Executive MBA la nivel mondial

Generalități

Programul de descriere

MBA Executiv

Executive MBA (Master of Business Administration) la AVT este o călătorie îmbogățită care vă permite să vă perfecționați abilitățile manageriale în timp ce explorați rolurile schimbătoare ale liderilor în mediul de afaceri dinamic de astăzi.


MBA este un program de 18 luni în două părți:

 • Partea 1 este ACB care durează șase luni / 650 ore de învățare.
 • Partea 2 este MBA care durează încă 12 luni / 1.300 de ore de studiu și se bazează pe finalizarea cu succes a programului CBA.

Prima parte a Executive MBA include un studiu plăcut, de deschidere a ochilor, la Cambridge, din Boston, Massachusetts, Statele Unite ale Americii.

De asemenea, clasa Executive MBA călătorește la Shanghai pentru o scufundare pe piața chineză.

MBA la AVT:

 • Un grad executiv intensiv, post-universitar.
 • Un mediu dinamic și interesant în care să înveți - de la turneul de studiu către SUA și China, la instrumentele de învățare online și bibliotecile, la facilitățile de clasă de ultimă oră.
 • Facultatea de la școlile de afaceri din America, fiecare autoritate recunoscută în domeniile lor.
 • Dimensiuni mai mici pentru a promova învățarea optimă.
 • Metoda de învățare a cazurilor din Harvad stimulează cursurile pentru a crea oportunități optime pentru învățare.
 • Participanții condamnați oferă o experiență colectivă valoroasă.

Un program internațional, acreditat, de MBA

AVT este una dintre cele mai importante școli de afaceri scandinave pentru directori ambițioși. Cu o acreditare internațională de MBA de către Asociația de MBA (AMBA) , instituția noastră se alătură unui grup exclusiv de școli de înaltă calitate din întreaga lume.

Este MBA potrivit pentru tine?

Tema AVT Executive MBA este "Conducerea responsabilă într-o lume globalizată", care este inspirată de inițiativa de lider global responsabilă (GRLI). Dincolo de subiectele tradiționale de MBA, curriculum-ul explorează problemele de responsabilitate socială corporativă, etică, management intercultural și afaceri durabile.

În faza Live Case, voi și colegii dvs. participanți veți examina diferitele provocări cu care se confruntă o mare companie daneză. Grundfos, acționând ca "scenariu live" în cadrul programului MBA, a susținut clasa din 2009. Clasa din 2010 a lucrat cu grupul Carlsberg; clasa din 2011 a lucrat cu LEGO. Clasa MBA din 2012 a lucrat cu linia Maersk.

Modele dovedite de afaceri și expertiză

Programul Executive MBA de la AVT se axează pe aspectele cheie ale afacerii - de la strategie, leadership și marketing la finanțare, gestionarea operațiunilor și resursele umane. Este un program modern și practic, care oferă modele de afaceri dovedite și cunoștințe de specialitate cu care puteți aborda problemele legate de viața reală din propria companie și organizație.

Alăturați-vă altor directori experimentați

În calitate de participant la programul AVT MBA, vă alăturați unei comunități prestigioase și globale de lideri de afaceri, compusă din președinți și pionieri dintr-o varietate de industrii.

Construiți-vă rețeaua profesională

MBA vă ajută să vă lărgiți în mod natural rețeaua profesională, formând relații și legături cu facultatea AVT și colegii dumneavoastră.

După absolvire, veți deveni membru al rețelei de afaceri de elită AVT Alumni, care se bazează în continuare pe alianțele pe care le-ați stabilit în timpul studiilor. În prezent, alcătuit din peste 800 de membri, rețeaua noastră considerabilă este axată pe excelența afacerilor și pe oportunitățile de învățare pe tot parcursul vieții pentru membrii săi.

De învățare care se potrivește programul dvs. ocupat

La AVT, știm că există mai mult de viață decât de studiu. Acesta este motivul pentru care programul MBA dispune de programare flexibilă și convenabilă, precum și integrarea online pentru multe componente ale programului. Programul nostru vă permite să învățați și să creșteți fără să faceți sacrificii în alte zone ale vieții voastre.

Luați pasul următor

Puteți aplica programul AVT MBA în orice moment și puteți obține un răspuns în doar 10 zile lucrătoare. Cu toate acestea, din moment ce MBA este un program extrem de căutat și cu spațiu limitat, aplicarea rapidă este încurajată.

Executive MBA Admitere

Pentru a fi admis la programul MBA la AVT, trebuie să fi finalizat CBA cu succes cu un GPA de 3,0 sau mai mare - sau de minimum 3,4 dacă nu aveți o primă diplomă în stare bună (de exemplu, licență, master sau HD diplomă).

Pentru a asigura o compoziție de clasă care maximizează experiența de învățare personală a participanților, Comitetul de Admitere subliniază:

 • Finalizarea cu succes a ACB cu GPA cerută.
 • Ambiția și conducerea.
 • Minim 5 ani de experiență în afaceri și / sau în management.
 • Profilul personal și potențialul de conducere.
 • Cunoștințele de limba engleză.
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

AVT Business School is a recognized and international accredited MBA business school for professionals who aspire to make a greater impact and achieve the next level of success.

AVT Business School is a recognized and international accredited MBA business school for professionals who aspire to make a greater impact and achieve the next level of success. Citește mai puţin

Acreditări