Executive MBA internațional

Generalități

Programul de descriere

Creat în 1992, pentru a forma lideri de afaceri, acest curs de pionierat are recunoaștere puternică în plan național și internațional. Este cursul definitiv pentru cei care s-au făcut alt MBA sau de a spori cunoștințele și abilitățile lor pentru o carieră internațională și caută un schimb intens de cunoștințe de la studenți mai experimentați din Brazilia.

FIA Executive MBA

Executive MBA International a obținut rezultate comparabile cu cele ale instituțiilor cele mai renumite din lume, în satisfacția studentului, potrivit evaluărilor de Executive MBA Consiliului SUA. În anul 2004, a devenit primul și singurul "Executive MBA" 100% brazilian să fie printre primele 100 de MBA Directorii din lume, potrivit Financial Times din Londra. De atunci, Executive MBA este un MBA regulat de afaceri sau "Executive Education" Începând cu anul 2003, Executive MBA International a devenit primul MBA brazilian care urmează să fie acreditat de către AMBA - Asociația de MBA din Regatul Unit, ca urmare cel mai mult standarde internaționale riguroase de educație de management. AMBA este acreditând școlile entitate de conducere în 80 de țări, printre care London Business School, INSEAD IMD printre altele. În Brazilia, FIA a înregistra în MEC - Ministerul Educației, ca o instituție de învățământ superior, și este acreditat de catre ANAMBA - Asociatia Nationala a MBA, entitatea care reunește primele 10 de programe de MBA în Brazilia, cu standardul internațional.

Încă de la începuturile sale în 1992, FIA este afiliat Consiliului Executive MBA SUA, prima institutie din Brazilia să urmeze standardele internaționale pentru Executive MBA. FIA este de asemenea semnatar al PRME - Principiile de educație de management responsabil, o organizație structurată de către Organizația Națiunilor Unite pentru a disemina conceptele de responsabilitate socială a întreprinderilor, o zonă în care avem un accent considerabil, diseminarea celor mai bune practici pentru mai mult de 17 de țări din Europa, Asia și cele două Americi.

Faceți click aici Pentru mai multe informații și / sau de a participa la procesul de selecție pentru a face un interviu și de a primi feedback de la unul dintre coordonatorii noștri

Faceți click aici pentru a vedea conținutul programului nostru

OBIECTIVE

Executive MBA International își propune să actualizeze și pentru a permite executivului să dezvolte gândirea critică, viziune strategică globală și capacitatea de a conduce procesele de schimbare în companii într-un mediu competitiv internațional.

metodologie

Cursul este oferit într-un mediu dinamic, propice învățării, care combină teoria și cazuri practice. Ele sunt utilizate în cazurile naționale și internaționale, în cadrul unui acord cu Harvard, abordarea problemelor reale cu care se confruntă companiile din ce în ce mai competitive piețe.

Rezultatele acestui program sunt comparabile cu cele mai prestigioase instituții de învățământ din lume, potrivit evaluărilor de Executive MBA Consiliului SUA.

În plus față de expertiza facultății sale, rezultatele sale de înaltă calitate din utilizarea unei metodologii de predare care se referă la instrumentele și tehnicile didactice și pedagogice recunoscute, cum ar fi:

 • metode participative, simulări și schimburi de experiență corespund aproximativ 50% din clasele
 • Acord cu Harvard pentru utilizarea de materiale didactice, articole, simulări și cazuri.
 • Lucra în grup la clasă și la distanță.
 • finalizarea proiectului de dezvoltare aplicat realității de afaceri.

PROGRAMUL

Cursul dureaza 20 de luni, cu volumul de muncă total de clasă 500 de ore și 100 de ore de la finalizarea lucrărilor. Activități în clasă sunt distribuite după cum urmează:

 • Timp de 20 de luni, cursuri de vineri după-amiaza și full-time în zilele de sâmbătă, la fiecare două săptămâni.
 • Până la două săptămâni intensive de cursuri în străinătate, în regiunile selectate.
 • Un program riguros, care vă permite să combinați studii internaționale standard cu munca lor.
 • cursuri internaționale și seminarii internaționale de competitivitate.
 • O secvență inovatoare: direcția companiei, organizarea și punerea în aplicare a standardului internațional.
 • Final MBA, care formează și transformă profesional, cetățean și societate, obținând o viziune globală și internațională
 • finalizarea proiectului: un plan de afaceri aplicat.
 • utilizați posibilitatea de credit de până la 4 opționale pentru studenții care mai târziu se alăture de Master Professional în Management.

Se estimează un angajament medie de 10 ore pe săptămână de studii individuale.

NOI CU UN PROGRAM PRIVIRI INOVATOR!

EMBA_Diagrama
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Launched in 1980, the Future Studies Program supports both public and private organizations in improving their planning processes to better forecast and deal with changes in their business environment ... Citeste mai mult

Launched in 1980, the Future Studies Program supports both public and private organizations in improving their planning processes to better forecast and deal with changes in their business environment and implement opportunities for the construction of their desired future. PROFUTURO is responsible for the premium international MBA programs in Brazil. Our team works with the highest international standard in providing MBAs and short duration programs, as well as in-company courses, designed to meet each individual company’s needs. The extensive background in research, contributes significantly to companies with consulting knowledge backed by advanced prospective methodologies adequate to the specific characteristics and conditions they face. Citește mai puţin
Sao Paulo , Sao Paulo + 1 Mai mult Mai Puțin

Acreditări