Pregătirea profesioniștilor din domeniul sănătății pentru a facilita schimbarea și a stimula inovația - din interiorul organizațiilor și din întreaga industrie în ansamblu.


Executive MBA / MS în Leadership Healthcare este un program de gradul dublu în New York City. Acest program executiv de doi ani vă va avansa cariera și vă va întări capacitatea de a conduce schimbări semnificative în domeniul asistenței medicale.


Ce face Executive MBA / MS în programul de Leadership Healthcare diferite?

Este singurul program de acest fel din Liga Ivy. Veți absolvi cu două diplome de prestigiu de la Universitatea Cornell: un MBA și un SM în conducerea sănătății.

Două centre de putere în învățământul postuniversitar - Școala de management Samuel Curtis Johnson și Școala de Științe Medicale Weill Cornell - au încheiat un parteneriat pentru a crea un program cu două diplome care se concentrează pe construirea competențelor generale de management și dezvoltarea unei înțelegeri mai profunde a industriei de asistență medicală.


Curriculum și cadre didactice

Curriculum-ul integrează experiența de afaceri și expertiza medicală pentru a vă oferi instrumentele și cunoștințele necesare pentru a conduce organizații complexe. Aflați cum să vă angajați cu părțile interesate, inclusiv medici, tehnologi, companii de asigurări și factori de decizie politică. După ce participați la cursuri în zilele de sâmbătă și duminică, vă veți întoarce la lucru luni, cu informații care sunt imediat transferabile.


Experiența studenților

Executive MBA / MS în programul Healthcare Leadership oferă un format de livrare care funcționează pentru profesioniști cu normă întreagă: o combinație de clase de week-end și sesiuni rezidențiale. Veți finaliza cursuri în zilele de sâmbătă și duminică alternante, în fiecare semestru, la Centrul de Inovare Tata din campusul Cornell Tech din New York City. Clasele rămase sunt finalizate în timpul sesiunilor rezidențiale, care se desfășoară de două ori pe an în campusul Cornell din Ithaca și în zona Metro-NYC.


Data de începere: iulie 2020
Durata: 20 de luni
Preț: 159.826 USD - Pregătire totală și cheltuieli estimate pentru durata programului
Termen limită: rostogolire
Locație: Tata Innovation Center, New York, NY

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 5 mai multe cursuri de la Cornell SC Johnson College of Business, Cornell University »

Ultima actualizare Septembrie 29, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Duration
2 anii
La zi
Price
159,826 USD
Total taxe și cheltuieli estimate pentru durata programului
Deadline
Contactează şcoala
Deadline: Rolling
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Deadline: Rolling
Location
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Deadline: Rolling
End Date