Crearea unor rezultate mai bune

Henley Executive MBA este o experiență intensă și plină de satisfacții. Este provocator, stimulativ și relevant. În multe cazuri, este schimbarea vieții.

Triple acreditat de AMBA, EQUIS și AACSB și printre cele mai renumite MBA din lume, Henley Executive MBA este conceput pentru a vă ajuta să obțineți cele mai bune rezultate posibile în afaceri și în viață. Beneficiile pot fi măsurate în mod clar, oferindu-vă o rentabilitate semnificativă pentru dvs. personal și, în general, pentru compania dvs. Henley Executive MBA este singurul program de MBA din Finlanda care oferă o diplomă de masterat.

Folosiți expertiza recunoscută la nivel mondial în domeniul afacerilor internaționale, conducerii, reputației corporative și finanțării internaționale. Aflați cum să gândiți strategic și să câștigați mai multă încredere. Ne vom implica la fiecare nivel, prin coaching și dezvoltare personală, pentru a vă oferi încrederea și energia pentru a vă aborda provocările și concentrarea pe care trebuie să o atingeți.

Implicați-vă pe Henley MBA pentru o experiență îmbogățită care vă va conecta la afacerea globală și la o rețea mondială. Veți găsi una dintre cele mai valoroase investiții în dvs. pe care le puteți face.

Conform ultimelor clasamente, Henley Business School este cel mai apreciat furnizor de programe Executive MBA din Finlanda.

Henley Executive MBA

Henley Executive MBA este pentru manageri experimentați și ambițioși care doresc să-și dezvolte competențele de leadership și management. Programul este structurat astfel încât să vă permită să continuați să lucrați cu normă întreagă și să studiați cu part-time MBA, conectându-vă învățarea la problemele organizaționale actuale globale și relevante.

Este ideal dacă nu reușiți să pierdeți mult timp de la locul de muncă pentru a studia și doriți o mai mare flexibilitate în ceea ce privește modul în care, când și unde obțineți calificarea MBA.

Executive MBA este un program exclusiv oferit prin studiu individual și de grup, workshop-uri față-în-față și resurse de e-learning 24/7. Atelierele, cele mai multe dintre ele fiind livrate la Helsinki, sunt conduse de membrii facultății de clasă mondială din Marea Britanie și din Rețeaua Internațională de Femei. Nouă sarcini individuale, concepute pentru a spori eficiența pe termen lung, oferă oportunități de deschidere a ochilor pentru a integra teoria cu practica și pot fi aplicate imediat cu impact maxim la locul de muncă.

Programul pune accentul pe conceptele generale de leadership, motiv pentru care modulul de Dezvoltare Personală curge prin toate etapele Henley Executive MBA, permițând un proces integrat de creștere personală.

Veți fi susținuți de profesorii noștri personali și veți beneficia de avantajul de a fi parte a unei echipe de învățare cu experiență și ambițioasă. De asemenea, poate fi aleasă o vizită de studiu la nivel internațional.

De-a lungul celor 24 de luni ale programului, veți studia și împărtășiți experiențe cu profesioniști simt de la o gamă largă de medii managerială și de afaceri.

Experiență de învățare

Henley Executive MBA se concentrează în mod special asupra temelor de afaceri internaționale, leadership, management și reputația corporativă.

Un model de predare combinat, care reflectă dilemele din viața reală și alegerile de afaceri, precum și un amestec de învățare individuală și de grup, ateliere față în față și resurse de învățare electronică non-stop, nu numai că duc la o experiență de învățare mai completă, Echilibrează munca și studiul simultan, chiar și atunci când locuiesc sau lucrează în străinătate.

Programele noastre MBA combină cele mai bune în teoria academică cu proiecte practice și reale. Aceasta înseamnă că, pe lângă faptul că aveți o experiență de învățare remarcabilă, veți fi gata să puneți totul în practică imediat după ce vă întoarceți la locul de muncă.

La Henley, recunoaștem că vrei să te dezvolți pentru a te pregăti pentru provocările conducerii de afaceri, așa că în cadrul programelor există un element continuu de dezvoltare personală și de dezvoltare a carierei care să vă susțină călătoria.

De-a lungul studiilor, veți primi sprijin din partea personalului nostru din Finlanda și vom face parte dintr-o echipă de învățare cu profesioniști cu experiență.

Henley Executive MBA poate fi studiat pe trei continente. În prezent, programul este oferit în Finlanda, Danemarca, Germania, Irlanda, Malaysia, Malta, Marea Britanie și Africa de Sud.

De ce studiază Executive MBA la Henley?

Henley Executive MBA oferă avantaje multiple pentru dvs. și compania dvs.:

  • Diplomă de masterat de la o școală de afaceri recunoscută la nivel internațional, cu statut triplă acreditat
  • Experiența schimbătoare de viață, datorită concentrării puternice atât asupra capacităților personale de conducere, cât și asupra capacităților de management
  • Experiență internațională foarte bogată, inclusiv conținut de studiu, facultate și studenți
  • Într-adevăr, o plimbare plăcută cu alți manageri experimentați
  • Nouă sarcini relevante dezvoltă organizația dvs. din prima zi
  • Acces online la zeci de mii de resurse academice și de cercetare din industrie care susțin afacerea și studiile
  • Îmbunătățirea abilităților academice și de afaceri în limba engleză
  • Înlocuiți atelierele din alte birouri din străinătate
  • Pauzele de studiu sunt permise, dacă alte angajamente în viața se schimbă
DURATA: 24 luni + proiect de cercetare finală (flexibilitate de până la 7 ani)
Program predat în:
Engleză
Acest curs este Bazat în Campus
Duration
2 - 7 anii
Part time
Price
41,000 EUR
(TVA 0%, serviciu de educație scutit de TVA)
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date