Executive MBA la nivel mondial (Gemba)

Generalități

3 locații disponibile

Programul de descriere

Sărbătorind aniversarea a zecea aniversare, programul Global Executive MBA (GEMBA) este un curs de studiu de 18 luni oferit începând cu anul 1997 printr-un parteneriat între Universitatea din Washington Business School și Institutul de Management Sangnam din Școala de Afaceri Yonsei. GEMBA oferă managerilor cu experiență o educație de MBA excepțională și o expunere internațională esențială. Acest program este deschis oricui, din întreaga lume, care îndeplinește cerințele de admitere și care are capacitatea de a studia în Coreea și Statele Unite.

Prezentare generală a programului

În fiecare lună, 35-40 de directori încep programul de MBA la nivel internațional de 18 luni la Universitatea Yonsei din Seul. Managerii cu potențial de leadership și abilitățile demonstrate de limbă engleză petrec șase luni intensive de învățare a principiilor și practicilor de afaceri la Institutul de Management Sangnam înainte de a veni la Seattle la începutul lunii iulie.

În timpul trimestrului de vară de la Universitatea din Washington, elevii sunt introduși în comunitatea Seattle și sunt înscriși la cursuri de limbă engleză și un curs de comunicare de afaceri pentru manageri internaționali. Începând cu sfârșitul lunii septembrie, managerii petrec nouă luni studiind o serie de cursuri de bază și elective absolvent despre strategiile globale de management.

În iunie, după finalizarea cu succes a cerințelor programului, studenții Global Executive MBA participă la ceremoniile de absolvire la Universitatea din Washington. Ei au obținut o diplomă de MBA la Universitatea din Washington și un certificat comun de la Universitatea Yonsei și Universitatea din Washington.

Beneficii organizaționale

Programul Global Executive MBA nu oferă decât o educație superioară pentru persoanele fizice. GEMBA oferă lideri mai puternici, directori cu o mai bună legătura în rețea și acces la cercetare de management de vârf. Companiile ale căror angajați se află în programul GEMBA beneficiază pentru că câștigă instrumentele și conceptele necesare pentru a duce organizațiile lor la nivelul următor și dezvoltă și experimentează o perspectivă globală asupra afacerilor și culturii.

În sprijinul educației angajaților, angajatorii fac o decizie înțeleaptă de afaceri. Această investiție va aduce profituri sub forma unor decizii mai bune, idei inovatoare și a unor noi procese și integrarea cercetării de vârf în operațiunile unei companii. Valoarea educației, aplicabilitatea imediată și rețeaua profesională dobândită reprezintă beneficii clare atât pentru participanți, cât și pentru angajatori. Angajatorii primesc o revenire rapidă a investiției lor, pe măsură ce noile concepte sunt puse în practică.

Companiile sponsorizate constată, de asemenea, că susținerea participării la programul Global Executive MBA contribuie, de asemenea, la atragerea și reținerea angajaților talentați și la pregătirea lor pentru roluri viitoare de conducere în cadrul companiei.

Curriculum

Universitatea Yonsei


Predată de facultatea Yonsei, nucleul analizează fundamentele managementului afacerilor. Elevii primesc instrucțiuni inițiale în analiza economică și financiară, rolul indivizilor într-o organizație, managementul marketingului, finanțele corporative și contabilitatea managerială. Studiază, de asemenea, marketingul consumatorilor, gestionarea operațiunilor și modul în care oamenii se comportă în sistemele de lucru. De asemenea, aceștia învață metode de analiză a datelor, dobândesc abilități practice utilizând computerele și Internetul și explorează tehnologia informației. Cursurile de la Universitatea Yonsei sunt împărțite în trei categorii: Studiu pre-MBA, Cursuri de fundație și Cursuri funcționale.

Universitatea din Washington


Studiul de la Universitatea din Washington va include trei mari componente academice: Business English, Cursuri Core GEMBA și Cursuri MBA Elective. În plus, elevii GEMBA sunt obligați să participe la 16 ore de slujire în folosul comunității și o serie de conversații interculturale în curs de prânz pe teme contemporane.

În primul trimestru, elevii se înscriu într-un curs intensiv de limbă engleză și unul sau două cursuri principale de afaceri. În timpul sezonului de toamnă, iarnă și primăvară, elevii se înscriu într-o combinație de cursuri principale și elective. Cursurile de bază sunt personalizate în special pentru studenții GEMBA și se bazează pe învățarea care a avut loc la Universitatea Yonsei. Cursurile opționale sunt deschise elevilor GEMBA pentru a lua împreună cu alți studenți la Universitatea din Washington. Elevii sunt încurajați să gândească în linii mari la planificarea studiilor la Universitatea din Washington, să se bazeze pe o experiență educațională sau profesională anterioară și să se dezvolte în domenii care le oferă un grad mai ridicat de versatilitate și competență.

Învățarea serviciilor este o componentă importantă a experienței educaționale. Fiecare student trebuie să se angajeze voluntar în comunitate pentru un total de 16 ore. Scopul acestei cerințe este de a oferi fiecărui elev GEMBA o experiență cu americanii în afara contextului universitar. Această experiență de "învățare în serviciu" va contribui la capacitatea lor de a vorbi în limba engleză și va oferi, de asemenea, o mai bună apreciere a vieții de zi cu zi din Statele Unite.


Ultima actualizare Sept 2017

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The Michael G. Foster School of Business at the University of Washington, located in Seattle, ranks among the top business schools in the United States. Founded in 1917, the School has more than 46,00 ... Citeste mai mult

The Michael G. Foster School of Business at the University of Washington, located in Seattle, ranks among the top business schools in the United States. Founded in 1917, the School has more than 46,000 alumni. Each year about 2,500 students enroll in our undergraduate and graduate programs, and over 1,000 participate in Executive Education. Mission Statement We are an entrepreneurial learning community dedicated to the creation, application, and sharing of knowledge that places special emphasis on dynamic and global business environments. Citește mai puţin
Seattle , Seul , San Francisco + 2 Mai mult Mai Puțin