Read the Official Description

Prezentare generală

EFMD Equis Accredited

Vă pregătește pentru provocările legate de organizarea și gestionarea serviciilor complexe de asistență medicală, Executive MBA Healthcare noastre a fost numit de Academia de Leadership NHS.

Proiectat pentru cei care doresc să continue să se concentreze asupra sectorului de sănătate, beneficiind totodată de o educație largă în domeniul MBA, vă dezvoltă competența de a genera valoare, îmbunătățește eficiența organizațională și îmbunătățește capacitatea dvs. de a lucra cu alții pentru a obține schimbări reușite.

Împreună cu modulele de la programul Executive MBA, cei care se concentrează pe asistența medicală vor întreprinde două module special concepute. Modulele sunt conduse de cadre universitare a căror cercetare se concentrează în mod special asupra managementului asistenței medicale și experților invitați din sectorul sănătății.

Această specializare este susținută de Centrul de Business School pentru Inovare în Sănătate, Leadership și Învățare , un centru de conducere pentru cercetarea în management și organizații în domeniul asistenței medicale. Acesta vă va oferi o perspectivă generală de gestiune asupra funcțiilor unei afaceri și a modului în care acestea pot fi integrate într-un mediu în continuă schimbare, împreună cu o cunoaștere actuală și înțelegere a operațiunilor unei întreprinderi și abilitățile practice de care aveți nevoie lor. Membrii cursului au de obicei o experiență de management de cel puțin cinci ani, în timp ce media este mai mare de 10 ani.

Studenții noștri Executive MBA provin din întreaga lume, inclusiv Africa, Australia, Europa și Orientul Îndepărtat, și Marea Britanie. Veți studia alături de participanți din organizații private, publice și non-profit, oferind o gamă largă de experiențe, perspective proaspete privind problemele de afaceri și oportunități de rețea excepționale.

Locația ideală din Nottingham și legăturile de transport excelente permit managerilor localizați oriunde în Marea Britanie sau în străinătate să participe.

Pe măsură ce apreciem că trebuie să vă planificați cu atenție programul Executive MBA pentru a se potrivi cu munca dvs. și alte angajamente, vă oferim flexibilitate maximă, permițându-vă să vă adaptați studiile la stilul dumneavoastră de viață. Puteți alege între mai multe puncte de plecare pe parcursul întregului an, puteți modifica numărul de module pe care le faceți în fiecare an în funcție de angajamentele dvs. și puteți distribui costul prin plata fiecărui modul pe măsură ce progresați.

"Flexibilitatea de a alege modulele pe care am vrut să le fac sau de a le amâna câteodată mi-a permis să-mi încadrez studiile în viața personală și profesională. Ca cineva cu un loc de muncă exigent, flexibilitatea oferită de Nottingham și sprijinul tututorilor și a întregii echipe este incredibil de importantă.

Adam Brooks, Executive MBA
Directorul clinicii medicale, Centrul major de traume din East Midlands, Spitalele din Nottingham University NHS Trust

Fapte fundamentale

Detaliile Cursului

Veți lua o serie de module de bază, concepute pentru a îmbunătăți cunoștințele și abilitățile manageriale și două module de specialitate în domeniul sănătății. Modulele opționale vă permit să vă concentrați pe subiecte mai specifice, în funcție de interesele și cerințele dvs. de carieră.

Acest program implică lucrul cu membrii cursului dintr-o varietate de medii industriale și comerciale. Scopul său este de a vă îmbunătăți abilitățile de luare a deciziilor și de a crea manageri de cea mai înaltă calitate.

Modulele sunt oferite în mod obișnuit în timpul zilei și seara în fiecare an, cu câteva opțiuni intense disponibile în decurs de o săptămână. Etapa finală a Executive MBA Healthcare implică un proiect individual sau grup de management al asistenței medicale , cu un raport individual.

