Executive MBA: Leading with Scop

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul web al instituției

Programul de descriere

Doriți să extindeți perspectivele creșterii profesionale? Sunteți un profesionist de la jumătatea carierei căutați să vă îmbunătățiți oportunitățile și să vă accelerați cariera?

138603_pexels-photo-3184405.jpeg

Executive MBA Leading with Scop este o oportunitate unică de a investi în viitorul tău fără a interfera cu prezentul tău. Programul part-time este proiectat pentru dvs., pentru a corespunde nevoilor dvs. specifice, garantând în același timp un proces de învățare remarcabil, bazat pe dovezi științifice.

Acest Executive MBA este conceput pentru a vă ghida călătoria de conducere. În timpul programului, veți dezvolta o înțelegere mai profundă a dvs. și a afacerii dvs. și vă veți perfecționa abilitățile și cunoștințele pentru a fi un lider de impact în mediul de afaceri complex și incert de astăzi.

Împreună cu alți participanți la cariera mijlocie, Executive MBA: Leading with Purpose vă dotează cu abilitățile, încrederea și cunoștințele pentru a excela în rolul dvs. de lider pentru a face față provocărilor actuale, cum ar fi transformarea digitală și perturbarea, pandemiile și schimbările climatice. Vă veți transforma într-un lider orientat spre gândire și orientat spre scop, care navighează strategic în noua realitate, în încercarea de a asigura succesul organizațional pe termen lung. Pe lângă acesta, vă vom sprijini dezvoltarea într-un lider al gândirii societale care nu se ocupă doar de profit, dar și de un scop.

De ce să alegi acest program executiv de MBA?

Executive MBA: Leading with Scop vă va sprijini pentru:

 • Reflectă-ți scopul de conducere și scopul companiei tale.
 • Dezvoltați o perspectivă holistică și transversală a companiei și a operațiunilor sale.
 • Reconciliați dilemele pentru a crea o valoare comună pentru compania dvs. și părțile interesate.
 • Anticipați amenințarea de perturbare a modelului de afaceri al companiei dvs. și profitați de noi oportunități de afaceri.
 • Combinați-vă experiența cu cunoștințele bazate pe date pentru a lua decizii strategice decisive care să ofere companiei dvs. un avantaj competitiv.
 • Conduce transformarea companiei dvs. și a ecosistemului acesteia.
 • Stabiliți-vă rolul de lider al gândirii societale care conduce calea.

În plus, prin programul nostru de studenți veți deveni parte a unei rețele de afaceri extinse pe tot parcursul vieții.

 • Durata: 18 luni (un weekend pe lună, joi - sâmbătă)
 • Început: martie 2021
 • Taxa de școlarizare: 43.500 euro
 • Termenul de admitere: 15 ianuarie 2021

Curriculum

Climatul schimbă ambele limite și oferă oportunități de afaceri. Iar războaiele comerciale creează turbulențe ale pieței și amenință existența companiilor. Pentru a face față acestor provocări, companiile necesită de urgență lideri orientați și orientați spre scopuri, care pot naviga strategic pe această nouă realitate a pieței, în încercarea de a asigura succesul organizațional pe termen lung.

Executive MBA: Leading with Scop echipează participanții cu abilitățile, încrederea și cunoștințele pentru a excela în rolul lor de lideri de afaceri și îi susține pentru a deveni lideri care nu numai că au grijă de profit, ci și de un scop.

Caracteristici preeminente

Pe lângă transferul de cunoștințe de afaceri de ultimă generație, Executive MBA: Leading with Scop este dedicat în mod special:

 • Sprijină-ți dezvoltarea într-un lider de afaceri și un lider al gândirii societale.
 • Oferiți o perspectivă holistică, generală a managementului.
 • Sprijină-te și provocă-te în a reflecta asupra scopului tău și a scopului companiei tale.

Abordare didactică

Programul urmează o abordare bazată pe dovezi. Această abordare facilitează împărtășirea experiențelor profesionale ale participanților și reflectarea acestor experiențe pe fundalul celor mai recente cunoștințe științifice. Pentru a vă maximiza învățarea, folosim dimensiuni mici de clasă. Cursurile vor fi extrem de interactive, vor susține discuții critice și reflecții aprofundate și vor încuraja transferul de cunoștințe din clasă în companii.

Pentru a facilita învățarea, în cursuri vor fi utilizate o varietate de metode dovedite, cum ar fi simulări de afaceri, experimente și studii de caz.

EMBA pune un accent deosebit pe aplicarea abilităților și cunoștințelor. În cadrul sarcinilor dvs. de curs, veți aplica imediat ceea ce ați învățat în proiecte la scară mică. În proiectul tău de piatră, vei aplica toate abilitățile și cunoștințele pentru a realiza un proiect care se concentrează pe problema organizației tale pentru a crea o valoare adăugată reală pentru organizația ta și pentru tine.

138604_pexels-photo-3184360.jpeg

Profesori

Profesorii de la Școala de Afaceri și Economie a VU vor conduce cursurile. Aceștia vor fi susținuți de experți în materie academică de renume internațional, jurnaliști de la ziare de afaceri de renume, antrenori executivi și foști și actuali directori superiori, care vor împărtăși expertiza și experiențele lor cu participanții și care vor susține participanții în îmbunătățirea suplimentară a abilității lor. .

Admitere

Executive MBA: Leading with Scop este proiectat pentru manageri și directori seniori cu minimum 10 ani de experiență profesională și câțiva ani de experiență de conducere.

Programul este un răspuns la un mediu de afaceri din ce în ce mai complex și incert: noile tehnologii perturbă modelele de afaceri de lungă durată și schimbă radical întregi industrii.

Executive MBA: Leading with Scop este proiectat pentru profesioniști de înaltă performanță. Pentru a fi luat în considerare pentru program, trebuie să demonstrați posesia:

 • Diplomă de licență de la o universitate recunoscută;
 • În mod ideal, șapte-zece ani de experiență profesională și experiență considerabilă de conducere;
 • Potențial de conducere senior;
 • Competența în limba engleză.
Ultima actualizare Aug 2020

Despre facultate

Vrije Universiteit Amsterdam is an internationally renowned research university founded in 1880. The university offers over 175 English taught programmes at Bachelor’s, Master’s and PhD level to over ... Citeste mai mult

Vrije Universiteit Amsterdam is an internationally renowned research university founded in 1880. The university offers over 175 English taught programmes at Bachelor’s, Master’s and PhD level to over 26,000 students from all over the world. Students and staff of 122 nationalities create a dynamic international academic community. The University distinguishes itself in research and education through four interdisciplinary themes: Human Health and Life Sciences, Science for Sustainability, Connected World and Governance for Society. Curious about student life at VU Amsterdam? Click here to ask our International Student Ambassadors. Citește mai puţin

Acreditări

AACSB Accredited