Din nou lume nouă abordare pedagogică

Flexibilitatea pregătirii de astăzi: pentru fiecare ritmul și viața

 • 1 dinamic model: ateliere, ateliere și proiecte
 • ritm durabil 1: 1 seara pe săptămână (3 ore) + 1 sâmbătă pe lună (7h)
 • 1 de formare pentru manageri: timpul de instruire este compatibil cu obiectivele profesionale (15 până la 18 luni, în funcție de sistemul de siguranță de integrare)
 • 1 model de adaptabil: sistemul permite atât fața, că telecomanda pentru toate evenimentele, inclusiv proiecte pentru a face față oricărei neprevăzute
 • 1 flexibile de învățare: Este posibil să se ajungă la drum în timpul antrenamentului

„Plus“

 • Dezvoltare personală / Conducere
 • Coaching pentru realizarea proiectului profesional
 • Creșterea abilităților manageriale și tehnologice
 • O alegere de 4 MBA în centrul transformărilor digitale
 • O săptămână pe un "spot" International (New York, San Francisco sau Shanghai)

Inovator pedagogie Grupul Ionis potrivit pentru cele mai exigente directori

Prin aderarea la Executive MBA Ionis-STM, accesarea pedagogie IONIS: sistematizarea modului de proiect, ateliere de multiplicare și ateliere de lucru, intensives și imersiuni. Aceste metode au apărut în școlile noastre și s-au răspândit pe scară largă. LA Ionis-STM, acestea sunt adaptate la formarea de cadre pentru a respecta identitatea lor, în timp ce introducerea lor la aceste metode active de predare. Instructorii sunt toți profesioniștii de activitate la nivel înalt în contact zilnic cu tehnicile, abilitățile, cunoștințele și raționamentul pe care le transmit grupurile pe care le coachent într-o dinamică colectivă.

Titlu RNCP

Pentru fiecare dintre MBA, Ionis-STM ofera calitate de expert la nivel RNCP I.

Cine sunt acest MBA?

Pentru toate directori care doresc să meargă mai repede în înțelegerea problemelor contemporane și stăpânirea de soluții pentru a le rezolva. Ritmul a fost creat pentru a fi compatibile cu constrângerile grave, care sunt ale lor. Înșiși proiectat pentru era digitală, își păstrează soluțiile care permit flexibilitatea, singura garanție a finalizării cursului în condiții bune.

MBA obiectiv

Google, Facebook, YouTube, Dailymotion, LinkedIn, Instagram, paybal, eBay ... giganții de azi s-au născut startup ieri. aplicații tehnologice, servicii inovatoare oferite companiilor și persoanelor fizice sunt toate creațiile care ne însoțesc de zi cu zi și care sunt din inteligența și antreprenorilor îndrăznețe. MBA inovație și spirit antreprenorial vor forma „vizionari“, care va aduce oportunitati de afaceri pentru crearea de valoare, bunuri și servicii noi, piețe noi.

Acesta va instrui, de asemenea, cei care doresc să-și asume provocarea de a crea propria afacere și să le dea cunoștințele necesare pentru a stabili strategia de dezvoltare a acesteia, pentru a înțelege riscurile, de a conduce și motiva echipe să inoveze în mod constant. Experții MBA de management și de tren securitatea cibernetică, care vor fi în măsură să ofere un mediu sigur pentru mizele și provocările evoluția întreprinderii moderne.

Program predat în:
 • Limba franceza

Vezi 3 mai multe cursuri de la Ionis School of Technology and Management »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
15 - 18 luni
La zi
După locații
După dată