Executive MBA Healthcare

Generalități

Programul de descriere

Prezentare generală

Vă pregătește pentru provocările legate de organizarea și gestionarea serviciilor complexe de asistență medicală, Executive MBA Healthcare noastre a fost numit de Academia de Leadership NHS.

Proiectat pentru cei care doresc să continue să se concentreze asupra sectorului de sănătate, beneficiind totodată de o educație largă în domeniul MBA, vă dezvoltă competența de a genera valoare, îmbunătățește eficiența organizațională și îmbunătățește capacitatea dvs. de a lucra cu alții pentru a obține schimbări reușite.

Împreună cu modulele de la programul Executive MBA, cei care se concentrează pe asistența medicală vor întreprinde două module special concepute. Modulele sunt conduse de cadre universitare a căror cercetare se concentrează în mod special asupra managementului asistenței medicale și experților invitați din sectorul sănătății.

Această specializare este susținută de Centrul de Business School pentru Inovare în Sănătate, Leadership și Învățare , un centru de conducere pentru cercetarea în management și organizații în domeniul asistenței medicale. Acesta vă va oferi o perspectivă generală de gestiune asupra funcțiilor unei afaceri și a modului în care acestea pot fi integrate într-un mediu în continuă schimbare, împreună cu o cunoaștere actuală și înțelegere a operațiunilor unei întreprinderi și abilitățile practice de care aveți nevoie lor. Membrii cursului au de obicei o experiență de management de cel puțin cinci ani, în timp ce media este mai mare de 10 ani.

Studenții noștri Executive MBA provin din întreaga lume, inclusiv Africa, Australia, Europa și Orientul Îndepărtat, și Marea Britanie. Veți studia alături de participanți din organizații private, publice și non-profit, oferind o gamă largă de experiențe, perspective proaspete privind problemele de afaceri și oportunități de rețea excepționale.

Locația ideală din Nottingham și legăturile de transport excelente permit managerilor localizați oriunde în Marea Britanie sau în străinătate să participe.

Pe măsură ce apreciem că trebuie să vă planificați cu atenție programul Executive MBA pentru a se potrivi cu munca dvs. și alte angajamente, vă oferim flexibilitate maximă, permițându-vă să vă adaptați studiile la stilul dumneavoastră de viață. Puteți alege între mai multe puncte de plecare pe parcursul întregului an, puteți modifica numărul de module pe care le faceți în fiecare an în funcție de angajamentele dvs. și puteți distribui costul prin plata fiecărui modul pe măsură ce progresați.

Află mai multe.

Detaliile Cursului

Veți lua o serie de module de bază, concepute pentru a îmbunătăți cunoștințele și abilitățile manageriale și două module de specialitate în domeniul sănătății. Modulele opționale vă permit să vă concentrați pe subiecte mai specifice, în funcție de interesele și cerințele dvs. de carieră.

Acest program implică lucrul cu membrii cursului dintr-o varietate de medii industriale și comerciale. Scopul său este de a vă îmbunătăți abilitățile de luare a deciziilor și de a crea manageri de cea mai înaltă calitate.

Modulele sunt oferite în mod obișnuit în timpul zilei și seara în fiecare an, cu câteva opțiuni intense disponibile în decurs de o săptămână. Etapa finală a Executive MBA Healthcare implică un proiect individual sau grup de management al asistenței medicale , cu un raport individual.

Evaluare

Veți fi evaluat printr-o combinație de cursuri și / sau un examen de două ore la sfârșitul semestrului relevant.

Cerințe de intrare

2: 1 (sau echivalent internațional) în orice disciplină cu calificări profesionale relevante, de asemenea, luată în considerare; plus cinci ani de experiență de lucru cu normă întreagă

Limba engleză

IELTS: 6,5 (nu mai puțin de 6,0 în orice element)

Cariere

Acreditare profesională

Acest curs a fost numit de Academia de Leadership NHS, ca parte a programului NHS MBA.

Destinații de carieră

MBA noastră oferă o platformă excelentă pentru îmbunătățirea carierei, schimbarea carierei sau activități antreprenoriale.

Destinațiile absolventului includ:

  • consultanță in management
  • Finante si Contabilitate
  • resurse umane
  • Vanzari de marketing
  • tehnologia de informație
  • operațiunilor și logisticii

Companiile și organizațiile pe care absolvenții noștri au continuat să le lucreze includ Accenture, Apple, Bosch, Credit Suisse, Deloitte, EY, Fidelity Bank, HSBC, Crucea Roșie și Grupul Santander.

Carieră postuniversitară

Studenții MBA beneficiază de sprijinul echipei de carieră postuniversitară, care vă va ajuta să explorați opțiunile de carieră și să vă dezvoltați planurile de carieră viitoare. Programul de dezvoltare personală și profesională MBA combină activitățile de dezvoltare a carierei și dezvoltarea competențelor, completate de consultări individuale în carieră și evenimente de networking.

Printr-o combinație de studii academice și suportul carierei oferite, MBA oferă o platformă excelentă pentru îmbunătățirea carierei, schimbarea carierei sau activitățile antreprenoriale.

Ultima actualizare Februarie 2019

Despre facultate

Part of one of the world's top universities, the Faculty of Social Sciences offers a diverse range of undergraduate and postgraduate courses across business, economics, education, geography, law, poli ... Citeste mai mult

Part of one of the world's top universities, the Faculty of Social Sciences offers a diverse range of undergraduate and postgraduate courses across business, economics, education, geography, law, politics and international relations, and sociology and social policy. Citește mai puţin

Acreditări