Executive MBA - Global

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

MBA Henley Executive - Global In A Nutshell

 • Început: octombrie și martie
 • Durata: 21 de luni (cu opțiunea de extindere de 9 luni)
 • Ateliere: 61 de zile, mai ales joi până duminică
 • Locațiile atelierului:
  • 32 de zile de atelier la Munchen cu grupul regional de 15 manageri cu experiență
  • 29 de zile de atelier în Marea Britanie, Danemarca, Africa de Sud și China / Statele Unite cu grupul dvs. european de 60 de manageri cu experiență
 • e-Resources: baze de date online de e-learning
 • ECTS: 90
 • Limba: engleză
 • Facultate: Marea Britanie International
 • Tutori: profesori din zona de sprijin Suport personal pentru îndrumători
 • Taxa: 46.500 €, Early Bird pentru ofertele acceptate cu două luni înainte de începerea programului: 39.000 € - excluzând întotdeauna costurile de călătorie.

Fii liderul pe care vrei să fii

MBA Henley Executive - Global este o experiență intensă și plină de satisfacții. Este provocator, stimulant și relevant. În multe cazuri, se schimbă viața.

Triplu acreditat de AMBA, EQUIS și AACSB, și printre cele mai renumite MBA-uri din lume, Henley Executive MBA - Global este conceput pentru a vă ajuta să obțineți cele mai bune rezultate posibile în afaceri și în viață. Beneficiile pot fi măsurate clar, oferind un ROI substanțial pentru dvs. personal și, mai pe larg, companiei dumneavoastră.

MBA Henley Executive - Global este pentru manageri experimentați și ambițioși, care caută să-și dezvolte competențele de conducere și management. Programul este structurat pentru a vă permite să continuați să lucrați cu normă întreagă și să vă studiați MBA part-time, conectând învățarea la problemele organizatorice actuale la nivel mondial și relevante. Este ideal dacă nu sunteți în imposibilitatea de a lua timp semnificativ din locul de muncă pentru a studia și doriți o flexibilitate mai mare în ceea ce privește cum, când și unde obțineți gradul dvs. de MBA. Pe parcursul celor 21 de luni ale programului, veți studia și împărtăși experiențe cu profesioniști similari dintr-o mare varietate de medii manageriale, industrii de afaceri și locații internaționale.

Imbarcați-vă pe Henley Executive MBA - Global pentru o experiență îmbogățitoare care vă va conecta la afaceri globale și la o rețea mondială. Vei găsi una dintre cele mai valoroase investiții în tine pe care le poți face.

Prezentare generală a programului - Modular, Internațional

MBA Henley Executive - Global este un program de masterat part-time, livrat prin studii individuale și de grup, ateliere față în față și resurse de învățare electronică 24/7.

Programul este format din trei etape cheie (90 ECTS) cu o structură opțională de premiere la finalizarea cu succes a fiecărei etape:

Etapa 1: Fundații fundamentale de afaceri (certificat)

Veți afla despre aspectele de bază ale afacerii gestionării unei organizații, cum ar fi gestionarea persoanelor, operațiunile și finanțele. Această etapă vizează dezvoltarea unei fundații puternice într-o serie de funcții de afaceri.

Etapa 2: Strategie

În această etapă, veți obține o mai bună cunoaștere a managementului părților interesate și a contextului din jurul alegerilor de afaceri necesare pentru a forma o strategie robustă.

Etapa 3: Preluarea leadershipului la un nivel superior (master)

Veți examina complexitățile schimbării în organizații și cum să influențați și să conduceți o companie prin intermediul acestora.

Programul pune accent pe conceptele generale de conducere, motiv pentru care modulul de dezvoltare personală curge prin toate etapele MBA Henley Executive - Global, permițând un proces integrat de creștere personală.

Atelierele sunt conduse de membrii facultății noastre de clasă mondială din Marea Britanie și International Fellow Network. În timpul studiilor, veți scrie nouă misiuni individuale, concepute pentru a vă îmbunătăți eficacitatea pe termen lung. Atribuțiile oferă posibilități de deschidere a ochilor pentru a integra teoria cu practica și pot fi aplicate imediat cu impact maxim la locul de muncă.

Henley Executive MBA - Global este organizat în jurul modulelor de studiu care oferă un cadru cuprinzător și larg pentru studiile dvs.:

Primul stadiu
 • Fundații fundamentale de afaceri
 • Conducere
 • Gestionarea proceselor
 • Gestionarea resurselor financiare - a rămâne
 • în afaceri Managing People - Promovează creativitatea
Etapa a doua
 • Strategie
 • Strategie - explorarea pârghiilor
 • Afaceri internaționale - mutarea călătoriei de studiu China sau Statele Unite
 • Marketing strategic - Accesarea piețelor
 • Reputație corporativă
 • Călătorie de studiu Africa de Sud - Conducere cu umanitatea
Etapa a treia
 • Luând conducerea la un nivel superior
 • Conducere
 • Provocarea cercetării în management - integrarea cu accentul
 • Modulul electiv

În plus, există o serie de module elective care vă permit să vă specializați, o companie aplicată sau un proiect în companie și două vizite internaționale de studiu

Henley Executive MBA - Global începe de două ori pe an, în martie și octombrie și este vizat să dureze 21 de luni, cu posibilitatea unei prelungiri de 9 luni.