Evaluare

Veți fi evaluat printr-o combinație de cursuri și / sau un examen de două ore la sfârșitul semestrului relevant.

module

Etapa întâi: extinderea experienței manageriale

 • Contabilitate și finanțe
 • Economie de afaceri
 • Gestionarea oamenilor
 • Marketing
 • De gestionare a operațiunilor
 • Management strategic

Etapa a doua: aprofundarea experienței manageriale

 • Antreprenoriatul și creativitatea
 • Deciziile și organizațiile durabile

Specialist

 • Punerea în funcțiune și reproiectarea serviciilor
 • Etica, guvernanța și riscurile

Doi din:

 • Management strategic strategic avansat: o abordare multi-perspectivă
 • Etică de afaceri
 • Business Intelligence în economia digitală
 • Jocuri și strategii pentru afaceri
 • Managementul inovării
 • Turul de studiu internațional
 • Leadership și Managementul Schimbărilor
 • Dezvoltare personala
 • Management de proiect
 • Relații strategice de piață: construirea, gestionarea și valorificarea relațiilor de piață
 • Capitalul de risc și capitalul privat

Etapa a treia: Pregătiți-vă pentru cariera viitoare

 • Proiectul de management al sănătății

Modulele pe care le oferim sunt inspirate de interesele de cercetare ale personalului nostru și, ca rezultat, se pot schimba, de exemplu, din cauza dezvoltărilor de cercetare sau a schimbărilor legislative. Această listă este un exemplu de module tipice pe care le oferim, nu o listă definitivă.

Cariere

Acreditare profesională

NHS Leadership Academy

Acest curs a fost desemnat de către alt = "Academia de Leadership NHS ca parte a programului NHS MBA.

Destinații de carieră

MBA noastră oferă o platformă excelentă pentru îmbunătățirea carierei, schimbarea carierei sau activități antreprenoriale.

Destinațiile absolventului includ:

 • consultanță in management
 • Finante si Contabilitate
 • resurse umane
 • Vanzari de marketing
 • tehnologia de informație
 • operațiunilor și logisticii

Companiile și organizațiile pe care absolvenții noștri au continuat să le lucreze includ Accenture, Apple, Bosch, Credit Suisse, Deloitte, EY, Fidelity Bank, HSBC, Crucea Roșie și Grupul Santander.

Carieră postuniversitară

Studenții MBA beneficiază de sprijinul echipei de carieră postuniversitară, care vă va ajuta să explorați opțiunile de carieră și să vă dezvoltați planurile de carieră viitoare. Programul de dezvoltare personală și profesională MBA combină activitățile de dezvoltare a carierei și dezvoltarea competențelor, completate de consultări individuale în carieră și evenimente de networking.

Printr-o combinație de studii academice și suportul carierei oferite, MBA oferă o platformă excelentă pentru îmbunătățirea carierei, schimbarea carierei sau activitățile antreprenoriale.

Capacitatea de angajare și salariul mediu inițial

91,1% dintre studenții postuniversitari de la Nottingham University Business School, care au fost disponibili pentru ocuparea forței de muncă sau au continuat studiile în termen de șase luni de la absolvire. £ 25,000 a fost salariul mediu de pornire, cel mai mare fiind de £ 57,200. Acest lucru reflectă salariile mai mari obținute de MBA-urile noastre care au experiență profesională de mai mulți ani înainte de a-și desfășura studiile. *

* Destinații cunoscute de postuniversitare de zi cu normă întreagă 2016/17. Salariile se calculează pe baza mediei celor angajați cu normă întreagă în Marea Britanie.

Cerințe de intrare

2: 1 (sau echivalent internațional) în orice disciplină cu calificări profesionale relevante, de asemenea, luată în considerare; plus cinci ani de experiență de lucru cu normă întreagă

Limba engleză

IELTS: 6,5 (nu mai puțin de 6,0 în orice element)

Program taught in:
Engleză
Last updated October 3, 2018
Acest curs este
Start Date
Open Enrollment
Duration
2 - 4 anii
Part-time
Price
24,975
£ 24,975
Deadline
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
End Date
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
End Date