Executive MBA: Management Strategic, Rusă și Poloneză

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

Este un program avansat de consultanță și educație pentru dublă diplomă (Rusia + Polonia) pentru cei care au nevoie să obțină abilități moderne de management. Se adresează persoanelor care lucrează la poziții de vârf și persoanelor care nu sunt satisfăcute de cunoștințele de bază oferite de majoritatea școlilor academice de afaceri. Datorită specializării Managementului strategic, studenții primesc un curs avansat de Strategie de afaceri și management corporativ . 120 ECTS.

Cunoștințe profunde și o diplomă prestigioasă Executive MBA de la EMAS și o diplomă Executive MBA de la GFKM Business School (Polonia) vă garantează compania, cariera și creșterea venitului. Este cea mai bună alegere pentru manageri de top și proprietari de afaceri.

ÎNVĂȚĂM MAI MULTE ȘI SE APLICĂ PENTRU PROGRAM AICI.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Eurasian Management and Administration School (EMAS Business School) is one of the leading business schools, the expert in strategic management and MBA programs in Europe, Russia and CIS countries.

Eurasian Management and Administration School (EMAS Business School) is one of the leading business schools, the expert in strategic management and MBA programs in Europe, Russia and CIS countries. Citește mai puţin
Moscova , Nizhny Novgorod , Rusia Online , Kiev , Minsk , Almaty + 5 Mai mult Mai Puțin