Executive MBA LATAM

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Executive MBA LATAM este un program part-time care internaționalizează și promovează cariera participanților săi, creând o valoare imediată pentru organizațiile lor.

Se caracterizează ca fiind singurul cu focalizare largă și exclusivă în America Latină, sub un amestec formular modular. Programul este destinat profesioniștilor cu o experiență managerială de cel puțin 5 până la 6 ani, care au preocuparea de a vedea America Latină ca o piață și de a căuta noi orizonturi în cariera sau organizația lor.

Programul nostru

 • 12 luni
  Modul de îmbinare modulară.
 • 7 module față-în-față de o săptămână
  Chile, Columbia, Brazilia, Panama, Mexic * și Miami *.
 • Urmărit la profesioniștii de vârf
  Cu 5 ani de experiență managerială.
 • Singurul director executiv de MBA, cu un accent larg și exclusiv în America Latină.

* Sub rezerva modificării.

O facultate internațională recunoscută pe scară largă

 • Abilitatea sa unică de a combina gândirea academică cu rezolvarea problemelor reale.
 • Cercetare de nivel înalt susținută de industrie și sectorul public.
 • Abordare practică care combină avangarda cunoștințelor manageriale cu aplicabilitatea reală.

Puncte de întâlnire

 • Orașe din America Latină, cu un nivel ridicat de activitate și potențial de dezvoltare.
 • Principalele companii din regiune.

O comunitate vibrantă de

 • Activități de cercetare, antreprenoriat și de învățare care implică companii multinaționale de conducere.
 • Platforme care promovează generarea, difuzarea și aplicarea ideilor.

Un program internațional, transformat și aplicat realității companiei în sine.

Un program internațional, transformat și aplicat realității companiei în sine.

Îmbogățirea în provocările și oportunitățile oferite de principalele economii și sectoare ale Americii Latine.

Coaching individual pentru dezvoltarea abilităților și abilităților.

Evaluarea oportunităților țărilor de proiect, elaborate pe parcursul programului cu asistenți, profesori și agenți locali din fiecare țară.

Rețeaua de calibru de absolvenți UAI din LATAM.

Învățarea reală pentru lumea reală: dezvoltați un proiect real aplicat organizației dvs. pe tot parcursul programului, cu sprijinul facultății.

114557_16.jpg

Informații generale

preț

 • Preț: 45.000 USD

Locul de realizare

 • Modulele "face-to-față" vor avea loc în principalele capitale ale Americii Latine: Santiago, Bogotá, Sao Paulo, Panama City, Mexico City * și Miami *.

* Sub rezerva modificării.

Datele și orele

 • Început: septembrie 2020.
 • Termen: septembrie 2021.
 • Program: Module față-în-față de la 9:00 a.m. la 7:00.

Ecran curricular

114483_malla_emba_latam.png

Structura programului

Înainte de program

Există o pregătire prealabilă pentru acei participanți care doresc să revizuiască fundamentele managementului. Acest preparat este predat în format amestecat și vă permite să vă confruntați cu provocatoare Executive MBA LATAM UAI cu garanții.

În paralel, participanții lucrează pe două fronturi, prima se referă la provocările lor personale și profesionale ca directori și manageri; al doilea se referă la provocările sectoriale cu care se confruntă organizațiile lor.

Lucrarea precedentă permite personalizarea și individualizarea lucrărilor integrate și a proiectelor individuale la nevoile de dezvoltare a carierei fiecărui elev.

În timpul programului

Programul începe cu un atelier interdisciplinar axat pe aprofundarea domeniului de afaceri și instituțional al Americii Latine. Acesta trece prin module conceptuale, dezvoltarea de proiecte aplicate, ateliere de conducere și ateliere de autocunoaștere, digitalizare și inovare, precum și relații cu cele mai importante companii din LATAM. EMBA LATAM se termină cu un atelier de integrare strategică și evaluarea lucrărilor finale efectuate pentru organizațiile asistenților.

Management și afaceri

Primele module abordează principiile fundamentale ale mediului, afacerii și organizării. Sunt discutate și analizate provocările și tendințele afacerii, strategia de afaceri, comportamentul și motivația organizației, analiza financiară pentru luarea deciziilor și conducerea și schimbarea. Oferă o perspectivă funcțională asupra marketingului, finanțării, inovării și designului, operațiunilor și managementului capitalului uman pentru a genera strategii în fiecare domeniu.

Cunoștințe aplicate companiei proprii

Investiția într-un MBA trebuie să ofere o întoarcere asistentului și companiei. Pe tot parcursul programului și într-un mod cumulat, participantul generează și procesează informații interne și externe ale organizației lor.

La sfârșitul programului, participantul va avea noi idei, strategii și planuri de execuție pentru provocările companiei. Proiectele individuale aplicate organizației în sine servesc la evaluarea majorității ramurilor. La sfârșitul programului, cunoștințele și învățarea sunt concentrate într-un document de mare impact pentru organizația dvs.

Business Vanguard

Elective personalizează curriculumul la interesele specifice ale asistentului. Compasul Moral se confruntă cu elevi cu dileme morale și valoroase, reflectând asupra managementului și conducerii în mediul actual. Proiectul termenului de program permite integrarea cunoștințelor anterioare și aplicarea lor pentru rezolvarea problemelor proprii ale companiei.

Dezvoltarea personală

De-a lungul EMBA, elevul participă la un program complet de coaching cu intervenții la nivel personal și de grup, care începe cu o evaluare a directorilor de clasă mondială, unde compară, evaluează și înțelege punctele forte și punctele slabe, pentru a consolida și să vă gestionați cariera managerială și stilul de conducere. Acest program este completat de ateliere care dezvoltă abilități de comunicare, cum ar fi atelierele "Comunicare eficientă" și "Branding personale".

După Program

Rețeaua Internațională

Începând cu prima zi, participanții la EMBA LATAM UAI fac parte din cea mai mare rețea de afaceri al absolvenților din America Latină, care permite accesul la piețele și rețelele regionale.

actualizare

Studenții au posibilitatea de a continua formarea prin participarea la cursuri elective de promovare viitoare a EMBA LATAM UAI și participarea la discuțiile de continuitate.

114550_FH6.jpg

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

La Escuela de Negocios de la Universidad Adolfo Ibáñez fue fundada en 1953 en la ciudad de Valparaíso y a lo largo de más de 65 años de trayectoria, se ha consolidado como una de las escuelas de negoc ... Citeste mai mult

La Escuela de Negocios de la Universidad Adolfo Ibáñez fue fundada en 1953 en la ciudad de Valparaíso y a lo largo de más de 65 años de trayectoria, se ha consolidado como una de las escuelas de negocios más prestigiosas de Chile y de Latinoamérica, convirtiéndose en un referente a nivel regional y también global. Citește mai puţin
Santiago , Viña del Mar , Las Condes + 2 Mai mult Mai Puțin