Experiență de învățare - teoria testării în practică

Programul combină cunoștințele teoretice și cele reale ale academicienilor noștri. Oferă învățare practică aplicată, cu scopul de a aduce afaceri la viață, asigurând o experiență de învățare riguroasă și rotunjită.

Înțelegem în cariera ta, este posibil să fi fost deja „acolo, a făcut asta”. Aceasta susține convingerea noastră că cele mai semnificative idei provin din învățare prin acțiuni. Ne organizăm predarea în jurul dilemelor și alegerilor de afaceri din lumea reală.

Cei care lucrează în timp ce studiază MBA-Global la Henley Executive - sunt capabili să redea angajatorilor o valoare semnificativă. Cunoștințele și abilitățile pe care le dezvolți din programul nostru extrem de practic pot fi aplicate imediat la locul de muncă. Sarcinile evaluate se pot baza pe problemele curente, creând o contribuție valoroasă pentru organizația dvs.

Henley Executive MBA - Global oferă abilități, cunoștințe și conexiuni tangibile, semnificative și de durată.

Colaborare

Henley se mândrește cu reputația sa de a fi inclusiv, prietenos și de susținere. Henley pune accentul pe colaborare și nu pe concurență. MBA Henley Executive - Global este extrem de participativ și interactiv - prețuim atât contribuțiile individuale, cât și învățarea bazată pe echipă. Membrii programului provin dintr-o serie de sectoare diferite, cu abilități și orientări culturale diverse, ceea ce creează inevitabil provocări pentru echipe pe parcurs.

Coaching

Vă oferim instruire în lucrul în echipă, procesele de management, influențarea abilităților, managementul de proiect, facilitarea și rezolvarea conflictelor - toate abilitățile vitale pentru ca dumneavoastră să vă reveniți la propriul loc de muncă.

Dezvoltare personala

La Henley, recunoaștem că unul dintre obiectivele dvs. cheie este să vă dezvoltați ca individ. Lucrăm cu punctele tale forte pentru a dezvolta și perfecționa abilitățile de management și pentru a ne pregăti pentru provocările conducerii superioare. Considerăm dezvoltarea personală ca coloana vertebrală a programului nostru, nu ca un modul care trebuie studiat separat.

Tutorii personali

În timpul studiilor, veți fi antrenat și susținut de îndrumătorii noștri personali. Ei lucrează îndeaproape cu dvs. pentru a vă sprijini în fiecare aspect al eforturilor dvs. de învățare și dezvoltare personală și vă vor ajuta să progresați prin program.

Rețeaua dvs. globală de asistență - În și dincolo de program

În MBA Henley Executive - Global, sunteți parte a trei rețele de partajat, învățat și dezvoltat în program: o rețea regională „casă”, o „rețea europeană” și rețeaua unică de absolvenți globali a lui Henley.

Colaborarea dintre industrii, medii funcționale și specialisme este un aspect cheie al învățării în MBA Henley - Global. Pentru a favoriza acest schimb, colaborați la trei niveluri:

„Rețeaua dvs. regională de locuințe”

Fiecare student alege un campus de acasă din campusurile Henley din Munchen, Copenhaga, Helsinki și Henley în Marea Britanie. În acest campus acasă, ei studiază aproximativ un program (32 de zile). La München, atelierele sunt livrate de obicei joi până duminică în campusul Henley Germany de la Maximilianstraße 40 din centrul orașului München. În aceste ateliere, aproximativ 15 studenți se adună pentru ateliere intense. Aceste dimensiuni în mod deliberat mici asigură atenție individuală și sesiuni extrem de interactive. În prezent, programele din Munchen reunesc profesioniști din 15 țări.

„Rețeaua ta europeană”

Atelierele regionale sunt completate de ateliere în care studenții din Munchen se întâlnesc cu colegii lor din Copenhaga, Finlanda și Marea Britanie în cadrul unor ateliere comune cu 60 de studenți. Acestea au loc în Marea Britanie (4 7 zile), Copenhaga (4 zile), Africa de Sud (7 zile) și China / Statele Unite (7 zile) și permit experiențe internaționale și interculturale bogate și intense.

Rețeaua dvs. de Alumni

Din prima zi a programului, studenții noștri se alătură rețelei de absolvenți Henley de peste 76.000 de studenți din întreaga lume. Au acces la experiență, experiență și oameni distractivi atât pentru muncă, cât și pentru petrecerea timpului liber. Conectivitatea dintre aliați este asigurată prin intermediul comunității online Henley Live.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Henley Business School Germany supports people in shaping the 21st century with others. The 21st century offers a wide array of opportunities and many people observe them with a mixture of enthusiasm ... Citeste mai mult

Henley Business School Germany supports people in shaping the 21st century with others. The 21st century offers a wide array of opportunities and many people observe them with a mixture of enthusiasm and scepticism. Do they ask themselves? What shall I do? Which opportunities do I seize? Which not? And what’s the basis for my decision? Many people can’t answer these questions. They did not learn this at school or university. We at Henley support these people in answering these questions in several ways. Citește mai puţin