Executive MBA - München

Generalități

Programul de descriere

Prezentare generală

"De la înființarea în 1958, IESE Business School se angajează să dezvolte lideri care aspiră să aibă un impact durabil asupra oamenilor, firmelor și societății prin profesionalismul, integritatea și spiritul de serviciu"

Franz Heukamp

IESE Dean

Doctor în filosofie (Ph.D.) în Inginerie Massachusetts Institute of Technology

5 motive pentru a alege IESE Executive MBA

 1. Vreți să vă atingeți întregul potențial și să faceți un impact real asupra lumii din jurul vostru.
 2. Sunteți în căutarea de a face mai mult, mergeți mai departe și ieșiți din zona dvs. de confort.
 3. Vrei o experiență intensă și singulară care te provoacă la toate nivelurile.
 4. Vrei să-ți iei cariera la nivelul următor.
 5. Doriți să vă îmbunătățiți cunoștințele și competențele pentru a vă pune în mișcare ideile.

Metoda Cazului

În cele 18 luni de Executive MBA, veți aborda mai mult de 300 de cazuri de afaceri din viața reală care vă plasează în centrul proceselor decizionale de conducere. Susținută de cunoștințele dvs., precum și de experiența colegilor dvs., vi se va cere să împărtășiți opiniile dvs. și să vă apărați ideile, toate cu un scop comun: să luați o decizie. Metoda de caz vă pregătește pentru acel moment critic din cariera dvs. atunci când vi se cere: "ce veți face?".

Facultatea excepțională

IESE are una dintre cele mai bune facultăți de afaceri din lume de astăzi. Profesorii noștri își păstrează doctoratele de la cele mai renumite universități de pe glob și sunt prezenți pe mai multe comisii ale companiilor, în timp ce cercetările lor sunt publicate în cele mai numeroase publicații academice.

Acest lucru le permite o mare relevanță și rigoare în rolul lor de predare, care este esențial pentru misiunea lor, asigurându-se că fiecare sesiune este un pas mai departe în progresul profesional al studenților.

Schimbul de cunoștințe

Programele IESE sunt forumuri unde puteți împărtăși cunoștințe, experiențe și idei cu alți profesioniști de vârf dintr-o diversitate de sectoare și organizații. Extindeți-vă viziunea de management cu noi perspective. Re-gândiți-vă punctul de vedere.

Răspuns constant

Pe parcursul Executive MBA, veți avea un mentor personal la dispoziția dumneavoastră pentru a vă ajuta să profitați la maximum de program. În plus față de profesorii noștri și de managerii de programe, mentorul dvs. vă va oferi feedback regulat și vă va oferi sfaturi cu privire la cariera ta și tot ce trebuie să faceți pentru a obține cele mai bune din tine.

Experiență de învățare

Conceput pentru manageri cu potențial ridicat, directori și antreprenori care doresc să își dezvolte cariera, Executive MBA oferă o experiență extrem de intensă și personal transformatoare, care maximizează capacitatea de conducere, de luare a deciziilor și capabilități antreprenoriale pentru a-și îmbunătăți dezvoltarea personală și a le pregăti pentru orice provocare ei se vor confrunta in cariera lor.

Executive MBA va ascuți abilitățile dumneavoastră de luare a deciziilor și vă dota cu abilitățile necesare pentru a conduce în medii complexe și în schimbare.

6 săptămâni intensive

În al doilea an al programului, veți putea alege trei experiențe "săptămâna intensă". Opțiunile includ treceri internaționale în Shanghai, São Paulo și New York, programul de simulare a managementului executiv (EXSIM) și săptămânile elective specifice zonei. Aceste exerciții practice impresionante vă permit să vă adaptați experiența de învățare și să puneți teoria în practică.

Săptămâni internaționale

Shanghai

Hub-ul uneia dintre cele mai importante forțe economice din lume.

New York

Un centru financiar global și un focar pentru activități antreprenoriale.

Sao Paulo

Centrul financiar vibrant și baza regională pentru numeroasele companii multinaționale.

Barcelona

Centrul European de cultură, sport și activitate antreprenorială

Simularea managementului executiv

O oportunitate de a aplica tot ceea ce ați învățat în primul an al Executive MBA. Într-o săptămână interesantă și intensă, veți spori gândirea strategică analizând situațiile de afaceri din viața reală și vă apărați recomandările în fața unui consiliu de administrație alcătuit din profesori și expert în industrie.

Cursuri opționale

Modulele opționale vă permit să vă îmbunătățiți cunoștințele despre domeniile principale de afaceri în alinierea cu prioritățile dvs. profesionale.

 • FinTech
 • Marketing digital
 • Gândire de proiectare
 • Antreprenoriatul social

În Proiectul Companiei

Exemple de proiecte:

 • Elaborarea unei strategii de colaborare socială
 • Identificarea și crearea de noi piețe
 • Creșterea eficienței producției unei instalații
 • Analiza unui sistem de costuri de management
 • Dezvoltarea unei strategii de lansare a produselor

Etapele proiectului:

 1. Propunere și definiție
 2. Planificare și finalizare
 3. Evaluare și prezentare
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

At IESE Business School we want to educate leaders to whom we can entrust the future of business and society.

At IESE Business School we want to educate leaders to whom we can entrust the future of business and society. Citește mai puţin
Barcelona , Madrid , Munchen , New York , Sao Paulo , Shanghai , San Francisco + 6 Mai mult Mai Puțin