, veți obține o mai bună cunoaștere a managementului părților interesate și a contextului din jurul alegerilor de afaceri necesare pentru a forma o strategie robustă.

Etapa 3: Preluarea leadershipului la un nivel superior (master)

Veți examina complexitățile schimbării în organizații și cum să influențați și să conduceți o companie prin intermediul acestora.

Dezvoltarea personală, precum și cariera, leadershipul și dezvoltarea profesională curg prin toate etapele EMBA Henley, permițând un proces integrat de creștere personală și profesională.

În timpul studiilor, veți scrie 11 sarcini practice, aplicând cunoștințele și abilitățile dezvoltate din program. Atribuirile se bazează pe problemele relevante curente, care vă prezintă capacitățile și creează o contribuție valoroasă pentru organizația dvs.

EMBA Henley - Global este organizat în jurul a 14 module de studiu de bază care oferă un cadru cuprinzător și larg pentru studiile dvs. În plus, programul include o serie de module elective care vă permit să vă specializați și un proiect bazat pe cercetare.

Henley EMBA - Beneficii globale

MBA Henley Executive (EMBA) - Global este conceput pentru a dezvolta lideri de afaceri remarcabili, care sunt puternici, responsabili, adaptabili și capabili să identifice perspectivele situaționale diferite pentru a lua măsuri adecvate.

Liderii de afaceri educați de la Henley apreciază, de asemenea, că afacerile sunt complexe - nu există un răspuns unic pentru toate dimensiunile. Ei devin încrezători în lucrul cu complexitatea și rămân calmi și asigurați sub presiune.

Programul nostru oferă beneficii multiple pentru dumneavoastră și compania dvs.:

 • Master la nivel universitar de la o școală de afaceri recunoscută internațional, cu statut de acreditare triplă
 • Experiență care se schimbă viața, datorită concentrării puternice atât pe leadershipul personal, cât și pe capacitățile de management
 • Experiență internațională, inclusiv conținutul studiilor, facultatea de predare și studenții
 • Călătoria cu adevărat plină de satisfacție cu alți manageri cu experiență
 • Un program extrem de practic, care vă permite să aplicați cunoștințele și abilitățile dezvoltate imediat la locul de muncă
 • Sarcini relevante, arătându-ți capabilitățile și creând o contribuție valoroasă pentru organizația dvs. încă din ziua unuia dintre studii
 • Acces online la zeci de mii de resurse de studii academice și industriale care vă ajută activitatea și studiile
 • Fluență engleză îmbunătățită (academică și de afaceri)
 • Înlocuiește atelierele din alte birouri de peste mări
 • Pauzele de studiu sunt permise dacă se schimbă alte angajamente în viață
 • Acces la o rețea de studenți la nivel mondial cu peste 75.000 de oameni din peste 170 de țări din prima zi a studiilor

EMBA - Taxe de scolarizare globale

Taxa de școlarizare este de 45.000 € (TVA 0%) * , inclusiv studii de atelier, materiale de studiu și servicii online.

* TVA 0%, secțiunile 39 și 40 din Legea finlandeză privind TVA, serviciu de educație scutit de TVA.

Cum să aplici pentru EMBA Henley - Global

Cerințe de intrare

Pentru a vă alătura programului aveți nevoie:

 • Trei ani de experiență relevantă într-o funcție de conducere sau specialist
 • Diplomă de licență sau master, sau o calificare profesională sau internațională echivalentă *
 • Dovada competenței în limba engleză, dacă engleza nu este limba ta maternă
Procesul de aplicare

Începeți procesul de cerere contactându-ne pentru a primi informații suplimentare despre MBA Henley Executive (EMBA) - Program global și pentru a discuta despre planurile de dezvoltare a carierei.

Pachetul dvs. de aplicație trebuie să includă:

 • Formularul de cerere completat
 • CV actualizat
 • Copii certificate ale certificatelor de grad
 • Două referințe profesionale
 • Dovada competenței în limba engleză **

O întâlnire personală este o cerință obligatorie pentru toate cererile.

EMBA Henley - Programul global începe de două ori pe an, în martie și octombrie.

Experiențe EMBA de la absolvenții noștri

Vă întrebați cum este cu adevărat să studiați pentru Henley Executive MBA (EMBA) - Global? Doriți câteva exemple din viața reală a oamenilor care au trecut efectiv prin program de la A la Z?

Anssi, Heikki și Marika îți spun propriile povești MBA, împărtășind atât bucuria, cât și provocările de a face EMBA Henley.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Founded in 1945, Henley Business School was the first business school in the UK and is one of the oldest and most respected schools in Europe. We are constantly ranked among the world’s top 50 busines ... Citeste mai mult

Founded in 1945, Henley Business School was the first business school in the UK and is one of the oldest and most respected schools in Europe. We are constantly ranked among the world’s top 50 business schools by the Financial Times and The Economist. We are also among the very few business schools – the top 1% in the world – to be triple-accredited for the quality and capability of our faculty and output. Citește mai puţin